Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו XC90 או מרצדס GLE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מתייעץ עבור חבר,

הבחור עשה נסיעות מבחן על שני הרכבים, גרסאות בנזין, נטיה חזקה ל VOLVO .

אשמח לשמוע את דעתכם לכאן או לכאן..

עריכה: אין העדפה מבחינת מספר המקומות 7/5

עריכה אחרונה על ידי rami23
פורסם

הוולבו פשוט מדהים.

יצא לי להיתקל ברכב וגם למשש לכמה רגעים את תא הנוסעים, הוא גם נראה מיוחד וגם איכותי ונעים.

אני רק חושש שמבחינת מחיר הוא יהיה כמו הדגם הקודם שלא שומר על ערכו כמו המתחרים מגרמניה.

פורסם

התא נוסעים של הוולוו מדהים. של מרצדס נראה כמו משהו דור קודם

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לדעתי GLE הוא רכב טוב יותר. תא הנוסעים אולי פחות היי-טק, בין היתר בגלל מסך המולטמידיה/מחשב הגדול יותר בוולוו, אבל כרכב וכעסקה כוללת ה-GLE עדיף.

פורסם

היי,

תודה למגיבים, בעניין ה Q7, הבחור ערך נסיעת מבחן עליו והוא לא אהב.

הוא ננעל על XC90, אני אגב מצדד בבחירה הזו. חותם על הזמנה מחר, אשתף בתמונות כשיגיע.

פורסם

ה-GLE הוא לא מתחרה ישיר של ה-XC90, הוא קטן יותר ויוקרתי פחות.

לא יצא לי לנסוע על ה מרצדס עדיין אבל הוולוו די אכזב אותי. ציפיתי ממנו ליותר. או שאולי זה סתם ההייפ המוגזם שעשו לו באירופה. כך או כך, ה-Q7 באמת הרגיש לי "שווה" יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ברור שהוולוו!

חוץ מזה שזהו הרכב הטוב ביותר שוולוו ייצרו מעולם, הוא גם הבטיחותי ביותר בעולם (אולי בסיגמנט הג'יפים).

אחד הדברים שאהבתי בו, הוא שבכביש בין-עירוני הרכב ננעל על הרכב לפניו (כמובן שהנהג קובע זאת) ונוסע במהירות שלו גם בעיכולים, אם הרכב לפניו בולם, הוא גם יבלום, אם יש פנייה, הוא גם יפנה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אין ויכוח על זה שזה הרכב הכי טוב שוולוו אי פעם ייצרו, הבעיה היא שוולוו לא לבד בעולם ויש עוד יצרנים שמייצרים מכוניות. ולצערי, כי באמת שרציתי לאהוב אותו, הוא אכזב. ינון, הפיצ'ר הזה שאתה מדבר עליו נקרא בקרת שיוט אדפטיבית ותיקון סטיה מנתיב. זה קיים בעוד מכוניות, בוודאי בטווח המחירים הזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

2 מבחנים בלינק אחד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?610395-%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%95-XC90-T8-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A

בהודעה הראשונה בלינק המצורף יש קישור למבחן של קינן, ולמבחן נוסף של דניאל ושלי.

בחירה מצויינת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יצא לי לנסוע על שתיהם, ולדעתי המנצח הוא האודי Q7. רכב ברמה אחרת.

כך או כך, ה-Q7 באמת הרגיש לי "שווה" יותר.

אומנם כבר לא רלוונטי לשרשור, אך באמת שאני לא מוצא שום דבר יוצא דופן ב Q7.

להיפך!

אני לא רואה שום סיבה לשלם כל כך הרבה על הרכב הזה. (אולי בגלל זה הם נותנים הנחות כאלה גדולות)

כחמישה חודשים שאני נוהג, בין היתר, על אחד כזה במסגרת העבודה. (עברתי עליו כ4,000 ק"מ)

מדובר על רמת הגימור הגבוהה ביותר.

הרכב משעמם לנהיגה.

התפעול שלו מאוד לא אינטואטיבי.

בערך אחרי 10 דקות, כל הקטע של לוח השעונים מאבד עניין.

המושבים לא נוחים. (ויש בערך את כל אפשרויות הכיוונון + עיסוי)

לא מצאתי אותו שקט במיוחד או נוח במיוחד (ולא משנה באיזה "מצב נהיגה" הרכב נמצא).

לזכותו יאמר שהשילוב של המנוע והגיר עובדים מצויין יחד. (3.0T).

בקיצור, שום דבר מיוחד.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...