Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 8K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע על בלנו 98 כבר שנתיים, האמינות מעולה, פעם אחת החלפתי גומיה במנוע, והשאר רק טיפולים שוטפים. עם מזגן הצריכה 1:10.5 בעיר.

אתה יכול למצוא גם ב6000 ומטה וישאר לך 2000 ליישור קו

פורסם
תודה רבה לכולם על העזרה.

אני רוצה רכב ממש זול מכמה סיבות:

לחסוך על ביטוח מקיף, לא לדאוג שאם האוטו יתקלקל בצורה חמורה, ילך מנוע לדוגמה, אצטרך להוציא הון כדי שיהיה אפשר למכור אותו אחרכך, להחליף אחרי שנה-שנה וחצי לאוטו אחר. בנתיים אני לא יודע אם אעמוד בתשלומים חודשיים שיהיו כנראה סביב 1000 שקל.

התשלומים החודשיים על רכב יהיו גבוהים גם ככה. אתה משלם על טסט וביטוח חובה, עושה גם צד ג' - זה כבר סכום של כמה מאות שקלים בחודש. תוסיף לזה 500 ש"ח בחודש ממוצע לתיקונים והגעת כבר לסכום מכובד.

כל מי שמספר לך שהוא נוסע 4 שנים על רכב ענתיקה וכל מה שהוא החליף זה גומי, מחרטט אותך. המוסכים מתפרנסים נהדר מרכבים כאלה, כל כמה זמן יש תקלה אחרת, במידה ואתה אשכרה רוצה לנסוע על הרכב.

אם המטרה שלך היא נסיעות של 5-10 ק"מ ביום, אז אולי רכב ישן מסוג זה באמת לא יעשה הרבה צרות, כי הוא פשוט לא יסע.

אישית בשביל נסיעות של 15 ק"מ טוטאל ביום, הייתי מעדיף מוניות ספיישל - לטווח הארוך זה משמעותית יותר זול.

פורסם (נערך)

הבנתי. מה לפי נסיונכם טווח מחירים לרכב מבחינת מצב שלא ידרוש תיקונים חודשיים ויישור קו מסיבי מדי ? או יותר נכון ככה שהסבירות למצב הזה תהיה גבוהה, כי תמיד יש יוצאים מן הכלל.

ככה שיהיה אפשר לקנות, במידה וצריך להחליף צמיגים ו/או שמן ולנסוע עד הטיפול הבא.

עריכה אחרונה על ידי Hitman1
פורסם
אין שום בעיה עם רכב זול.

תתקשר לגטס שפירסמתי פה, תפורה עלייך

זו בהחלט נראית גטס ראויה. בבעלות פרטית 10 שנים, זה כבר נשמע מבטיח. יש פחות סיכוי שהתקמצנו עליה בטיפולים.

זה גם דגם GLS שמאובזר בשתי כריות אוויר כמו שהיית מצפה מרכב נורמלי (בניגוד לדגמי ההשכרה).

אם כבר רכב ישן, עדיף משהו כזה.

פורסם (נערך)
התשלומים החודשיים על רכב יהיו גבוהים גם ככה. אתה משלם על טסט וביטוח חובה, עושה גם צד ג' - זה כבר סכום של כמה מאות שקלים בחודש. תוסיף לזה 500 ש"ח בחודש ממוצע לתיקונים והגעת כבר לסכום מכובד.

כל מי שמספר לך שהוא נוסע 4 שנים על רכב ענתיקה וכל מה שהוא החליף זה גומי, מחרטט אותך. המוסכים מתפרנסים נהדר מרכבים כאלה, כל כמה זמן יש תקלה אחרת, במידה ואתה אשכרה רוצה לנסוע על הרכב.

אם המטרה שלך היא נסיעות של 5-10 ק"מ ביום, אז אולי רכב ישן מסוג זה באמת לא יעשה הרבה צרות, כי הוא פשוט לא יסע.

אישית בשביל נסיעות של 15 ק"מ טוטאל ביום, הייתי מעדיף מוניות ספיישל - לטווח הארוך זה משמעותית יותר זול.

מסכים מאוד. ואכן הגטס שווה בדיקה.

עריכה: מצאתי כמה מודעות מעניינות ביד 2. את הפוקוס צרפתי מכיוון שגיסי חייל משוחרר וסטודנט כמוך, רכש לפני כשנה פוקוס 2002 יד 2 עם 150000 ק"מ (היום מתקרבת כבר ל 170K אם אינני טועה) שטופלה כל השנים במוסך מורשה לאחר טיפול גדול+טיימינג וברקסים.

הרכב אצלו שנה נוסע דיי טוב רק לאחרונה החליף אלטרנטור שזה בלאי סביר לרכב 2002.

cars1.jpgcars2.jpg

במיוחד נראית לי מגניבה הגטס הצהובה גם בגלל הק"מ וגם בגלל שזה 1600 ובשבילך זה ניראה לי אחלה עסקה אם הרכב באמת מטופל ושמור עם תיעוד במחשב של המוסך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

ממש אל תחשוש לרכוש מכונית ב- 8K, אפילו לא ב 5. יש מכוניות מצויינות, עוד יותר אם אתה הולך על ידנית.

נסה להשאר במסגרת הכללים שהצעתי לפלסר ולמרות שבמבט ראשון תחשוב שאין מכוניות כאלה, תמצא לא מעטות.

בתקציב הזה - יותר חשוב מצב הרכב (מכל הבחינות) מאשר איזה רכב.

כחולה רנו מגאן, הייתי מציע לך לשקול גם מגאן דור ראשון 5 דלתות) מהשנים 2001-2004, כן, אפילו אוטומטית, יש כאלה עם כ- 100,000 ק"מ, אפילו שמורות מאוד, והן גם מאוד טובות וגם מאוד חסכוניות, כמעט אפילו מול מכוניות דומות ידניות.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בתקציב כזה מעבר למה שכתבו קודמיי חשוב שתקנה רכב עם טסט בתוקף עד כמה שיותר קרוב לשנה. בכלי רכב שנסחרים בתקציב הזה, עם כבר ביש מזל אתה מגיע לטסט ומגלה שאתה צריך להוציא כמה אלפים בשל אוסף של תקלות קטנטת אך מכשילות בטסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה רבה לכולם על העזרה, לא ציפיתי להיענות כזאת :)

אני מבין שרכב במחיר כזה זה רולטה וגם ידרוש מאמץ בחיפושים, אבל יהיה לי קשה להתחייב

לרכב יותר יקר בתקציב מאוד מוגבל שעומד לרשותי כרגע.

פורסם

הפתרון הכי פשוט זה לפתוח יד 2 ולחפש רכבים עד 6000(כי אפשר תמיד להתמקח ולהוריד אלפייה).

ברגע שתינעל על דגם מסוים, חפש כזה עם טסט כמה שיותר ארוך.

• תוכן חדש...