Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה דירה אצלנו בעיר למטרת השקעה, מאז הוא מקבל SMS'ים על כל מיני השקעות אפשריות על קרקעות.

עברו כשנתיים מאז אולי אפילו יותר, ובימים האחרונים התקשרה אליו נציגה של איזה קבלן.

היא שאלה אם מעוניין לשמוע פרטים על השקעה כדאית, הוא ענה בחיוב והיא התחילה לדבר על להשקיע על פרוייקט חדש בצפון תל אביב, מדובר על השקעה של דירה שכרגע היא תעלה לו כ1.2 מליון שקל (יכול להגיע ל1.5 בערך), וטוענת שהבתים האלו נבנים בסביבה שהבתים שם עולים כ3.5 מליון ויותר. הוא אמר שהוא מעוניין לשמוע עוד פרטים, והנציגה אמרה שיחזור אליו נציג בכיר יותר אחרי החגים.

אם החבר נכנס לזה, זה אומר שהוא מסיים לשלם משכנתא על הבית הנוכחי, שנקנה ב370 אלף וכרגע המחיר שלו עומד על 550 אלף, ואז מוכר אותו וככה יהיה לו מספיק הון עצמי להשקיע על הדירה המדוברת בצפון תל אביב, ויקח משכנתא נוספת.

מה דעתכם? חשוב לציין שלא אני ולא הוא לא מבינים בזה, אז אני פונה אליכם.

מישהו מכיר את הדברים האלה? האם באמת כדאי להשקיע? מה סיכונים?

יש טעם בכלל לנסות להיכנס לזה? אין סיכוי של מרמה? (גנבת הכסף)

זה נשמע לי כמו כסף קל מדי.

בכל מקרה אשמח לשמוע כל פרט מהמנוסים יותר.

תודה.

פורסם

חסר פה המון מידע.

השקעה של כ1.2 מיליון שקל בבניין שעתיד לקום? בניין שהוא במהלך בנייה?

על איזה קרקע יושב הבניין? האם הקרקע עתידה להיות מופשרת ולאחר מכן עתיד להבנה עלייה בניין?

כל הנושא של הקרקעות להשקעה, בדגש על קרקעות הוא תחום מאוד מאוד אפור.

למי שלא מכיר ולא חלק מהתחום, ממליץ להמנע. גם למי שמחפש תשואה מיידית (10 שנים קדימה).

הרבה אזורים הם שמורות טבע,ועוד שלל אזורים שלא יופשרו ב20-30 שנה הקרובים לפחות.

וגם במידה ו, הופשרו הקרקעות. המנהל גוזל חלק נכבד מהחלקה לטובת שטחים ציבוריים.

בקיצור, לא כל הנוצץ זהב.

פורסם

ממליץ לחבר שלך לבדוק האם בוצעה שמאות עצמאית למגרש לצורך היתכנות להפשרת הקרקע ולקבל אותה במידת האפשר.

אני מכיר את הנושא מקרוב וממליץ בחום שלא להיכנס לעסקאות כאלו ללא בטחון מוחלט.

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי, בדוק אם נעשתה שמאות למגרש לפי תקן 22.

אם כן, שלח לי אותה בפקס למשרד ואעיין בה.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
  • תוכן חדש...