Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שבעניינים אשמח בבקשה להבהרה היכן נמצא חיישן זיהום אוויר בפולקסווגן פולו 2004...

שאלה נוספת: איך אני בודק שמן גיר תיבת הילוכים (אוטומט)היכן זה ממוקם ?

פורסם

מרק, אברר, תודה.

ליאור, תודה על ההארה.

איך הם בודקים זאת במוסך?

נ.ב - תודה רבה על ההסבר בתמונה. אבדוק.

פורסם (נערך)

בכדי לבדוק את מפלס שמן הגיר ברכבך (ATF) יש לעלות את הרכב על ליפט ולחבר סורק תקלות בכדי לנטר את טמפ' השמן שצריכה להיות בין 35-45 מעלות צלזיוס.

לאחר מכן פותחים את הפקק בתחתית אגן השמן ובודקים ששמן מטפטף מפתח הבדיקה. אם מטפטף שמן אזי המפלס תקין.

25520_x800.jpg

25522_x800.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
למי שבעניינים אשמח בבקשה להבהרה היכן נמצא חיישן זיהום אוויר בפולקסווגן פולו 2004...

שאלה נוספת: איך אני בודק שמן גיר תיבת הילוכים (אוטומט)היכן זה ממוקם ?

מה הבעיה עם החיישן שם ה"זיהום אוויר" ( למדה) ברכב שלך?

ד"א הולך שם חיישן מאוד מיוחד... לפני שאתה מחליף, תסביר לנו מה הבעיה, שנוכל אולי לעזור לך במידת הצורך.

פורסם
מה הבעיה עם החיישן שם ה"זיהום אוויר" ( למדה) ברכב שלך?

ד"א הולך שם חיישן מאוד מיוחד... לפני שאתה מחליף, תסביר לנו מה הבעיה, שנוכל אולי לעזור לך במידת הצורך.

הוא הולך כי הוא הולך אין בו שום דבר מיוחד בדרך כלל אני רואה את החיישנים האלה מתים אחרי 180 אלף

בעוד די הרבה מכוניות של פולקסווגן ככה בודקים מפלס..

אם אני לא טועה בזמן בדיקת המפלס הרכב צריך גם להיות מונע

פורסם
הוא הולך כי הוא הולך אין בו שום דבר מיוחד בדרך כלל אני רואה את החיישנים האלה מתים אחרי 180 אלף

בעוד די הרבה מכוניות של פולקסווגן ככה בודקים מפלס..

אם אני לא טועה בזמן בדיקת המפלס הרכב צריך גם להיות מונע

לא יודע למה הגבת לי, אבל אני רשמתי במילים אחרות " החיישן שממוקם ברכב, הוא מסוג מיוחד, לפני שאתה מחליף ומסתבך עם הרכב, תאמר לנו מדוע אתה רוצה להחליף"

לא יודע איך הגעת לתגובה הזו אליי אבל סבבה.

פורסם

חברים יקרים, רב תודות על העזרה! באמת אתם תותחים!

אני שואל מהסיבה שדולקת לי נורה בלוח שעונים (תראו בתמונה), במוסך אמרו שזה קשור לחיישן.

מה הנורה אומרת לכם?

בבקשה, מצורפת תמונה והנורה מסומנת באדום:

http://oi60.tinypic.com/ek3l3l.jpg

ek3l3l.jpg

• תוכן חדש...