Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הספר לא פחות ממרתק, כך לפחות נאמר לי ע"י חובב אחר של דן אריאלי. יש לו גם הרצאה מעניינת בנושא. אולי ניתן לצפות בה ביוטיוב או טד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
דווקא הדוגמא לדעתי פחות מדוייקת. אני יותר לכיוון של להלביש בודי של לנדקרוזר על שלדה של שברולט אביאו. כולם יסתכלו מבחוץ ויחשבו שיש לי לנדקרוזר. רק אני אדע שהגרוטאה אפילו לא מסוגלת לעלות על מדרכה. כן, זה מבאס. מי שרוצה לצאת החוצה ולראות לנדקרוזר בגלל ה'לוק'- זה כנראה יתאים לו.

זה לא מה שעשית כשקנית קיה פיקנטו מוגבההת שעונה לשם ספורטאז'? :?:

ועכשיו ברצינות רגע, כל אחד שיבחר מה שמתאים לו ללבוש ומה לא. אני לא מתחבר לעניין הרפילקות אבל זה כי אני חושב שחלק גדול מהשוענים הממש יקרים הוא פשוט לא יפה. אבל אם נגיד יהיו שני שעונים שנראים זהים אבל אחד הוא מותג יוקרתי והשני לא ולכן עם תג מחירים שונים מאוד, אני בהחלט ילך על הזול יותר.

פורסם
אין לך שמץ מושג על מה אתה מדבר!

העץ ביונדאי נראה תוך שנתיים כמו הצרות שלך בעוד שהעץ ביגואר מלפני 100 שנה נראה מדהים.

כנ"ל ברולקס שיעבוד עוד 500 שנה ויראה מדהים בעוד שהרפליקה תתקלקל תוך שנתיים ובמחצית מהזמן הזה תפסיק לעבוד.

מה זאת השטות הזאת "יעשה את אותה פעולה"?

קח שק תפוחי אדמה משומש, תעשה חורים לידיים ולראש ויש לך אחלה חולצה, תאמין לי, "תעשה בול את אותה עבודה".

מי שרוצה לקנות רפליקה, יבושם לו, שיעשה חיים.

רק שלא יבוא לשכנע אותי שזה אותו דבר.

בדיוק כמו שחיפושית עם בודי קיט של פרארי (ויש כאלה) זה לא פרארי ואפילו לא קרוב.

עוד 500 שנה לא אחיה.. באמת שלא קריטי עבורי.

גם עניין תפוחי האדמה לא קורץ לי, זה לא ממש נוח כמו חולצה אמיתית. החיקוי של רולקס לעומת זאת יהיה נוח בדיוק כמו הרולקס, אלא אם שכחו לשייף כמה גראדים.

ברצינות, ידעתי מראש שהשרשור הזה יהפוך לויכוח הקלאסי, אבל באמת שבקשתי נותרה בעינה - מאיפה אני מזמין שעון זהה בעיצובו לרולקס DayDate40 ואיננו מתוצרת רולקס, לא עולה כמו משכנתא, מציג שעה ונחשב איכותי יחסית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

המאמר שבקישור מרתק וכתוב נהדר.

אלא שהמסקנות הם קצת מרחיקות לכת, על סמך ניסוי אחד די קטן. אם היה עושה את הנסוי על ישראלים, הוא היה מגלה שישראלים מרמים בכל מקרה, בניגוד לאמריקאים שבניסוי שמרמים רק במצב מסוים.

טוב. הגזמתי. הכוונה היא שכדי שהמסקנות שלו יהיו באמת נכונות, צריך לחזור על הניסוי עם קבוצות רבות ושונות.

יהודה

פורסם

העץ ביונדאי נראה תוך שנתיים כמו הצרות שלך בעוד שהעץ ביגואר מלפני 100 שנה נראה מדהים.

כן, אחרי שנרקב/התייבש/התפורר כמה פעמים, והוחלף בחדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דן אריאלי הוא באמת סופרסטאר ואיש מבריק בחשיבה, בכתיבה ובהרצאות, ובעיני גם יהיה מועמד לפרס נובל בכלכלה.

אבל לענייננו, אני תהיתי דווקא על החיפוש אחר הזמנת רפליקה מאתר אמין. כלומר - מה יקרה אם האתר לא אמין? תזמין רפליקה והוא ישלח לך רולקס אמיתי?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם זה היה רק לצרכים פרקטיים, אז שעון קאסיו ג'י שוק הוא כנראה היעיל ביותר בעולם,

יש לו גם סטופר [!] והוא חסון ואמין וזול להחלפה. אבל כאן זה כתכשיט וכסמל סטאטוס,

ואם לדעת העונד אתה יכול להשיג את אותו אימפקט בפחות כסף - מספיק טוב עבורו.

יש לזה מקור אבולוציוני שמשתקף בטבע, חיות תמימות שמסתוות כרעילות וכד',

הן משיגות את אותו האימפקט בהרבה פחות משאבים, כמו פות"ש.

תזמין רפליקה והוא ישלח לך רולקס אמיתי?

:) כנ"ל לגבי רולקס אמיתי שנפל לו ה-R ועכשיו הוא אולקס-

מה עדיף, רפליקה מדוייקת או הדבר האמיתי עם הפגם הלא משפיע ?

The first one to get angry loses

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שגם אם יהיה להם רולקס מקורי 100% אתה תחשוב שזה חיקוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...