Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ההסטוריה של החבר מבחינת אשראי טובה (אין הרבה הלוואות , אין איחורים בתשלומים) ויש לו גם קצת חסכונות, הייתי מברר בסניף הבנק, לרוב הריבית שם תהיה הכי טובה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

אין אפשרות אחרת - רק לעשות השוואת מחירים.

בד"כ הבנקים גובים ריבית ודמי שקר שונים (פתיחת תיק וכו') יותר נמוכים ביחס לשאר האלטרנטיבות.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
ואם היא לא?

אז אין לו יותר מדי אופציות אלא לפנות לחברות מימון (כמו פמה או מימון ישיר), ולבלוע את הריבית.

לרוב בנקים פשוט לא מאשרים הלוואות לאנשים עם הסטוריה לא טובה (לפחות ככה הבנק שלי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כתבתי ונעלם לי הפוסט - המקום הראשון אליו יש לפנות הוא הבנק בו מתנהל חשבונו. התגובה שם (סירוב או תנאים גרועים) מהוים אינדיקציה למצבו כלווה. אם התגובה מעלה כי הוא לווה מסוכן עדיף להמנע מנטילת הלואה. מעבר לכך, כפי שנכתב לעיל - סקר שוק מעמיק כולל התעמקות בכל ה"דמים" ותנאי ההלואה, במיוחד תנאי הסיום אם מדובר בעסקה בה הרכב מוחזר בסוף התקופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בד"כ הבנקים גובים ריבית ודמי שקר שונים (פתיחת תיק וכו') יותר נמוכים ביחס לשאר האלטרנטיבות.

על פי הנחיות בנק ישראל הבנקים לא יגבו עמלות על הלוואות (שאינן לדיור) בסכומים של מתחת ל 100.0 אלף ש"ח.

לרוב בנקים פשוט לא מאשרים הלוואות לאנשים עם הסטוריה לא טובה (לפחות ככה הבנק שלי).

אכן, אם לבנק יש היסטוריה לא טובה עם לקוח, סיכוי טוב שהבנק לא ירצה לאשר הלוואה ללקוח.

אפשר תמיד גם לפנות לאתרי הלוואות חברתיות כמו E-loan ו b-lender

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...