Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן ומודה למי שיענה.

אני נוסע על סיטרואן C4 שבבעלותי מעל חמש שנים. בשבועות האחרונים התחילה תופעה של מכה בגיר כשאני עוצר.

מידי פעם כשאני עוצר את הרכב בימים חמים מאד אחרי נסיעה בתוך העיר, ישנה השהיה עד שהגיר משלב להילוך ראשון ואז ההילוך נכנס במכה יחסית חזקה.

מישהו מכיר את התופעה ויכול להמליץ על טיפול נכון?

תודה לעונים

פורסם

לחבר שלי בפורד פוקוס גם הייתה את אותה הבעיה

בעיטה בגיר בעצירה

החלפת שמן גיר פתרה לו את הבעיה

תשקול באמת להחליף שמן גיר , אולי אפילו יש מחסור בשמן

פורסם

תקלה מוכרת במכוניות האלו. החלפת שמן גיר לא תעזור.

פתרונות:

1. החלפת טבעת אטימה במכסה האחורי של הגיר. יכול להחזיק רק אם הגיר בכלליות במצב טוב. סדר גודל של 1000-2000 ש"ח.

2. שיפוץ גיר, סדר גודל של 5000-6000 ש"ח.

פנה למכון גירים או למוסך מומחה לצרפתיות, הם מכירים את התקלה ואת הפתרון.

פורסם
שלום אני חדש כאן ומודה למי שיענה.

אני נוסע על סיטרואן C4 שבבעלותי מעל חמש שנים. בשבועות האחרונים התחילה תופעה של מכה בגיר כשאני עוצר.

מידי פעם כשאני עוצר את הרכב בימים חמים מאד אחרי נסיעה בתוך העיר, ישנה השהיה עד שהגיר משלב להילוך ראשון ואז ההילוך נכנס במכה יחסית חזקה.

מישהו מכיר את התופעה ויכול להמליץ על טיפול נכון?

תודה לעונים

איזה גיר יש לך ? רובוטי ? פלנטרי רגיל. קת יותר מידע לא יזיק

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שנכתב קודם, מדובר בתקלה שכיחה ומוכרת, שנוצה באיבוד לחץ שמן מטבעות אטימה בחלקו האחורי של הגיר.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא חיוב וללא התחייבות.

אורן

• תוכן חדש...