Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במהלך שנות העבודה במקצוע שלי הרסתי עשרות הברגות ושברתי עשרות חלקים.

זה אומר שלא איכפת לי?

מה ששברתי תיקנתי וסידרתי, החלפתי בחדש איפה שהיה צריך.

כמעט בלתי אפשרי לעבוד בלי לעשות טעויות בכלל.

רמת המקצועיות נמדדת לפי כמות הטעויות שאתה עושה מול כמות ההצלחות ואופן הטיפול שלך בטעויות

אנחנו רואים כאן מקרה אחד של הברגה הרוסה. ולא רואים עוד 20000 ברגים שאותו מכונאי סגר בסדר.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא נורא כי זה לא הרכב שלכם, הבעיה היא לא כמה הוא לא שבר אלא כמה הוא שבר בגלל עבודה רשלנית, לא ניתן להאשים עובד שפועל לפי הנהלים ומשהו מתפקשש, אפשר וצריך להאשים שהוא לא עובד לפי הנהלים

את בורג הקרטר ובמיוחד אותו סוגרים עם ידית מומנט, כל החכמולוגים שחושבים שיש להם ידית מומנט ביד הם חוצפנים שלא אכפת להם מרכושו של האחר, והלוואי ויצליח להוציא מהם קרטר חדש על חשבונם- קל זה לא יהיה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אני במהלך שנות העבודה במקצוע שלי הרסתי עשרות הברגות ושברתי עשרות חלקים.

זה אומר שלא איכפת לי?

מה ששברתי תיקנתי וסידרתי, החלפתי בחדש איפה שהיה צריך.

כמעט בלתי אפשרי לעבוד בלי לעשות טעויות בכלל.

רמת המקצועיות נמדדת לפי כמות הטעויות שאתה עושה מול כמות ההצלחות ואופן הטיפול שלך בטעויות

אנחנו רואים כאן מקרה אחד של הברגה הרוסה. ולא רואים עוד 20000 ברגים שאותו מכונאי סגר בסדר.

אני מבין לחלוטין את דבריך אולם כך בחשבון שאני כבר פעם שניה במוסך לתיקון התקלה, טעויות קורות, פעם ראשונה בהרס ההברגה פעם שניה בתיקון לא מוצלח וכעת פעם שלישית הניסיון תיקון נוסף

מקווה שאכן הפעם הנושא טופל במלואו על ידי המוסך,

דרך אגב, הצרכן, שמשלם יחסית הרבה יותר במוסך מורשה יצרן הייתי מצפה להקטין לאפס תקלות מהסוג הזה על ידי שימוש בכלים מתאימים

פורסם

אין ויכוח שזה לא נעים. מספר ביקורים במוסך והזמן שביזבזת על כך לא הולכים ברגל.

כל אחד היה כועס.

מקווה שיעשו תיקון איכותי.

פורסם

מסכים עם בוקי ודני,

במידה והמוסך יתקן על חשבונו ויעשה עבודה איכותית הייתי נשאר איתו, וממשיך לבוא אליו.

ראיתי מכונאים משכמם ומלאה שהורסים ברגים, לא קרה כלום, זה קורה כמו כל מקצוע בחיים,

ומקצועיות והאמינות במקרה הזה הווא לקיחת האחריות ואיכות העבודה.

רועי

פורסם

נראה היתרשלות וחוסר מיקצועיות של המוסך. תקלות וטעיות יכולות לקרות. אבל אחרי שטעו עשו תיקון לא מקצועי ושיחררו את הרכב פעמיים אם נזילת שמן. אני למוסך כזה לא הייתי חוזר.

פורסם

אפשר וצריך להאשים שהוא לא עובד לפי הנהלים

את בורג הקרטר ובמיוחד אותו סוגרים עם ידית מומנט, כל החכמולוגים שחושבים שיש להם ידית מומנט ביד הם חוצפנים שלא אכפת להם מרכושו של האחר, והלוואי ויצליח להוציא מהם קרטר חדש על חשבונם- קל זה לא יהיה

אפשר לטחון הברגה גם עם ידית מומנט.

נ.ב.

אני אשמח לראות את כל "המכונאים הוירטואליים" שהגיבו בשירשור,

מנסים להכניס בורג, בשיא החום, מתחת למנוע שלפני שעה עדיין היה לוהט, עם אגלי זיעה על המצח.

-

פורסם

נ.ב.

מנסים להכניס בורג, בשיא החום, מתחת למנוע שלפני שעה עדיין היה לוהט, עם אגלי זיעה על המצח.

לא כולם כלכך וירטואלים כמו שאתה חושב, וחלקם אף מצליח להכניס את הבורג המטורף הזה אפילו בלי ליפט. באמת לא מדע טילים ולא דורש אצבעות פסנתרן.

יום טוב גם לך

פורסם

מחזק את יגאל.

אני אישית מאוד מאמין בידיות מומנט, אבל אני לא אשקר, ואומר שברגי קרטר אני סוגר עם ראצ'ט רגיל.

אין ספק שפה הבורג נסגר עם אימפקט. כשעובדים עם ראצ'ט כמו שצריך אין מצב שיקרה דבר כזה.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

קרה גם לי עם הרכב של אבא שלי,

לקחתי לו את הרכב לטיפול במוסך מומלץ באיזור [לא מורשה],

על האגן שמן היו סימני נזילה יבשים, המוסכניק טען שיש נזילה, לי נראה שזה סימנים מהריקון הקודם,

מה גם שהוא המליץ להחליף אגן שמן אז ישר וויתרתי מהסיבה שזה היה יבש!

המוסכניק המשיך בשלו, ריקן את אגן השמן החליף פילטר,

כשהוא בא להבריג חזרה את הבורג של הניקוז, ראיתי אותו נלחם עם זה-

ביררתי והוא טען שההברגה אכולה וצריך לפרק את האגן לשלוח לחריטה,

אחרי קצת וויכוחים הוא החליט שהוא יכול להשתמש בבורג גדול יותר שאפשר לחרוט אותו לתוך הקדח,

הוא טען שזה טיפול זמני אבל עבר כבר חצי שנה ללא נזילה,

הרבה מאוד צעקות ותלונות לרשלנות, ופשוט כלום - לשמה אני לא אחזור.

לפי הנזק קל מאוד לדעת שהסיבה האמיתית היא שהמוסכניק הרכיב את הבורג עקום, סגר אותו מההתחלה עם הטורק - עד שגרם לנזק בהברגה.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen
שגיאת כתיב

Seat Ibiza FR

פורסם
מחזק את יגאל.

אני אישית מאוד מאמין בידיות מומנט, אבל אני לא אשקר, ואומר שברגי קרטר אני סוגר עם ראצ'ט רגיל.

אין ספק שפה הבורג נסגר עם אימפקט. כשעובדים עם ראצ'ט כמו שצריך אין מצב שיקרה דבר כזה.

אני כמעט אף פעם לא נתקל בעבודה בברגים במידה של בורג ריקון שמן, אבל אני יכול לאמור שהרבה מאוד הברגות במידות קטנות יותר (במיוחד בחומרים רכים) נהרסו ללא שום סיבה נראית לעין.

אתה ממקם את הבורג ישר, מבריג עם מברג ידני רגיל לגמרי - נתקל בהתנגדות קלה. מוציא את הבורג ומנסה שוב בפוזיציה טיפה אחרת - אותו דבר.

מפעיל קצת יותר כוח - זהו הלכה ההברגה או הבורג או שניהם יחד.

פורסם

נ.ב.

שעה זה יותר מידי זמן חביבי. עדיף לרוקן שמן מנוע שהמנוע חם יותר כי אז השמן דליל יותר. אני אישית מבצע ריקון גג חצי שעה אחרי שכובה המנוע. ואני מבטיח לך שחצי מהאנשים פה עובדים בתנאים בייתיים עם בוקים ולא ליפט וסוגרים עם רגש ולא עם ידית מומנט כך שלא צריך לחפש תירוצים לחוסר מקצועיות. טעויות יכולות לקרות אך טעויות מהסוג הזה של לשחוק הברגה באגן שמן שגם אם אתה סוגר עם רגש לרוב אין בעיה הם לא אופייניות. זה לא בורג קטן שאין רגש עליו. מה גם שיש אנשים שלא מוכנים להיתפשר על תיקון של יחזיק לא יחזיק ורוצים את החלק כמו שהוא וזו זכותם.

פורסם (נערך)
לא כולם כלכך וירטואלים כמו שאתה חושב, וחלקם אף מצליח להכניס את הבורג המטורף הזה אפילו בלי ליפט. באמת לא מדע טילים ולא דורש אצבעות פסנתרן.

לא כתבתי שזה בורג "מטורף", אני בטוח שניתן להחליפו ללא ליפט, מספיקה הבנה טכנית ואצבעות קצרות ועבות.

לפי הסמלון של חבורת הבוקים, אני בטוח שיש לך נסיון,

אבל מעט ענווה לא תזיק.

אתה יכול לעבוד עם רצט', מד מומנט או כל ציוד אחר, וזה לא ימנע את הרס ההברגה.

מדריכים באינטרנט לא הופכים אף אחד למומחה בהברגות של מתכות רכות,

זה יכול לקרות לכולם.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם
מחזק את יגאל.

המסקנה שלך וגם של מיכאל כוהן מוטעת כי הברגות של קרטר נדפקות גם בלי איפקט וגם בלי לתפוס בורג עקום.

ברור שעבודה עם ידית מומנט מקטינה את הסיכון אבל תמיד יש אפשרות שזה שעבד על הרכב לפניך או לפני לפניך כבר עשה את הנזק ואצלך ההברגה נגמרה סופית...

• תוכן חדש...