Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים . עשיתי נסיע לאילת בהלוך הכל היה בסדר. אבל בדרך חזרה בכביש הערבה לאחר 40 דקות נסיעה בכביש ללא עליות או משהו האוטו התחמם כמאט עד הסוף. עצרתי את הרכב לכמה דקות האוטו היתקרר. ראיתי שאין נזילות אז המשכתי בנסיעה (איטית). לאחר מכן עשיתי את העליות ולאחר העליות ששוב הנסיעה בכביש ישר האוטו התחממם בפתאומיות כמאט עד הסוף. שוב עצרתי ממש חמש דקות והמשכתי בנסיעה במשך שעתיים לכיוון פתח תקוה ולא קרה כלום. אני ממש מבולבל מה גורם להיתחממות? אין נזילות הרדיאטור חדש הטיימינג חדש עושה טיפולים בזמן במוסך יבואן. בבקשה ממכם מה יכולה להיות הבעיה? הרכב המדובר הוא אימפרזה 2007 מנוע 1.5 .

עריכה אחרונה על ידי ofervars

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

כאשר הרכב מיתחמם יתר על המידה התופעה שתתלווה לכך בדר"כ היא מעבר קיצוני של נוזל קירור למיכל העודפים והיתמלאות שלו עד למצב בו מיים כבר ממש גולשים. אם לאחר ההתחממויות האלה לא חסר לך כלל נוזל קירור במיוחד ברדיאטור אז יש לבדוק אם באמת המנוע היתחמם ולא היה זיוף בשעון החום. כל עוד הרכב עכשיו תקין ולא מיתחמם בשום מצב תצטרך להמשיך ולעקוב ולראות אם ייתחמם שוב בהמשך ובהתאם לנסיבות שבהם הוא ייתחמם יש לבצע את הבדיקות למערכת הקירור. האם ידוע לך מתי ואם בכלל נגעו בטרמוסטט ברכב?

פורסם

לא ידוע לי על הטרמוסטט והמים לא גלשו מהמיכל לא היתה שום רטיבות מתחת למכסה . גם לפני שהתחלתי את הנסיעה בדקתי שמן מים ושום דבר לא היה חסר

פורסם

אז פשוט תצטרך להמשיך ולעקוב ואני ממליץ אפילו להיתחבר עם סורק תקלות לשקע הדיאגנוזה ברכב על מנת לראות אם הטמפרטורה במיספרים תואמת את מיקומו של המחוג פחות או יותר.

פורסם

אני גר בר"ג קרוב לבר אילן. אם זה קרוב אליך אתה מוזמן לבוא אליי וביחד לבדוק.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

אני מאשדוד . ועוד שאלה קטנה יכול שהבעיה נובעת בגלל המזגן? שמתי לב שאני מדליק את המזגן כל כמה דקות יש רעש של סוג של פריקה מה שלא קרה לני שהחלפתי את הרדיאטור אבל לא יחסתי לזה חשיבות ויש עוד כל מיני רעשים שגם הם התחילו לאחר החלפת הרדיאטור . האם יכול להיות קשר ???

ותודה רבה לכם על העזרה מעריך מאוד .

עריכה אחרונה על ידי ofervars

פורסם

כן בדקתי שניהם נכנסים לפעולה . וגם בשני הפעמים שהרכב התחמם לי השארי את השוייץ פתוח (שלב לפי ההנעה) וגם אז המאווררים פעלו . אני ממש עובד אצות אחרי כל הטיפולים ושמירה על הרכב זה מה שקורה ממש מבאס. :-(

פורסם

עופר,

אני לא מומחה אלא רק מקווה לעזור.

ביונדאי שלי לפני שנה נסעתי לירושלים וכשהדלקתי מזגן המחוג החל לטפס. פתחתי כאן שרשור. באדיבותו העצומה של אסף הוא השאיל לי את המחבר שלו וגילינו שרק שכאשר טמפ' המנוע מגיעה ל 95 מעלות המחוג עולה. שמנו לב גם שהטמפ' לא עולה אלא יציבה. מכאן הסקנו שהבעיה היא חשמלית.

ניקוי מינוסים פתר אצלי את הבעיה.

אינני יודע כלל אם זה המצב אצלך. אני לא מומחה. אלא רק מקווה לעזור.

בכל מקרה תנסה להשיג את קורא התקלות ממישהו באשדוד ותבדוק גם זאת.

להלן השרשור (מעט ארוך)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?546145-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%94-2007-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

רפי תודה רבה לך מעריך את זה מאוד זה לא מובן מאליו . ומאור תודה וגם לך אך איני יודע איך לעשות את הבדיקה שציינת האם תוכל בבקשה להנחות אותי ?

פורסם

אני מקווה שמישהו מהאזור שלך שקורא את השירשור יצור איתך קשר ויחבר אותך לסורק שברשותו על מנת לקבל אינדיקציה מדוייקת של טמפרטורה. בהתאם לכך תדע אם יוניט חום מזייפת.

• תוכן חדש...