Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים משונים במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וברוכים הנמצאים, כפי שאתם רואים אני חדש כאן, ומקווה להנות ולהפיק תועלת מהפורום הזה.

יש לי שאלה, בעיקר לבעלי מאזדה 3 או למוסכניקים שבינכם:

לפני כמעט חודשיים קניתי מאזדה שלוש אקטיב מודל 2012 . בובה של אוטו במצב מצויין, עם קילומטאז' נמוך מחברת השכרה (בעלים קודמים), ויש איזה רעש מוזר שאני שומע מהחלק האחורי של האוטו מדי פעם כשאני מאט את הרכב בהדרגה תוך לחיצה על דוושת הבלם, זה לא קורה תמיד, וגם לא כשאני מאט רק תוך הורדת רגל מהגז, זה רעש שנשמע קצת כמו טרטור מן תוק תוק כזה, קצת קשה לי לתאר את זה במילים, אז אם מישהו נתקל ברעש כזה, ויודע על מה אני מדבר ויכול לאמר לי ממה הוא נובע, אני אודה לו מאד.

פורסם

חשבתי על זה, אבל אני לא בטוח ולא מבין בזה כל כך, שאלתי בכוונה בעיקר בעלי מאזדות כאלה או מוסכניקים, כדי להבין האם הרעש הזה הוא טבעי ושייך באמת לאחת ממערכות הרכב, או זה מעיד על תקלה כל שהיא...

פורסם

מוכר. כשאתה מאט עד לעצירה איטית יש תקתוקים וחריקות. חסר לך חלק בבלמים שאם אני לא טועה קוראים לו ''פחית''. גש למוסך מאזדה וברר אם זה נכון ומה העלות.

פורסם

יכול להיות שזה סיכוי נמוך מאוד אבל לחבר עם מאזדה 5 היה גם קולות כאלה והסתבר שזה היה הגלגל ספייר שלא היה מחוזק מספיק בתושבת שלו... שווה בדיקה מהירה לדעתי

פורסם
מוכר. כשאתה מאט עד לעצירה איטית יש תקתוקים וחריקות. חסר לך חלק בבלמים שאם אני לא טועה קוראים לו ''פחית''. גש למוסך מאזדה וברר אם זה נכון ומה העלות.

תודה, ולפי מיטב ידיעתך זה משהו קריטי או חמור ??? כי אם לא אז אגש למוסך כשיתפנה לי זמן (אני עובד בשעות הבוקר וחוזר כשהמוסכים כבר סגורים), ואם כן אגש מיד אחרי ראש השנה

יכול להיות שזה סיכוי נמוך מאוד אבל לחבר עם מאזדה 5 היה גם קולות כאלה והסתבר שזה היה הגלגל ספייר שלא היה מחוזק מספיק בתושבת שלו... שווה בדיקה מהירה לדעתי

לדעתי זה לא זה- כי אני מכיר את הרעשים של הצמיג הספר שזז בבגאז' מצד לצד וזה בכלל לא דומה, גם את התופעה הזאת הייתה לי, אבל חיזקתי את הבורג שם, ומאז הצמיג ספר מקובע למקומו ולא זז מילמיטר.

• תוכן חדש...