Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יפה שחזרנו להתחלה.דיברנו שטיפול עולה 580 שקל ,טיפול כולל החלפה שמן +פילטר שמן

למה מה שונה בדיוק מבחינת זמן של טיפול ראשון במותג LOW COST?

זמן להחליף שמן +פילטר שמן =אני בטוח שזה אותו דבר -15-20 דקות

שמן ELF Evolution SXR 5w40 + פילטר שמן הכל עולה 100 שקל לאדם פרטי ליבואן הרבה פחות אבל נניח..

אז 480 שייח על 15 דקות?

לא קצת יקר ? לא !

כי בW "לוקחים " גונבים יותר מ1000 !

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלה המחירים. מה אפשר לעשות? המחיר ביבואן תמיד יקר וביחס למוסכי יבואן אחרים זה לא כזה יקר. לך למוסך רגיל (מורשה משרד התחבורה) ושם המחיר יהיה שפוי יותר. מי שרוצה לחסוך מטפל לבד בבית, זה מה שגם אני עושה לפעמים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אתה מטפל לבד בבית (ולא רק כותב הרבה )אז אתה צריך להבין אותי למה זה לא זול ומה מחירים של חלקים באמת.

לצערי רכב חדש לא ניתן לטפל לבד או במוסך רגיל אחרת אין אחריות ייצרן וזה לא חדש .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמרתי שזה זול? זה זול יחסית למוסכי יבואן אחרים. זה לא זול יחסית למישהו שמטפל בבית ברכב בן 25 (גם הרכב שלי תכף מגיע לגיל הזה). אין על מה להתלונן כי זה השוק. שעת עבודה במוסך יבואן היא בסביבות ה300 ש"ח אם לא יותר וזה מה שיש. מעבר לזה, יש חוק שאומר שלא חייבים לטפל במוסכי היבואן כדי לשמור על האחריות, מספיק שמטפלים בדיוק לפי הוראות היצרן.

פורסם
אמרתי שזה זול? זה זול יחסית למוסכי יבואן אחרים. זה לא זול יחסית למישהו שמטפל בבית ברכב בן 25 (גם הרכב שלי תכף מגיע לגיל הזה). אין על מה להתלונן כי זה השוק. שעת עבודה במוסך יבואן היא בסביבות ה300 ש"ח אם לא יותר וזה מה שיש. מעבר לזה, יש חוק שאומר שלא חייבים לטפל במוסכי היבואן כדי לשמור על האחריות, מספיק שמטפלים בדיוק לפי הוראות היצרן.

שעת עבודה במוסך יבואן היא בסביבות ה300 ש"ח אם לא יותר... - למה כולם שם פרופסורים מדרגה הראשונה שעושים טיפולים ?

טוב,אז תספר לנו איפה אפשר לטפל בדאציה בדיוק לפי הוראות היצרן ,אני לא שואל על מוסכי קרסו ומעניין בכמה הם זולים יותר ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, כך אומר החוק. בתכלס אנשים פוחדים לעשות את זה כי על כל פיפס קטן האחריות תבוטל להם.

חוץ מזה, שים לב שאתה היחיד שמתאונן על גובה המחירים במוסכי יבואן. לא מדובר במשהו חדש וכולם יודעים שאלה העלויות של אחזקת רכב חדש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האמת שהייתה בעיה מסויימת במזגן.

מהרגע שקיבלנו את הרכב הרגשתי שהמזגן קצת חלש- לפני כמה שבועות נעשתה בדיקה. בסוף שאבו את כל הגז ומילאו מחדש. היה חסר יותר מ-150 גרם.

מאז מקרר פצצה כולל טיול שטח במדבר בחום של 47 מעלות.

פורסם
שלום למחזיקי דאצ'יה,

איך מזגן של דאצ'יה קירר בשיא החום ובימים החמים שהיו ?

עשיתי כמעט 600ק"מ השבוע, כולם בשיא החום, המזגן עובד יופי טופי

לוקח לו 2-3 דקות יותר מדי להתחיל להקפיא לי את הפרצוף, אבל מהרגע שהוא "שם" הכל בסדר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הכל עובד תקין.

מתי שהוא החודש, אני אבצע התקנה נוספת של מצלמה אחורית בmedianav. אמנם ברנו אבל זאת אותה המערכת בדיוק.

אעלה מדריך מסודר בת'רד נפרד.

חג שמח.

הי..

יש מדריך מסודר?

תודה.

פורסם

בדיוק לפני שעה סיימתי להתקין מצלמת רוורס ברנו קפצור. מחוברת למערכת המקורית.

מדריך מסודר בימים הקרובים.

http://i.imgur.com/WZ1mbUF.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סרטון של התוצאה הסופית מצורף

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בדיוק לפני שעה סיימתי להתקין מצלמת רוורס ברנו קפצור. מחוברת למערכת המקורית.

מדריך מסודר בימים הקרובים.

http://i.imgur.com/WZ1mbUF.jpg

סבבה נמתין למדריך מסודר.

האם במקרה ידוע לך שבמערכת של דאצ'יה (רכב סטפווי) יש כבר הכנה לחיבור מצלמה בפלג או שיש צורך להכין מראש כל החיבורים עם החוטים המתאמים לחיבור של מצלמה ?

בחול מוסיפים 3 חוטים בפלג של מערכת.

connector.jpg

• תוכן חדש...