Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סקודה פאביה 2010, חשבתי להחליף את הרכב אך ויתרתי על הרעיון.

הדבר היחידי שמבאס אותי כרגע ברכב שיש לי את המערכת STOCK שלו ששירת אותי 5 שנים.

המערכת היא בדיוק כמו RCD310 של VW רק בשם אחר נראה לי SWING.

הדברים המרכזי שחסר לי זה BLUETOOTH שיתן לי גם נגינה מהמכשיר וגם דיבורית (לא אוהב חיצוני)

כמו כן אין שם SD USB וכו'.

עם הרמקולים של הרכב אני דווקא חי טוב. מדובר ב 2 רמקולים ו 2 טוויטרים עם איכות סבבה לגמרי יחסית

לרמקולים STOCK של מכוניות.

כרגע אני מחפש מערכת חדשה 2DIN כמובן עם אפשר הכי מתקדמת שיש במסגרת התקציב. (שמעתי שאפשר להראות את WAZE על המסך בכמה מערכות חדשות)

אני לא יודע כמה עולה התקנה טובה של מערכת כזאת אבל חשבתי על סדר גודל של 2500 שקל עם התקנה.

כמובן שאני לא נעול על התקציב. במידה ויש משהו שיתן לי הרבה יותר בעוד 500 שקל אני הוסיף.

אשמח לחוות דעת וכמו כן אני פתוח להזמנות מחול וכו'.

ואם זה חשוב אני עם IPHONE.

תודה רבה על כל עזרה אפשרית.

פורסם

תודה רבה על ההמלצה כמה אמור לעלות המערכת עם התקנה והאם צריך להזמין משהו כדי להתאים את המערכת לרכב ?

פורסם (נערך)

מהמחירים שעולים ברשת המכשיר הנ"ל עולה באזור 2500 שח.

אתה תצתרך גם מסגרת רדיו 2DIN תחליפית עבור הרכב שלך

ויתכן שגם תצתרך מתאם שליטה מכפתורי ההגה במידה והמתאם המובנה

במכשיר אינו עובד כהלכה עם כפתורי ההגה ברכב שלך.

תרים מספר טלפונים ותבצע סקר שוק.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

בדקתי קצת ואף אחד בקושי לא מוכר את ה 8650

מה שכרגע האפשרויות שלי זה ה 2750 ב 2000שקל כולל עבודה או 8700bt ב 3500 כולל עבודה. החשש שלי זה שאני רק מחליף מערכת ונשאר רק עם קומפוננט שקיבלתי עם הרכב . אם שווה להוסיף 1500 שקל על משהו שאולי לא יתן לי שום דבר. הבנתי שגם צריך כבלים נוספים בשביל לחבר את הטלפון למסך... מישהו יכול לעשות לי סדר ?

פורסם

ההבדל העיקרי הוא גודל המסך

6.2 אינצ מול 7 אינצ אבל לא רק ,אם אתה רוצה פשרת ביניים אתה יכול לקבל מסך 7 גם ב 5750.

ה 2750 הוא ללא ספק המכשיר היותר משתלם ואם אתה רוצה להשקיע יותר גם ברכיבים אחרים

ברכב או שאתה רוצה לחסוך בעלות הוא האופציה שיותר מתאימה לך.

כנס לקישור הנ"ל

http://www.pioneer.com.sg/sg/products-detail/index.html/?product=AVH-X2750BT

בתחתית המסך תחת הלשונית Specifications

יש פירוט של כל הכבלים שאתה צריך.

• תוכן חדש...