Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסך שלי בטיפול האחרון הרס את ההברגה של בורג אגן השמן, גילוי הנזילה היה במקרה והרכב נכנס למוסך, טענו כי חידשו הברגה והתאימו בורג, סע לשלום המפתחות בפנים.

השבוע החנתי את הרכב על קרמיקה, חודשיים אחרי התיקון הקודם, ולאחר כיום גיליתי נזילת שמן די רצינית.

היום הכנסתי את הרכב שוב, הם עכשיו רוצים לפרק את האגן ולשלוח אותו לחריטה.

פעם קודמת אחד העובדים עשה את התיקון בלא לפרק.

האם החריטה הפעם תעשה את העבודה או שכדאי לבקש החלפת אגן שמן לחדש ?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך חידשו הברגה מבלי לפרק את האגן ???? ביצעו קידוח + הברזה ? איפה לעזאזל כל שבבי המתכת הנותרים מהפעולה? נשארו בתוך הקארטר לשחות בשמן ?

פורסם
איך חידשו הברגה מבלי לפרק את האגן ???? ביצעו קידוח + הברזה ? איפה לעזאזל כל שבבי המתכת הנותרים מהפעולה? נשארו בתוך הקארטר לשחות בשמן ?

שאלה טובה, אני יודע בוודאות שהם לא פירקו אלא ביצעו הברזה חדשה והתאימו בורג אחר מדגם אחר של רכב שהוא גדול יותר.

השבבים מאוד מטרידים אותי מאחר וזה מנוע מוגדש שאם יגיעו לטורבו הנזק מאוד יכאב לי בכיס.

פורסם

ניסיתי, הפעם הם מנסים לפרק את האגן ולשלוח אותו לחרט מקצועי. בכל פעם שאני אומר החלפה הם מפסיקים לשמוע, שמיעה סלקטיבית, אני יכול להבין בהתחשב שמחיר המחירון של המק"ט הזה אצלם הוא כ 4000 ש"ח.

וכל זה במוסך מורשה יבואן שאמור להשתמש במפתחות מומנט, כלי עבודה מתאימים וכו'....

פורסם

אני היחיד פה שחושב שלהבריז הברגה זה לא סוף העולם?

אני במקומך הייתי נותן להם לטפל בתקלה ולא נכנס למלחמות עיקשות עם החלפת כל אגן השמן - הברזה זה עניין שקורה על בסיס יומי בהמון מקומות, כאשר היא איכותית, אין סיבה לדאגה.

מה שכן,

אני מניח שמי שסגר שם את הבורג (בהנחה וההברגה לא הייתה אכולה מסיבה כלשהי), סגר אותו ללא רגש, קרי, באמצעות פטיש אוויר. מכאן נובע שהייתי מתרחק מהמוסך.

בהצלחה.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם (נערך)
ניסיתי, הפעם הם מנסים לפרק את האגן ולשלוח אותו לחרט מקצועי. בכל פעם שאני אומר החלפה הם מפסיקים לשמוע, שמיעה סלקטיבית, אני יכול להבין בהתחשב שמחיר המחירון של המק"ט הזה אצלם הוא כ 4000 ש"ח.

וכל זה במוסך מורשה יבואן שאמור להשתמש במפתחות מומנט, כלי עבודה מתאימים וכו'....

אני מניח שהם לוקחים את התיקון הזה על עצמם ואתה לא משלם כלום....אז תן להם עשות את העבודה כי פשוט חבל להחליף קרטר לחדש כי אחרי שמפרקים אותו היכולת לתקן אותו באופן מקצועי ובאיכות טובה גדולה לעין ארוך מאשר נסיונות הברזה לללא פירוק קרטר.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
^ מסכים לגמריי.

להצליח להרוס הברגה של בורג קרטר צריך להיות כשרוני במיוחד או אידיוט רציני.

דווקא קל מאוד במיוחד עם קרטר אלומיניום ..טעויות כאלו קורות והחשוב הוא שהמוסך לוקח אחריות מלאה...דווקא לכזה מוסך צריך להצמד.

פורסם

מה שמעניין אותי במיקרים כאלה כאשר מדובר במוסך מורשה אין לאותו מוסך גיבוי מצד היצרן? כלומר אם באמת לא יינתן לבצע תיקון וייאלצו להחליף אגן למקורי אז היצרן לא נותן את האופציה הזו למוסך בלי שייפגע כלכלית?

פורסם

על איזה רכב מדובר? חבל מאוד שדווקא במוסכים מורשים עובדים מכונאים שלא אכפת להם הרכבים בהם הם מטפלים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...