Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין i20 vs jazz vs fiesta

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי דייהטסו סיריון שלו תא מטען מאוד קטן ובגלל שיש לי תינוקת בדרך וגם כי הרכב כבר ישן (2007) אני מחפש לשדרג לרכב אמין שיוכל להכיל עגלת peg perego בתא המטען.

התקציב שלי הוא באזור ה 65000 והייתה התלבטות לקנות רכב חדש אבל אז ראיתי שתוך שנתיים המחירים צונחים לתקציב שלי אז אני בעצם מפסיד המון כסף.

אני מתלבט בין i20 2013 לבין הונדה ג'אז בנזין (לא היברידי) 2012 לבין פורד פיאסטה 2013

את השתיים האחרונות קשה מאוד למצוא מפרטי בעוד שאת ה i20 יש מלא

אני שם דגש על תא מטען, אמינות (כמה שפחות מוסך) ובטיחות.

אשמח לייעוץ

תודה

פורסם

תא מטען הכי גדול בין שלושת הרכבים בהונדה ג'אז. זה גם רכב הכי מרווח, חסכוני וסחיר. שווה להתעזר בסבלנות ולמצוא ג'אז במצב טוב.

לפג יש כל מיני סוגי עגלות תינוק. יש כאלה שנכנסות רק בסטיישן ( עגלה משולבת אמבטיה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כרגע ניתן למצוא את הג'אז רק בתצורתה ההיברידית, המייקר את העניין.

אני כמעט ולא רואה אותה בעיר... איפה היא מתחבאת ? כמה כאלה נמכרו בשנים האחרונות ?

פורסם

בהיברידית הבגאז' קטן יותר בגלל הסוללה.

לא נמכרו הרבה, כמעט לא היה בליסינג - בגלל זה הרכב מבוקש. תרד בשנתון אחד ל 2011 ( אבל לא פחות מזה, כי לפני כן היה גיר רובוטי לא מוצלח ).

רכב משומש זה לא כמו לקנות חדש בסוכנות. צריך זמן, סבלנות ובמקרה של ג'אז גם זריזות ( רכבים עם נתונים טובים נחטפים לפעמים תוך שעות ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יש לך 65 להשקיע, עדיף לבדוק 0 ק"מ מליסינג, תקבל אוטו חדש עם אחריות, ולא תקנה אוטו מיושן שלא מיוצר יותר(ג'אז, 20ו),מוכרים שם מספר סוגים של רכבים קטנים ב80 אלף וקצת יותר.

פורסם (נערך)
ואיך זה הופך את הדגם הקודם ללא ראוי לרכישה?

מצטרף לשאלה בעקבות ההודעה על הפרש במחירים בין הדגמים ( חדש וישן ).

לא סביר שמוכרים במקביל שני דגמים כאשר הישן עולה הרבה יותר. אולי התכוונת שפעם ( לפני שנה, שנתיים, שלוש ) הדגם הישן היה מתומחר גבוה יותר?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...