Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש...

gadik6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בעקבות הצעתם של חברי הפורום DISCOVER, SHAVY ודן-אברהם קניתי שלט "נהג חדש" ומה אני אגיד לכם, שקטה נפשי, כעת אני מרגיש בטוח !!! אף אחד לא יחתוך אותי, אף אחד לא יסנוור אותי, כולם יתייחסו אליי בכבוד ולא יקללו אותי על הכביש ולא ידחפו לפני, פשוט גן עדן על הכבישים. אני יכול לעלות על הכביש כעת בעיניים עצומות, רגליים קשורות ויד מאחורי הגב.

אולי מצאנו כאן דרך להשיג הרמוניה מושלמת על הכביש... כולם יתלו שלט נהג חדש, ואז לא יהיו הרוגים, לא פצועים, לא תאונות ולא כלום...

מחר אני אצרף תמונה של השלט הנכסף כדי שתוכלו לשטוף את העיניים...

דרך אגב כנראה שחתכו אותי היום פעמיים ופעמיים נכנסו לפני בלי להסתכל רק בגלל שהשלט עוד לא הספיק להתאקלם בביתו החדש, אני בטוח שזה לא יחזור על עצמו...

פורסם

LOL.... אתה רציני???:shock:

או שאתה עדיין שתוי מיום שישי?

איזה הודעה מצחיקה...חחחח.. ע-נ-ק..

... מאז שחברי הפורום דני ויוסי המליצו לי על הדלקת פנסי הדרך ברכב בלילה אני פתאום רואה את הכביש,לא דורס אנשים בדרך, לא מצפצפים לי ודרדסים לא רודפים אחרי.... זה פשוט מדהים איזה שינוי עובר עליי בתור נהג...

פורסם

LOL

חחח גמני בתור נהג חדש [כבר כ6 חודש ] אוכל את סבלנותם וטוב ליבם של הנהגים הישראלים על כבישי ישראל..פשוט תענוג..לתפארת מדינת ישראל..."...בעעע

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ואני בתור נהג לא חדש, מאלו שמעצבנים את כולם, נוסע לאט בכיף לא ממהר לשומקום, כל העולם, אשתו, אחותו, ואפילו דודה שלו, מצפצפים ומהבהבים, אבל אני בסה"כ שומר חוק :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גמני משתדל לנהוג כמוך [הן במעשים והן בנהיגה עצמה..] בכל מקרה בימים של טירוף חושים מצד הקרציות על הכביש שמשום מה שלאישה שיושבת ליד הנהג יש צירים או הסבתא הולכת למות או כל חרתא אחר שמסיבה זו או אחרת החמורים בכביש חייבים לדהור ולמהר ולעצבן..אני פשוט במצב כזה סוגר חלון מפעיל מערכת בווליום שפוי וממשיך לשייט לי בעדינות ובנחת והכי חשוב על פי חוק על כבישי ישראל המזופטים!

פורסם
LOL

חחח גמני בתור נהג חדש [כבר כ6 חודש ] אוכל את סבלנותם וטוב ליבם של הנהגים הישראלים.....

גמני משתדל לנהוג כמוך [הן במעשים והן בנהיגה עצמה..] בכל מקרה בימים של טירוף חושים

מי זה גמני???:roll:

:-D

פורסם

"גמאני", בעקבות תמיכה וייעוץ מצד תושבי הפורום,

החלטתי להכניס את האוטו לD לפני הנסיעה, ולמרבה הפלא,

האוטו באמת זז ממקומו...

החיים יפים.

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

אז יש לך בעיה ברכב ..בדוק זאת מצב נסיעה באוטומט הוא לא אחר מאשר " N "..מציע לך לקחת את הרכב לחומוסיה הקרובה לביתך לטיפול יסודי של הבעיה לצמיטות! והכי חשוב זכור שמכונית מטפלים באהבה או לא מטפלים בכלל!!

הכל היה בהומור טוב מצידי! איתכם ההבנה!]

פורסם
טוב בבקשה לא לחרוג מהנושא, אחרת יש סכנת נעילה רצינית על השרשור זה...

השרשור הזה הזוי לחלוטין גם אם לא היו בו תגובות.

אני לא מבין, הסתובבת בלי שלט "נהג חדש" שהחוק מחייב אותך (עזוב כרגע את מהות החוק והאפקטיביות שלו) ועכשיו תלית שלט אחרי פרק זמן כלשהו.

כאילו, מה אתה מנסה לומר?

אגב, זוכר שהיית מגיע להילוך חמישי ואז מעביר להילוך הבא והרכב היה נחנק, משתעל ונכבה?

אז רק רציתי לידע אותך - שR הוא "רוורס" ולא הילוך "רייס".

מקווה שעכשיו תוכל לעלות על הכביש בעיניים עצומות, עם רגליים קשורות ויד מאחורי הגב. (רק אל תשכח את הקטע עם ההילוכים, בסדר?)

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם
_MagnuM_[]']השרשור הזה הזוי לחלוטין גם אם לא היו בו תגובות.

אני לא מבין, הסתובבת בלי שלט "נהג חדש" שהחוק מחייב אותך (עזוב כרגע את מהות החוק והאפקטיביות שלו) ועכשיו תלית שלט אחרי פרק זמן כלשהו.

כאילו, מה אתה מנסה לומר?

אגב, זוכר שהיית מגיע להילוך חמישי ואז מעביר להילוך הבא והרכב היה נחנק, משתעל ונכבה?

אז רק רציתי לידע אותך - שR הוא "רוורס" ולא הילוך "רייס".

מקווה שעכשיו תוכל לעלות על הכביש בעיניים עצומות, עם רגליים קשורות ויד מאחורי הגב. (רק אל תשכח את הקטע עם ההילוכים, בסדר?)

אני נחנק מרוב דמעות מהבדיחות שלך.... ראשית אני מנסה לומר ששלש מסכן לא משנה כלום, אבל זה לא נושא השרשור...

ושנית, למה אתה כל כך בטוח שאני לא נוהג על רכב שבו 6 הילוכים קדמיים?

ודרך אגב לא כולם נתקלים באותם קשיים... ככה שאם אתה נתקלת בזה... זה לא בהכרח אומר שאחרים נתקלו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...