Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו , מיצובישי קולט 97

יש לי בעיה , האוטו קיבל מכה מכיכר ב 10 קמש בגלל איבוד שליטה בגשם ראשון עם ברקסים גמורים וצמיגים גמורים , טיפה התעקם הגשר ונהיה רעשים של טרקטור מאז התאונה

שלחתי תאוטו למוסך , משכו לי את הגשר , והחלפתי 3 תושבות 2 גיר תחתונות ושמאלית , ואז היה הבדל מאוד משמעותי אבל נשאר רעש שהציק לי בעמידה במקום ושהרמתי קלאץ בראשון , אמרו לי שצריך להחליף את כל התושבות אם מחליפים 3 ושלא החלפתי את העיקרית הימינית שתופסת גם את המנוע וגם את הגיר משו כזה , אז החלפתי גם אותה , ועדיין יש את הרעש הזה , רעש של תקתוקים כזה , לא קבוע

הלכתי למוסך אחר , יותר מקצועי וטוב הוא בדק הכל אמר שהמנוע רועד , ניסה לפתור את הבעיה החלפנו פלאגים , חוטי הצתה , ניקוי קרבורטור , פילטר שמן (דברים שהיה צריך לעשות בלי קשר אבל חשבנו שזה יפתור את הבעיה ) האוטו מגיב הרבה יותר טוב נוסע הרבה יותר טוב אבל עדיין יש את הרעשים האלו של משו נוגע במשו (תקתוקים) כשאני מרים את הקלאץ , בעמידה כבר לא מאז התושבת הרביעית וכל הטיפול

יש למישהו מושג ? שיעור מסויים ? משו ...

בדקתי בכמה מוסכים , ונשמע כאילו הם לא מצליחים לעלותעל הבעיה וממציאים לי תירוצים כמו אין מה לעשות תחליף לתושבות מקוריות כל ה 4 אבל לא כדאי סתם יקר תשאר ככה ועוד כמה תשובות של חוסר מקצועיות (שבעצם התושבות הקודמות היו כאלו ולא מקוריות מהחברה )

אם לא מובן משו תשאלו אענה , חייב ךהבין איך לפתור ב 100 אחוז.. תודה רבה

פורסם

כאשר מרימים קלאץ לנקודת החיכוך למנוע יש נטייה לקבל זוית קלה מהצורך להתחיל בתזוזה של הרכב. כניראה בסטייה הזו שלו מיכלול כל שהוא נוגע במכלול אחר ואת הנקודה הזו לא בדקו כמו שצריך.

פורסם
כאשר מרימים קלאץ לנקודת החיכוך למנוע יש נטייה לקבל זוית קלה מהצורך להתחיל בתזוזה של הרכב. כניראה בסטייה הזו שלו מיכלול כל שהוא נוגע במכלול אחר ואת הנקודה הזו לא בדקו כמו שצריך.

אוקיי אז מה אני מבקש שיבדקו לי ? דברים הגיוניים ?

פורסם

לתאר להם מה שכתבתי לך בתגובה ולמקד אותם. שיעלו את הרכב על הליפט וישחקו עם הקלאצ שהרכב מונע בנקודת החיכוך שלו בשילוב לחיצה על ברקס וייראו מהיכן בדיוק מגיע הרעש ומה נוגע במה...

פורסם (נערך)

עדכון קל , הייתי אצל המוסך , הוצאנו את הגשר שמשכו כדי לראות מה קורה שם איך המנוע יושב (תמונות מצורפות), גילינו שהיה קצת עקום החזית ממש טיפה מה שגרם ללחץ , הוא משך טיפה את העניין שם , הרכיב את הגשר , כרגע יש ירידה משמעותית ברעידות כשאני מרים את הקלאץ ואין את התקתוקים האלה שהיו של משו נוגע במשו , אבל עדיין יש רעידות , לטענתו הרעידות נובעות מהמנוע ואין מה לעשות , עכשיו הרעידות האלו לא היו לפני , מה שאומר שנהיה משו שבגלל זה נהיה רעידות , כשהסל"ד על 1000 הוא יחסית שקט ולא רועד וכשלוחצים גז נהיה רעידה כזאת במנוע בנוסף עם הסלד שעולה , יש למישו מושג מה זה ואיך לפתור ? לשפר ? לבדוק ?

בנוסף קניתי גריקן של מים ירוקים של אמריקן איגל מהום סנטר , אני רוצה לפתוח את הפקק ברדיאטור למטה לשפוך את כל המים , לנקות שם עם צינור מים כמה שאפשר ולהשים את המים הירוקים החדשים , טיפים לניקוי הרדיאטור ?

20151028_131351.jpg

עריכה אחרונה על ידי D.M.C
פורסם
טיפ מס' 1 - תחזיר להום סנטר את הנשר האמריקאי וקח גלון פרסטון (מיכל צהוב).

https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/9012

להחליף לזה ? , סתם מסקרנון , למה ? וכמה ליטרים יש בצהוב ?

ולגבי הבעיה , חשבתי עכשיו וכשעשיתי טיפול לפני כמה ימים כמו שאמרתי למעלה לא החלפתי שמן , ובתכלס אני לא יודע מתי עשו טיפול ומתי החליפו שמן למרות שהוא לא נראה נורא

אבל בכל זאת אני רוצה לרדת עוד מעט , לקנות גלון של שמן 10*40 , תוסף לשמן , פילטר שמן , ולהחליף את הכל כולל המים הירוקים

לדעתכם יעזור לבעיה שלי ? , בכללי כדאי ?

ואיזה תוסף לשמן לקנות , זה טוב ?

https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/7798

או זה ?

https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/12382

פורסם

הנוזל קירור של של אמריקן איגל שווה ערך לקריסטל ירוק בלי גזים...

הפרסטון הרבה יותר איכותי ממנו והוא מגיע במיכל של 3.7 ליטר.

שמן - תקנה משהו טוב בתקן המתאים לך ואין צורך בתוספים - מיותר לחלוטין.

פורסם

אוקיי אני אחליף את הנוזל עכשיו

לגבי התוסף , אמרו לי שזה טוב ומנקה , ושומר , בטוח שזה לא טוב ולא מועיל באמצ ולא לקנות ?

פורסם

אם אין לך בוצה במנוע והשמן שיוצא ממנו הוא נקי, כל מה שאתה צריך לעשות זה לקנות שמן איכותי שמטבעו יש בו את כל התוספים שאתה צריך בתוכו כבר.

פורסם

ככל הניראה החלקים שתומכים את המנוע אינם ישרים בצורה מושלמת,

מה שגורם לתושבות המנוע להיות בלחץ מתמיד ומקשה עליהן לבצע את פעולת השיכוך לה הן נועדו.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...