Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה,

אני שותה RC כשאני לא מוצא קולה רגילה ובהחלט לא אותו הטעם (טעם הלואי שנשאר אחרי שאתה שותה שונה מאוד). גם טי שירטים אני קונה מה שנראה לי בלי קשר למותג (לרוב משהו כמו 3 ב 100 אלא אם אשתי הולכת לקנות ואז זו אחת ב 300).

לגבי מוצרים כמו שעונים או מוצרים חשמליים אעדיף יצרן על מותג לא בגלל השם אלא בגלל המחוייבות של היצרן לשמו שמחייבת הקפדה יותר גבוהה על איכות. זה לא אומר שאקנה רולקס אבל זה אומר שאעדיף קסיו על רפליקה של רולקס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ממש לא מעניין אותי השם המוטבע על השעון. אני פשוט חובב העיצובים של רולקס. בזמנו נהניתי משעון רפליקה "רולקס" דייטונה דומה למה שהועלה פה בשרשור, נקנה בעליאקספרס, היה מעולה לחמש שנים, לאחר מכן נשבר. לא נורא. הDayDate40 תפס את עיניי בעיצוב הסולידי שלו. לגבי תמונות:http://content.rolex.com/is/image/Rolex/rolex-oyster-perpetual-day-date-40-watch1570154823371DDC?wid=1104&hei=1281&qlt=85

http://cdn.monochrome-watches.com/wp-content/uploads/2015/03/Rolex-Day-Date-40-Baselworld-2015-1.jpg

http://www.deployant.com/wp-content/uploads/2015/03/Day-Date_40_228206_008.jpg

לגבי ההערה על דייהו ופרארי - לא, זה לא אותו דבר. פרארי חזקה הרבה יותר, פונה הרבה יותר, מאובזרת הרבה יותר, איכותית הרבה יותר, נשמעת הרבה יותר. פשוט הרבה יותר. רפליקה של רולקס לעומת זאת מציגה שעה. בדיוק כמו רולקס אמיתי, מציג שעה. גם פלאפון אגב יודע לעשות את זה.

עריכה אחרונה על ידי AlonBar

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מסירטוני השוואות שראיתי של רולקס מקורי מול מזוייף היום זה די קשה לעלות על זיוף וצריך להעמיד את שניהם אחד ליד השני.

אני למשל הייתי מעוניין לקנות רפליקה/ חיקוי/ זיוף של richard mille romain grosjean

richard-mille-rm-50-01-lotus-f1-team-romain-grojean-watch-face-view.jpg

אני ממש אוהב את העיצוב אבל אין סיכוי בעולם ולא משנה כמה כסף יהיה לי, שאני אקנה שעון ב 150 אלף דולר.

פורסם
. אני פשוט חובב העיצובים של רולקס.

עכשיו אני מבין.

מכל התשובות כאן, זו התשובה היחידה שמתיישבת לי היטב.

תודה.

(למען הסר ספק - אין כאן טיפת ציניות. קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלה ששאלתי.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במחיר של רפליקת רולקס שלא תתפרק אחרי שנה (דהיינו באיזור 400 דולר) אפשר לקנות שעון איכותי ממותג איכותי שיחזיק מעמד המון שנים, וגם לא יראה מיד כמו זיוף למישהו שטיפה מבין בשעונים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
יש את פורום RWI, יש להם באחד התתי-פורומים רשימה של אתרים מומלצים, כמו גם חוות דעת מקצועיות על רפליקות. שים לב רק שמחיר של רפליקה טובה יכול להגיע גם ל1500 שקל...

מבין לגמרי מי שקונה חיקוי ב 9.99$ בציינה טאוון, אבל פאקינ 1500 ש"ח לחיקוי של רולקס? :screwy:

השקפת העולם שלי:

1. להפך אני אפילו יכול להרגיש ש״דפקתי את רולקס״ (בהמשך לסימבוליות שלך) כי קניתי שעון שלהם בעשירית מהמחיר שהם מוכרים.

להגיד שקנית שעון שלהם זה כמו לדפוק גופה של זקנה בת 80 עם מסכה של בר רפאלי על הפנים ולהיות מאושר שנתת בראש לבאר רפאלי!

ממש לא מעניין אותי השם המוטבע על השעון. אני פשוט חובב העיצובים של רולקס.

מקובל לחלוטין!

לגבי ההערה על דייהו ופרארי - לא, זה לא אותו דבר. פרארי חזקה הרבה יותר, פונה הרבה יותר, מאובזרת הרבה יותר, איכותית הרבה יותר, נשמעת הרבה יותר. פשוט הרבה יותר. רפליקה של רולקס לעומת זאת מציגה שעה. בדיוק כמו רולקס אמיתי, מציג שעה. גם פלאפון אגב יודע לעשות את זה.

בדיוק כל מה שכתבת על פרארי (חוץ מהפונה) תופס גם לגביי הרולקס.

לי יש אומגה שאב-סבא שלי קנה ב 1915.

הרולקס שקנית באיביי מת אחרי 5 שנים.

תעשה את החשבון לבד, האומגה שלי בחלוקה של שימוש לשנים הרבה, אבל הרבה יותר זול מהציקמוק מאי בי.

מקבל לחלוטין את "אוהב את העיצוב ולא רוצה לשפוך אלפי דולרים" אבל אל תתחיל לשכנע את עצמך שמדובר במוצר שהוא אפילו קרוב להיות דומה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במחיר של רפליקת רולקס שלא תתפרק אחרי שנה (דהיינו באיזור 400 דולר) אפשר לקנות שעון איכותי ממותג איכותי שיחזיק מעמד המון שנים, וגם לא יראה מיד כמו זיוף למישהו שטיפה מבין בשעונים.

מה שהוא אמר!

פורסם
אני שותה RC כשאני לא מוצא קולה רגילה ובהחלט לא אותו הטעם (טעם הלואי שנשאר אחרי שאתה שותה שונה מאוד).

עוד אספקט של קוקה קולה מול קולה אחרת:

When Read Montague of Baylor College Medicine

performed a version of the Pepsi Challenge with subjects hooked up to an fMRI machine, he found something interesting. In blind taste tests, most people preferred Pepsi, and Pepsi was associated with a higher level of activity in an area of the brain known as the ventral putamen, which helps us evaluate different flavors. By contrast, in a nonblind test, Coke was more popular and was also associated with increased activity in the medial prefrontal cortex. Montague’s interpretation: This prefrontal activity represented the higher-thinking functions of the brain associating the soda with ad campaigns and, in effect, overriding the taste buds.

כלומר בטעימה מכוסות לא מסומנות, רוב הבודקים העדיפו פפסי. אבל כאשר הבודקים ידעו איזה משקה הם טועמים, הם העדיפו קוקה קולה.

יהודה

פורסם
עוד אספקט של קוקה קולה מול קולה אחרת:

When Read Montague of Baylor College Medicine

performed a version of the Pepsi Challenge with subjects hooked up to an fMRI machine, he found something interesting. In blind taste tests, most people preferred Pepsi, and Pepsi was associated with a higher level of activity in an area of the brain known as the ventral putamen, which helps us evaluate different flavors. By contrast, in a nonblind test, Coke was more popular and was also associated with increased activity in the medial prefrontal cortex. Montague’s interpretation: This prefrontal activity represented the higher-thinking functions of the brain associating the soda with ad campaigns and, in effect, overriding the taste buds.

כלומר בטעימה מכוסות לא מסומנות, רוב הבודקים העדיפו פפסי. אבל כאשר הבודקים ידעו איזה משקה הם טועמים, הם העדיפו קוקה קולה.

יהודה

מ RC עברת לפפסי בלי לשים לב.

אני שותה בשוטף בעיקר מים אבל אין לי בעייה לא עם פפסי ולא עם קוקה קולה כל עוד זה לא דיאט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באמת שאני לא מבין את ההשוואות האלה לבר רפאלי ולפרארי. אתם רוצים להשוות לבר רפאלי? אין בעיה. אבל מה הקשר לבת שמונים? אפשר לצאת עם מישהי ממש דומה לבר רפאלי פשוט היא לא תהיה עשירה כמוה. כנל פרארי, אם היו מייצרים רכבים שניראים בדיוק כמו פרארי אבל מגיעים רק ל 220 ועם חצי מהביצועים רוב האנשים היו נוסעים על רפליקת פרארי. לא רואה סיבה לשלם סכום כזה מטורף על שעון שנמצא על יד של כל נובוריש. שעון נחמד ואין פה שום פלא הנדסי. לא מדובר פה בשעון של בווה/ייגר/פאטק ושער מותגי על אמיתיים שבאמת יראה מטופש לענוד אותם ולצאת לבוש בחולצה של קסטרו. נ.ב אני גם חיפשתי רפליקות בחודש האחרון אבל בסוף הזמנתי טיסו מקורי :)

פורסם
ג'רלד ג'נטה השפיע על כ"כ הרבה עיצובים שלקרוא ל-AP ייחודי זה מצחיק. אבל עזוב, גם לכתוב Hublot עם ט' בסוף זה מצחיק.

היית קונה גולף רגילה עם סמל של GTI?

אתה אומר את זה ברצינות או שאתה סתם מתנשא ועילאי? כותבים הובלוט, הוגים כהובלו.

מרוצה או שאתה רוצה להמשיך להשוויץ?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

1. להפך אני אפילו יכול להרגיש ש״דפקתי את רולקס״ (בהמשך לסימבוליות שלך) כי קניתי שעון שלהם בעשירית מהמחיר שהם מוכרים.

מסכים בהחלט. אין כל רע בלדפוק את המערכת של מותגי ה"יוקרה", המערכת שמעוותת את התפיסה שלנו.

מ RC עברת לפפסי בלי לשים לב..

המחקר הזה מראה שכאשר טועמי הקוקה קולה טוענים שהמשקה הזה טעים יותר, הם באמת מאמינים בכך למרות שכמה דקות קודם הם אמרו ההפך, כשהקולה ששתו לא היתה מסומנת. מתחת לקליפה הדקה של היותינו יצורים הגיונים, מסתתר ההיפך הגמור, כלומר אי הגיון בוטה.

הכוח של מותג הקוקה קולה הוא דוגמא למותגים אחרים, כולל מותגי שעונים.

יהודה

פורסם

יהודה, הזכרת לי מקרה שכתבתי פה כבר.

יש גם סרטון שמתאר אותו.

נגן מוכשר שהופעתו עולה מאות דולרים לכרטיס מתיישב בלובי הבניין שבו אמור לנגן כשלצידו מזוודה עם מטבעות, ומתחיל לנגן את אותה ההופעה שינגן בעוד כמה שעות בקומות למעלה.

כל המי והמה, האליטה התרבותית, מתחילים להופיע ולא שמים לב שמדובר באותו נגן. לא שמים לב שמדובר באותו הלחן, שמנוגן באותה הצורה. מתוך אלפי אנשים אף אחד לא שם לב.

זה רק מראה שאנשים משלמים כדי להגיד שהם שילמו. את הרוב התוכן פחות מעניין. חוץ מחברי הפורום כמובן :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, ג'ושוע בל לבקשתך:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...