Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה בכביש ישר הרכב שלפניי עצר בפתאומיות (הנהגת טענה שזה שלפניה עצר בפתאומיות). למרות שלחצתי על הברקס עד הסוף פגעתי מאחור ברכב שלפניי. לא הודיתי באשמה. מסרתי לה את מס' הטלפון שלי ונתתי לה לצלם את פוליסת החובה שלי. לרכב שלי לא נגרם נזק ממשי (הפגיעה היתה במהירות מאוד נמוכה). ברכב שלה נוצרו סימני צבע מהצבע של הרכב שלי, באיזור שמעל ללוחית הזיהוי (מצ"ב 2 תמונות של הרכב הנפגע).

היא טוענת שהמוסך שלה אמר לה שהנזק הוא 4500 ש"ח. הסכום נשמע לי ממש לא הגיוני - מדובר בשריטות קלות ביותר. היא נשמעת לי אמינה אבל המוסך שפנתה אליו - לא ממש... אמרתי לה שאני אפנה לביטוח שלי ואתייעץ מה עליי לעשות.

מה עליי לעשות כאן? האם לא עדיף לי שהיא תתבע את הביטוח שלי ואני אשלם את ההשתתפות העצמית (כ-1000ש"ח)? האם אני צריך לשלם יותר מזה? למי?

 

תודה מראש

Car1.jpg

car2.jpg

פורסם

אז כנראה שהנזק לא מסתכם בשריטות קלות, אולי שפירקו את הטמבון גילו נזק יותר משמעותי שמצריך החלפת חלקים ופחחות.

 

בנוסף ל1000 ש"ח השתתפות עצמית תהיה לך גם עלייה בפרמיה למשך 3 שנים.

פורסם
אז כנראה שהנזק לא מסתכם בשריטות קלות, אולי שפירקו את הטמבון גילו נזק יותר משמעותי שמצריך החלפת חלקים ופחחות.

 

בנוסף ל1000 ש"ח השתתפות עצמית תהיה לך גם עלייה בפרמיה למשך 3 שנים.

 

יכול להיות שהנזק גדול יותר (אם כי בעיניי ממש לא סביר - נראה כמו כמה שריטות). אני צריך לפנות לביטוח שלי ואז מה? הם מחכים שהיא תתבע את הביטוח שלי? אני מחכה שהיא תתקן ותפנה אליי??? מה השלב הבא מבחינתי? מעולם לא הייתי מעורב באף תאונה כזו אז אין לי שום מושג מה עושים...:-(

פורסם

אם אתה מכיר מוסך פחחות אמין, הייתי ניגש ומראה לו את התמונה ומתייעץ. הנזק על פניו נראה שטחי מאוד ואולי תוכל לסגור את הסיפור מבלי לערב את הביטוח (תשלום שלך ישירות).

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אם מסרת פרטים, מבחינה חוקית-את שלך עשית.

פרוצדורלית-נשאר לך לדווח לביטוח שלך על המקרה.

כדי שהם לא יוכלו להתנער ממך בתירוצים (שאגב לא מחזיקים בביהמ"ש, אבל למה להגיע לזה).

 

מעבר לזה, אתה יכול לנסות לצמצם לך את הנזק, על-ידי קבלת מס' הצעות מחיר לתיקון, כמו שכבר הציעו לך,אם יש שיתוף פעולה מהנפגעת.

 

במידה ואין שתיוף פעולה, לא נותר לך אלא להמתין שהיא תסיים לתקן ותתבע את חברת הביטוח שלך על נזקיה.

אז תדרש לשלם השתתפות עצמית.

אם אתה מבוטח ותיק וטוב, אז אפילו יחלקו לך לתשלומים.

ולמשך שלוש שנים לאחר מכן, הנחת העדר התביעות שלך תתבטל.

 

זה הכל.

לא מוציאים להורג בישראל על נזק לפגוש.

סע בזהירות ובדרכים טובות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

 

פורסם

פניה לביטוח תגרור הזמנת שמאי. תפקידו לאמוד את הנזק בצורה אוביקטיבית, ושכר טרחתו כמה מאות ש"ח, שם הם נגבים מהביטוח.

 

המלצתי הראשונה - פנה לסוכן הביטוח שלך ודווח על הנזק. הוועץ בו, קרוב לודאי שהשלב הבא יהיה יצירת קשר בינו לבין סוכן הביטוח של הרכב הנפגע, והם כבר יסגרו ביניהם את כל הפרוצדורות.

 

המלצתי השניה - כיון שככל הנראה יהיה עליך להפעיל את הביטוח בדוק גם את רכבך. יתכן שם לך יש נזק נסתר, וכיון שאתה תובע את הביטוח הרי שבאותו סכום (השתתףות עצמית ואבדן ה.ה.ת.) תוכל לתקן את שני הרכבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...