Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתה רציני? זאת גנבה ! באמת על מה ₪1070?

שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר+4פלגים +נוזל קירור +פילטר דלק=200 ש"ח למזומן +0 ש''ח זמן עבודה שלי :wink:

בגלל זה נשמע לא זול.

וכמה עולה טיפול גדול בדאציה ?

מעניין באיזה כוכב אתה קונה את הכל במחיר שציינת ולא זבל סיני .

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נוזל קירור זה מים עם צבע מאכל.

שמן זה קנולה.

פילטר זה שבא יחד עם הריזלה.

ופלאגים...יקר מאוד :lol:

וגם אז יצא יותר מ200.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מעניין באיזה כוכב אתה קונה את הכל במחיר שציינת ולא זבל סיני .

שרשור הוא של דאציה ואין קשר לאחת הרכבים שיש לי אבל חייב להגיב,אתם יכולים לצחוק ולהמשיך לזרוק כספים אבל בהרבה חנויות של רכב באזור בני ברק אני קונה חלקים למזומן .באחזקתי רכב 25 שנים (אני יד ראשונה) .

פילטרים חלקם תוצרת EU ,ופעם תוצרת TAIWAN,פלגים NGK שמן 15/40 ונוזל קירור PRESTONE ,שמן גם PRESTONE או לפעמים תוצרת טורקיה או גם EU שזה אותו דבר..

אם קונה בנפרד אז:

פלגים 45 שקל

שמן60-55 שקל

נוזל קירור 55 שקל

פילטר אויר 18 שקל

פילטר שמן 22 שקל

פילטר דלק - כמה גרושים 5-8 שקלים ,לא זוכר ..

בדרך כלל כדי לקבל "הנחה" אני קונה במזומן והכל ביחד ו200 שקל וזה בהגזמה שאין לי כוח להתווכח .

ניקו פ. אתה יכול להמשיך לצחוק - הפראיירים לא מתים...

פורסם

בבקשה ממך אל תיפגע [למרות שכבר נפגעת אחרת לא היית יורד לפסים אישיים]. אז אם כבר נפגעת אני מתנצל. זה היה בצחוק על המחירים, לא עליך.

כן, אני פראייר, אוהב חלפים מקוריים לרכב שלי מה אני אעשה. אוהב גם לא לתמוך בגנבים [עסקים שמעלימים מס], אבל זה רק פראיירים כמוני.

יכולת להגיד מראש "אני קונה את החלקים הגרועים ביותר שניתן לרכוש לרכב שלי ו/או המוכר מעלים מס ולכן יוצא לי זול". זה היה מסכם את הכל וגם עונה לשאלה של דורון.

פילטר דלק ב-5 שקלים :roflmao:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
שלום AmitGo

מה חדש לגבי העדכון האם הכל בסדר ואין בעיות לאחר הצריבה ?

האם מדריך מסודר שלך מוכן ?

תודה.

הכל עובד תקין.

מתי שהוא החודש, אני אבצע התקנה נוספת של מצלמה אחורית בmedianav. אמנם ברנו אבל זאת אותה המערכת בדיוק.

אעלה מדריך מסודר בת'רד נפרד.

חג שמח.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

פילטר דלק ב-5 שקלים :roflmao:

אתה מתנצל וממשיך לצחוק ,לצערי כבר מזמן לא ניתן להשיג חלקים מקורים ולשמחתי חלקים בגרושים עושים שנים עבודה טובה מאוד,כי מעל 20 שנים לא הייתי במוסך.

ספר לי איפה אתה קונה וכמה אתה משלם לחלקים מקורים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באיזה רכב אתה מטפל בפילטרים ושמנים סוג ז' כבר 20 שנה, וכמה רכבים החלפת מאז?

פילטר שמן זה לא צחוק, שימוש בפילטר לא מקורי/oem מגביר משמעותית את בלאי המנוע לאורך זמן. שמן זול יוצר בוצה במנוע. פילטר דלק זה תלוי, אם יש לך רכב עם קרבורטור ומשאבת דלק מכאנית אז פילטרים ב 10 שקלים זה לא נורא. אבל אם מדובר ברכב מודרני עם הזרקת דלק, יש פילטר יעודי לכל סוג רכב. פילטר זול יכול לקצר את חיי המשאבה החשמלית. בקיצור, הנאה שלך מהמחיר הזול היא רגעית, אם תחזיק ברכב לזמן ממושך אתה כנראה תסבול מההשלכות של זה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
באיזה רכב אתה מטפל בפילטרים ושמנים סוג ז' כבר 20 שנה, וכמה רכבים החלפת מאז?

טוב שאין שאלה כמה נשים החלפתי מאז..:lol:

יש כמה מכוניות שמחליפים כל3 שנים אבל יש רכב שאני אוהב אותו הוא אצלי 25 שנים מאז שאין אחריות של ייצרן לא הייתי במוסך אף פעם חוץ מלקבל אישור רכב מיושן כל חצי שנה,מה לעשות אלו החוקים,ממתין חצי שעה עד מורידים גלגלים ,שומעה מחמאות ,משלם 150 ש"ח ..

לא ידעתי שנוזל קירור ושמנים שלPRESTONE נחשבים כזבל..טוב ..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נוזל קירור שלהם אחלה, השמן לא מוכר. שמן מנוע טוב לא צריך לעלות יותר מ100 ש"ח ל5 ליטר. לא חובה לרכוש משהו מהשורה הראשונה אבל גם לא זבלה עלום שם שלא ידוע אם הוא עומד בתקנים שרשומים עליו.

כדאי לך להשקיע בפילטר שמן איכותי כי זה משמעותי, במיוחד לרכב שעובד הרבה.

פורסם
הכל עובד תקין.

מתי שהוא החודש, אני אבצע התקנה נוספת של מצלמה אחורית בmedianav. אמנם ברנו אבל זאת אותה המערכת בדיוק.

אעלה מדריך מסודר בת'רד נפרד.

חג שמח.

הי

יש לי התקנה של 2 MEDIASKIN מצרפתים והוראת התקנה ..

אשמח לראות מה יש לך ,האם תוכל בבקשה לעשות צילומי מסך של medianav כדי שבטעות לא ללחוץ בתפריט של MIPS

תודה

חג שמח

פורסם (נערך)
אתה מתנצל וממשיך לצחוק ,לצערי כבר מזמן לא ניתן להשיג חלקים מקורים ולשמחתי חלקים בגרושים עושים שנים עבודה טובה מאוד,כי מעל 20 שנים לא הייתי במוסך.

ספר לי איפה אתה קונה וכמה אתה משלם לחלקים מקורים.

אני ממשיך לצחוק על המחירים שכתבת. ההתנצלות הייתה על זה שאתה נפגע מכך, למרות שזה לא עליך. שוב, זה על המחירים. מצחיק אותי שמישהו מוכר מסנן דלק ב-5 שקלים. כמו אלו שמוכרים נוזל קירור ב20 שקלים לליטר. מצחיק אותי מה אני אעשה.

אצלי אין סודות, אני פראייר גאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%9D!&p=5080610&viewfull=1#post5080610

אני גם לא מחכה 15K כמו שהיצרן רוצה בין טיפולים, אבל כבר סיכמנו שאני פראייר, לא?

מבחינתי הגיע הזמן לחתום את הנושא, כי סטינו מהשרשור וחבל. דאצ'יה אחלה רכב.

אני פראייר וצוחק על מחירים.

אתה לא פראייר וצוחק על דברים אחרים. אין מה להיפגע. הרי סוס מנצח לא מחליפים, ואם זה עובד לך בכיף. אם כל הרכבים שלך מטופלים בפילטרים ב5 שקלים ושמנים ב40 שקלים, בכיף. שוב, אני רק צחקתי מהמחירים. וגם הבעתי את דעתי על כך שאני לא אוהב לתמוך בגנבים שמעלימים מס, אבל גם זה סובייקטיבי לחלוטין.

חג שמח :)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם
אני ממשיך לצחוק על המחירים שכתבת. ההתנצלות הייתה על זה שאתה נפגע מכך, למרות שזה לא עליך. שוב, זה על המחירים. מצחיק אותי שמישהו מוכר מסנן דלק ב-5 שקלים.

אצלי אין סודות, אני פראייר גאה

אבל כבר סיכמנו שאני פראייר, לא?

חג שמח :)

מזל שיש פראיירים כמוך במדינה,אחרת איך בעלי מוסכים ובכלל בעלי מקצוע היו מתפרנסים..

מסנן דלק ב-8 שקלים - מחיפוש מהיר באינטרנט ,סתם כך בתור דוגמה .

ברכבים אחרים אני לא נוגע -אפילו לא מסתכל ולא פותח מכסה מנוע, כי הם רכבי ליסינג מעבודה ויש משהו שדואג לעשות להם טיפול ובזמן .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פילטר דלק לרכב ישן עם קרבורטור. למאזדה של ניקו יש הזרקת דלק אלקטרונית והפילטר שונה. כדי לשמור על המערכת הזאת צריך פילטר מתאים.

בכל אופן, אם אתה רוצה להתווכח על תחזוקת רכב בחלפים סוג ז' אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש שזה הנושא שלו.

פורסם
זה פילטר דלק לרכב ישן עם קרבורטור. למאזדה של ניקו יש הזרקת דלק אלקטרונית והפילטר שונה. כדי לשמור על המערכת הזאת צריך פילטר מתאים.

בכל אופן, אם אתה רוצה להתווכח על תחזוקת רכב בחלפים סוג ז' אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש שזה הנושא שלו.

אני לא כתבתי מילה על מזדה ,לא כתבתי שמטפל ברכב חדש -כתבתי שרכב 25 שנה- כן,כתבתי שמשלם במזומן -כן ואף אחת לא גונב ולא מעלימים מס ואיפה שאני קונה מוכרים עם קבלות,לא מתווכח איתך וגם לא מתווכח עם פראיירים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מה אתה משווה עלויות טיפולים לרכב דאצ'יה חדש כמו לרכב בן 25 שנה? מה זה שייך?

• תוכן חדש...