Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המסקנה שלך וגם של מיכאל כוהן מוטעת כי הברגות של קרטר נדפקות גם בלי איפקט וגם בלי לתפוס בורג עקום.

ברור שעבודה עם ידית מומנט מקטינה את הסיכון אבל תמיד יש אפשרות שזה שעבד על הרכב לפניך או לפני לפניך כבר עשה את הנזק ואצלך ההברגה נגמרה סופית...

ואם אתה מכניס את הבורג ישר כמו שצריך וההברגה לא טחונה ממישהו לפני ואתה סוגר ברגש עם ראצט יש סיכוי שזה ייקרה לך? אני בספק רב אם התשובה תהיה כן. בורג אגן שמן והתבריג של האגן לא כאלה רגישים גם אם אתה קצת מיתאמץ להיות כישרוני יותר!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם אתה מכניס את הבורג ישר כמו שצריך וההברגה לא טחונה ממישהו לפני ואתה סוגר ברגש עם ראצט יש סיכוי שזה ייקרה לך? אני בספק רב אם התשובה תהיה כן. בורג אגן שמן והתבריג של האגן לא כאלה רגישים גם אם אתה קצת מיתאמץ להיות כישרוני יותר!

תשמ'ע, ברגים לא מהדקים בצורה סופית בעזרת ראצ'ט אלא בעזרת רינג/פתוח. דבר שני אני רואה שמישהו לקח יוזמה ומחק את ההודעה שלך בעניין אטימת בורג הקרטר בעזרת טפלון וסיליקון טעויות שהוסברו לך במפורש שלא עובדים בצורה כזאת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא רואה פה זלזול או חוסר מקצועיות וכל הדברים שנאמרו פה, כמו בכל מקצוע ובכל דבר בחיים קורה שיש טעויות, המוסך לקח אחריות ואני לא רואה איפה הבעיה, נכון שזה לא נעים לחזור פעמיים אבל אף אחד לא עשה בכוונה או זילזל, תדרוש פיצוי הולם וזהו.

כנופיית הטיפולים אם כל הכבוד אליכם מתי תפסיקו להכפיש את המוסכים ובעלי המקצוע? טעויות יכולות לקרות גם לכם אז מה נגיד שזה בכוונה או חוסר מקצועיות? אני רוצה לראות אותכם עובדים במוסך ואז דברו כמה שתרצו.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

כנופיית הטיפולים אם כל הכבוד אליכם מתי תפסיקו להכפיש את המוסכים ובעלי המקצוע? טעויות יכולות לקרות גם לכם אז מה נגיד שזה בכוונה או חוסר מקצועיות? אני רוצה לראות אותכם עובדים במוסך ואז דברו כמה שתרצו.

רק להנהלת הפורום יש את האמצעים להפסיק את ההכפשות מצידם.

פורסם
רק להנהלת הפורום יש את האמצעים להפסיק את ההכפשות מצידם.

וחבל מאוד, אני בתור אחד שבא מתחום הרכב ממש מתעצבן לפעמים לקרוא ולראות את כל האש שהם מציתים פה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
אני לא רואה פה זלזול או חוסר מקצועיות וכל הדברים שנאמרו פה, כמו בכל מקצוע ובכל דבר בחיים קורה שיש טעויות, המוסך לקח אחריות ואני לא רואה איפה הבעיה, נכון שזה לא נעים לחזור פעמיים אבל אף אחד לא עשה בכוונה או זילזל, תדרוש פיצוי הולם וזהו.

אני לא רוצה לפתוח ויכוח הכנופיה נגד המוסכים.

אבל תדייק בטענות, לא כל חברי הכנופיה זלזלו פה (בשרשור הזה), ושתדע כמה חברי כנופיה

עבדו במוסכים ואני גרגע לא עובד, אבל ללא ספק בעתיד כן, אז אל תזרוק טענות לא מבוססות במלואן.

רועי

פורסם

אתם גולשים לויכוח שלא ממש רלונטי.

לפותח השרשור: זה להבריז מחדש. לא סיפור רציני מדי.עדיף לנסות להבריז בלי לפרק.

אם כבר מפרקים- עדיף קרטר חדש אבל זה יקרה רק אחרי מלחמות וזה דיי מיותר. לא ממש יתן לך משהו.

יש קצת שבבים. שישטפו החוצה עם עוד קצת ריקון שמן לפני המילוי של השמן.

פורסם

אבל תדייק בטענות, לא כל חברי הכנופיה זלזלו פה (בשרשור הזה), ושתדע כמה חברי כנופיה

עבדו במוסכים ואני גרגע לא עובד, אבל ללא ספק בעתיד כן, אז אל תזרוק טענות לא מבוססות במלואן.

אני לא מדבר רק על השרשור הספציפי אלא בכללי זה קורה בהרבה שרשורים, מי שממכם עבד במוסך או עובד צריך לדעת שטעויות יכולות לקרות. ואני בתור מכונאי רכב אני מאוד פדנט עובד נקי ומסודר ומה לעשות גם לי קרו טעויות, עשיתי בכוונה או מתוך זלזול, או בגלל שזה לא הרכב שלי חיפפתי אז ממש לא! יש פה גם מכונאי מקלדת שלא פתחו בורג בחייהם ומרשים לעצמם לדבר ורוב האנשים האלה מדברים בחסות מחלק מהכנופייה (לא כולה) ותקן אותי עם אני טועה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

מסכים, אמנם לא ''שטפנו את המוח'' לאנשים נגד מוסכים, אבל כן לאחר טיפול בשירות

הכנופיה הדעה משתנה.

אני עבדתי במוסך, והתכנון לפתוח מוסך (אני לומד את המקצוע) אני יודע שקורות טעויות, לכן הגבתי באחת מהודעות שלי

שבמידה והמוסך לקח על עצמו אחריות ותיקן בצורה מקצועית, לא רק להמשיך לטפל אצלו, אלא גם צריך לשלוח אליו אנשים

שיטפלו אצלו.

אני רק רוצה להבהיר דבר אחד (אולי כבר רשמתי את זה 10 פעמים), אין לנו בעיה עם מוסכים, יש לנו בעיה עם מוסכים

שמוציאים שם רע למוסכים, ואני מניח שגם לבלעי המקצוע פה יש בעיה איתם.

תסתכל בהיסטורית הודעות שלי, אני מפנה למוסכים כמו שאני מפנה אלינו.

הדעה שלי מאוד השתנתה מאז שהתחלתי לעבוד במוסך, כי נתקלים ביות מקרים\וגורמים שבטיפול בבית אתה לא נתקל.

אם אתה רוצה להמשיך את הדיון, בוא תפנה אלי בפרטי, ונמשיך שם, זה לא קשור לנושא הדיון, רק רציתי להעיר משהו.

רועי

פורסם

מרק,

למה להדק עם מפתח ולא עם ראצ'ט? בהנחה ואתה עושה תנועה החלטית ולא חלקית. (אגב, אני מהדק עם מפתח בגלל הרגל וזהו).

עוד דבר ככה לחדד,

כשמהדקים עם מפתח/ראצ'ט אסור לעבוד עם מומנט גבוה (משמע, אחיזה בקצה הידית) אלא עם מומנט נמוך מאוד להמנע מפגיעה בהברגה.

חוץ מזה, יש טיפים מפה עד להודעה חדשה כיצד לסגור ברגים ולפתוח, שורה תחתונה, בורג נשבר יקרה גם אם תהיה זהיר מאוד וגם אם לא.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

בכל מקצוע מי שעובד בו עושה טעויות. הנה השבוע מישהו בVW העולמי עשה טעות עלאכיפאק.

משפטים בנושא ששמעתי מגדולים וחכמים ממני יש הרבה, אחד הטובים היה של אהוד שחר מק.אתא מוסך מנועים מיוחדים שאמר 'לרבי זה לא יכול לקרות. למי שעובד זה קורה'.

באנגליה נאמר לי ע''ע כריס ג'ונסון מכונאי המנועים של פוסט וינטג' (אסטון מרטין) באנגלית במקור (התרגום שלי) - ''כולם נופלים לתוך החרא, הטובים גם יוצאים ממנו''

פורסם

אני חושב שרוב התלונות לא מופנים אלייך. אתה חמוד אתה :oops:

פורסם

אתה שמת סמלון של כנופיית הרחוב אז כל מה שאתה עושה או כותב.. או חבריך לכנופייה כותבים במסגרת הפורום..משליך ומתייחס לאותה הכנופייה בין אם תרצה בזה או לאו

• תוכן חדש...