Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות נשפך מה שנראה כסוג של צבע (סיד) על כל הרכב שלי, ניקיתי את הרוב עם שמפו רגיל לרכב, אך עדיין נשארו כתמים קטנים, העליתי פה פוסט והציעו לי על פלסטלינה, ככל שחקרתי את זה יותר- יותר התבלבלתי.

בחנויות הרגילות לא מוכרים את זה, אני לא יכול לעשות סקר שוק למחירים ומה טוב או לא טוב.

אני מעדיף לשלם טיפה יותר ולתת למקצוען לעשות את זה, יש לי גם כמה שריטות וכתמים של חרא של ציפורים אז אמרתי אני אעביר כבר את האוטו טיפול יסודי.

מה הטיפול הכי בסיסי שעושים לצבע של אוטו? פלסטינה-פוליש-וקס?

אני מוכן להשקיע עד 200 שקל (יש לי אוטו מיני) מישהו מכיר מכונים שמתעסקים בזה (אני גר בנתניה- עדיפות לקרבת מגורי)

תודה.

פורסם

לא מכון שטיפה פשוט זה בטוח, בד"כ אלו מכוני שטיפה איכותיים כגון SWISSVAX וכדומה, לא זולים אבל הם עושים טיפולי דיטיילינג ממה שאני יודע.

בתאכלס אתה יכול לרכוש בעצמך את החומרים ולעשות זאת לבד.

גם אני התחלתי כך.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני אמנם לא מומחה אבל אני בספק שתמצא מכון שיעשה לך פלסטלינה ב-200 ש"ח מאחר וזה רק המחיר

של פלסטלינה איכותית (טיפה יותר נמוך). באם תמצא מכון במחיר כזה כנראה עדיף שלא לעשות שם. למה שאתה רוצה באם הבנתי

אותך נכון יעלה 500 ש"ח וצפונה בקלות.

כמו שאמר ליאב מעליי, אתה יכול לקנות ולעשות לבד זה לא מסובך, יש מלא סרטונים ביוטיוב המראים כיצד לבצע זאת נכון.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

היי, תודה לכולם על התגובות.

אני מוכן להשקיע אפילו יותר מ-200 שקל אם יהיה מכון שיעשה עבודה יסודית ומקצועית על הרכב.

אני מעדיף לשלם יותר ולהיות בטוח מאשר לעשות בעצמי ולהרוס יותר...

יוגב- תודה רבה, כתבתי לך בפרטי.

פורסם

תודה רבה לכולם על הידע, ההמלצות והעצות... כיף שיש פורום כזה שאתה יכול לקבל באמת מידע מקצועי בכל מה שקשור לרכב, אני לא יודע אם הייתי יכול לקבל את הידע הזה במקום אחר, אז שוב תודה.

רוצה להודות במיוחד ל- yogev20, הבנאדם אירח אותי בבית שלו, הביא לי חתיכת פלסטלינה במתנה ומכר לי ווקס מעולה בחצי מחיר, הוא גם הסביר לי ולימד אותי המון דברים... ואפילו יצא לבדוק איתי שאכן הפלסטלינה מורידה...

אני מתחיל ממש להתמכר לדטלינג זה ממש כיף.... אני שמח שכל זה קרה... כי עכשיו אחרי שעברתי עם פסטלינה האוטו פשוט נראה כמו חדש.. מבריק כמעט מסנוור וזה ממש כיף ככה... מבחינתי זאת רק ההתחלה.. ואני כנראה ימשיך ויעשה גם פוליש ואלמד על עוד חומרים..

מה שכן יש עדיין מקומות שלא יכלתי להוריד את הצבע (הגומי של הדלתות למשל, והפלסטיק של המראות, ובחריצים של הדלתות) לזה אני כנראה אצטרך לקחת לבעל מקצוע...אבל בגדול מאוד מאוד מרוצה

פורסם

בכיף שמחתי לעזור.

ממש כאב לי לראות את כל הרכב מרוח כולו בצבע. אמרתי לך שזה ירד וזה אכן ירד.

אין ספק שהרכב חייב לעבור פוליש בשביל להשלים את מה שהפלסטלינה לא הורידה.

נמשיך להיות כאן לעזרה.

• תוכן חדש...