Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין לB4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,ברשותי סובארו B4 2007 עכשיו ישלי גם מערכת שלמה סאב מגבר ועוד 4 רמקולים.

ויש באוטו את המערכת הרגילה שבאה מהחברה 4 רמקולים ואת המערכת הרגילה.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת ,האם כדי להשקיע בדאבל דין או להשאיר את המערכת הרגילה ולחבר את המערכת אליה?

ואם כן לקנות דאבל דין ,מה המחיר בערך להשקעה שכזאת? ואיזה הכי מומלץ.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

היי בכדי לשים דאבל דין תצטרך לקנות קונסולה חדשה במקום המערכת המקורית. בגלל שיחידת הפיקוד של המזגן גם נמצאת שם היחידה הזו לא זולה בכלל! אאל"ט סביבות ה1700 ש"ח באיביי לא כולל משלוח ומיסים!

יש אפשרות זולה הרבה יותר להתקין את הדאבל דין בין פתחי המיזוג. (במקום התא) דגמי הלימיטד אידישן הגיעו כך. המתאם הזה עולה בסביבות 300 ש"ח באיביי. רק תצטרך למצוא מתקין עם "ראש גדול".

האפשרות הנוספת והפשוטה להשתמש במנחת איכותי ולקוות ששאר הרכיבים יפצו על איכות המערכת המקורית.

וכן. לצערך ולצערי המערכת המקורית ממש לא משהו.:wink:

פורסם
היי בכדי לשים דאבל דין תצטרך לקנות קונסולה חדשה במקום המערכת המקורית. בגלל שיחידת הפיקוד של המזגן גם נמצאת שם היחידה הזו לא זולה בכלל! אאל"ט סביבות ה1700 ש"ח באיביי לא כולל משלוח ומיסים!

יש אפשרות זולה הרבה יותר להתקין את הדאבל דין בין פתחי המיזוג. (במקום התא) דגמי הלימיטד אידישן הגיעו כך. המתאם הזה עולה בסביבות 300 ש"ח באיביי. רק תצטרך למצוא מתקין עם "ראש גדול".

האפשרות הנוספת והפשוטה להשתמש במנחת איכותי ולקוות ששאר הרכיבים יפצו על איכות המערכת המקורית.

וכן. לצערך ולצערי המערכת המקורית ממש לא משהו.:wink:

כן הציעו להשתמש במנחת איכותי בשווי 300 שקל ולהתקין את המערכת עליה.

הדגם של הB4 שלי זה הספיישל אדישן. כך שיש מצב לאפשרות השניה?

אני לא רוצה את המנחת וכו כי המערכת הזאתי פשוט לא משו בכלל. אני מגביר על הסוף וזה עוד חלש מאוד.

הציוד ברור שיכול לפצות ,בכל זאת רמקולים מורל טמפו וJBL עם סאב של JBL ומגבר מטורף.

אבל עדיין ,מחפש קצת משו מעבר.

פורסם

עוד אופציה זה להתקין רדיו din1 בתא כפפות או מתחת למושב.

אתה כותב מחפש משהו מעבר תן הסבר או דוגמא.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
עוד אופציה זה להתקין רדיו din1 בתא כפפות או מתחת למושב.

אתה כותב מחפש משהו מעבר תן הסבר או דוגמא.

חשבתי על זה קצת ואני סגור על דאבל דין אבל בB4 זה מסובך צריך בנייה מיוחדת וכו..

בקיצור ישלי כבר מישהו שיעשה את זה תודה בכל מקרה.

פורסם
תפנה ליוסי אלפיין, אחד המתקינים הטובים בארץ, הוא כבר עשה כמה התקנות קסטום לB4.

אפשר עמוד בפייס או מס או משו?

• תוכן חדש...