Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז המצבה הוא כזה יש לי כרגע רדיו דיסק של פיונר DEH 1750UB, מגבר של MB QUART FX4100, וסאב של MTX RT 12 AV, מדובר באימפרזה 2007 1.5 לא סגור על מידת הרמקולים הקדמיים אחד אומר לי 5.25 אחד אומר לי יתאים 6.5 מישהו יכול לסגור לי פינה וגם להמליץ על קומפוננט עד 500 שח כמו כן אני חושב למכור את הסאב כי הוא תופס מקום ולהביא 6X9 במקום רק לא בטוח אם המערכת תישמע טוב בלעדיו ואם כן אפשר להתפשר אז המלצה ל6X9 סביבות ה400 שח (לאחר מכירה של הסאב)

פורסם

6x9 זה לא תחליף לסאב.כדי להשאיר את הסאב או לקנות משהו יותר קטן.בקשר לקומפוננט כולם אומרים צליל זה עניין של טעם .תעשה חיפוש בפורום יש המון שרשורים על המלצה לקומפוננט ב500 .

הקומפוננט הכי נפוץ זה מורל טמפו.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם (נערך)
6x9 זה לא תחליף לסאב.כדי להשאיר את הסאב או לקנות משהו יותר קטן.בקשר לקומפוננט כולם אומרים צליל זה עניין של טעם .תעשה חיפוש בפורום יש המון שרשורים על המלצה לקומפוננט ב500 .

הקומפוננט הכי נפוץ זה מורל טמפו.

ואיזה גודל אני צריך אחי? 5.25 או 6.5, בלי להכניס לעניין חיתוכים נגריות ותחנות כוח? שוב זה subaru impreza 2007 1.5, ואני שומע הכל לפי מצב רוח, לרוב house אבל מדי פעם גם מזרחית ומדי פעם רוק קל, הכי חשוב שיהיו צלילים נקיים... והכי חשוב אם המגבר יסחוב סאב וקומפוננטים ביחד

עריכה אחרונה על ידי Sergei Esterzon
פורסם

לא זכור לי מה המידה אבל גם אם זה 5.25 לרוב 6.5 ניכנס שם .תמיד מוצלץ טבעת עץ מסביב לרמקולים וגם זה הגבהה.מתקין נורמלי יעשה את העבודה כנדרש.

6.5 רמקולים יותר מומלצים .

ואתה מאוד רחוק מתחנות כוח .

פורסם

מגבר מחברה טובה ונתונים טובים יסחוב בלי בעיה.

פורסם

לא מכיר את המגבר אבל את החברה כן .אבל זה מגבר פשוט וסטנדרטי ויעשה את העבודה.

הוא יסחוב מה שצריך .סאב עדיף על 6x9

• תוכן חדש...