Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב האוטו עבר טיפול לא מזמן, טיימינג + פילטרים + פלאגים, 175 אלף קילומטר אבל הבעיה הייתה גם לפני וגם אחרי ככה שזה לא קשור.

יש נפילת טורים תמידית ברמזורים עם ליווי של רעידה. עכשיו בהנעה בבוקר שהאוטו קר, הטורים משתוללים, רעידות רצופות במשך 4-5 דקות עד שהאוטו מתחמם.

הכוהל לא תקין וסדוק , ומחזיר ניצוץ אם אני שם עליו מתכת האם זה הבעיה ?

ואיזה כוהל מומלץ להרכיב ? ראיתי בחלקי חילוף הבדלים הזויים שנעים בין 300 ל2500 האם זה הגיוני?

והאם כדאי להחליף גם את חוטי ההצתה על הדרך?

י

פורסם

סליל הצתה כזה עולה 1500 הוצאה די רצינית

בבדיקת מחשב הופיעה בעיה בחיישן למדה, השאלה אם ברגע שכוהל כזה פגום הוא יכול להשפיע לא נכון על חיישן הלמדה? או שצריך בכלל להחליף את החיישן? אני מזכיר הכוהל מחזיר ניצוץ במגע מתכת וגם סדוק הנה צירוף תמונות

ונהimage.jpgimage.jpg

ניתן לראות את הסדוק בפלסטיק השחור שיוצא מהכוהל בתמונה המקורבת

הבעיה מלווה בשינויים בתאוצות פתאום הסלד נופל טיפה למרות שהרגל נשארת על אותו לחיצה על הדוושה, ופתאום חוסר תאוצה או איבוד מהיר של המומנט בהורדה של הגז ולפעמים העברות הילוכים לא נכונות.

זה קורה כשהמנוע קר כאשר הטורים משתוללים ויש רעידות בהנעה, כשהמנוע חם או בנסיעות מהירות יותר על 60 קמ״ש ומעלה אין בעיות תאוצה או העברות הילוכים נשארים רק נפילות טורים קטנות בעצירה ברמזורים. ועוד סממן מוזר כאשר המנוע חם ואין שום נפילת טורים אם אני מעלה את כל החלונות או סתם לוחץ על כולם בזמן עמידה ממש באותו רגע הטורים נופלים בקטנה בליווי רעידה.

בבקשה אם מישהו יכול לאבחן במדויק את התקלה שמפורטת פה בצורה מדויקת אני אודה לו אני כבר אובד עצות

פורסם

אין לי את הקוד של הסריקה, הסריקה הצביעה על חיישן למדה כמו שאמרתי .

אם להיות יותר ספציפי בהנעה שהאוטו קר כאשר כל ההשתוללות הזאת קורת שמים לב שיש פליטת אוויר מהאגזוז לא רציפה , כאילו הוא חותך והכל עובד בגמגומים ותקיעות יכול להיות שהבעיה בכלל במזרקים? הבעיה בהנעה באוטו קר (לא מדבר על הנפילת טורים ברמזורים) לפני הטיפול הופיעה הרבה פחות , בטיפול הוחלף פילטר דלק ואולי היא מדגיש את הבעיה ?

• תוכן חדש...