Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ספורטיבי בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת אם זה אפשרי (ואם כן, אז איפה?) לשכור לטיול בחו"ל (ארה"ב, למשל) רכבים כגון פורשה קאררה, ב.מ.וו Z4 וכו'?

פורסם

כמעט בכל מדינה בעולם אתה יכול לשכור רכבי יוקרה,בעיקר בחברות הבין-לאומיות,רק דע כי ישנו גיל מינימום(בדרך כלל 24),ותזדקק לשני כרטיסי אשראי בין-לאומיים עם אישור בסכום גבוה...את ההזמנה רצוי בכל מקרה לבצע בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הסכומים זולים משמעותית לנהג מעל גיל 30, עם 2 כרטיסי אשראי שלפחות אחד מהם כרטיס "זהב".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה, ואתם יודעים על חברה ספציפית שניתן לשכור דרכה פורשה קאררה, או שזה אפשרי לגבי כל או רוב החברות הבין לאומיות?

פורסם

חברה מומלצת ביותר.. מנסיון

http://www.exoticarexpress.com

(השכרנו אצלהם מרצדס בגרמניה..)

לעומת זאת אם אתה בלוס אנג'לס, קליפורניה, ארה"ב - יש שם לחברת Budget

אחלה מגוון של רכבים יוקרתיים.. אפילו בנטלי קבריו :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וואלה? ואתה יודע אם אני יכול למצוא מגוון דומה של מכוניות ספורט/יוקרתיות (או לפחות מה שאני מחפש, פורשה במקרה הזה) גם בחברות כמו HERTZ או AVIS למשל?

פורסם

יש פורשות אצל באדג'ט..

ואני חושב שגם אצל AVIS - כשהייתי בארה"ב בקיץ. השכרנו אצל Hertz ולא ראיתי אצלהם פורשות..

מה שכן, היו מוסטנגים (הן קופה והן קבריו) ופירבירד חדשה (מכוערת) קבריו.. ועוד כל מיני כאלה.

למרות שבד"כ המכוניות המפוארות לא ממוקמות במגרש הראשי של החברה

(כמו במקרה של באדג'ט, שאצלהם המגרש הראשי נמצא בסמוך לשדה התעופה, והמגרש עם המכוניות היוקרתיות נמצא בברלי-הילס).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב, אני מתאר לעצמי שבאחת מהחברות האלה שמכבדות את עצמן כמו HERTZ וAVIS תהיה פורשה (מאוד מקווה שעד שנצא לטיול, עוד כמה חודשים, תהיה 997). בשביל לדעת למי יש, מתי ואיפה נשתמש בטלפון. תודה רבה :)

• תוכן חדש...