Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פירוקייה באזור חדרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ביציאה הדרומית מחדרה מזרחית לכביש 4 .קניתי גם אצלם.

מגוון יותר עשיר של פרוקיות יש בקלנסואה. פרסם מה מבוקשך בשרשור קניית חלפים ויתכן שמישהו יעזור לך .

בברכה אריק

פורסם

ביציאה מחדרה לכיוון דרום אחרי מסעדת "סמי בכיכר" יש מיד פירוקיה מצד ימין (אני לא בטוח שהיא עדיין פעילה) ואחרי כמה מאות מטרים יש עוד מגרש מצד ימין קניתי בשתיהן עד שבמגרש השני דרשו ממני מחיר מוגזם עבור חלק ואז חיפשתי ומצאתי פירוקייה בקלנסווה עם אנשים נחמדים במחירים סבירים מאד וכשלא היה להם חלק, חיפשו עבורי צילצלו לסוחרים אחרים ואף אחד מהם נסע איתי ברכב על מנת לחפש (ראש מנוע לרנו קנגו דיזל) לבסוף לא מצאנו ואז הוא הפנה אותי לעסק שמתקן ראשי מנוע. בוצעו ריתוכי אלומיניום השחזת שטח והשחזת שסתומים ובדיקת אטימה והכל במחיר טוב מאד.

מצומת השרון נוסעים מזרחה ,עוברים את כפר יונה ובצומת בארותיים פונים ימינה ,נוסעים עד סוף הדרך ופונים שמאלה והפירוקייה נמצאת תכף בצד שמאל לפני הכניסה לשער אפריים. בדרך תראה עוד פירוקיות אך אין לי נסיון איתן. אציין ששלוש שנים לא קניתי שם ואני מקווה שהעסק עדיין עובד. אם לא תנסה בפירוקיות שתראה בדרך לשם.

בברכה אריק

• תוכן חדש...