Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בחיקוי ספציפי של רולקס - Day Date 40.

האם מישהו כאן מכיר דילר או אתר מומלץ לרכוש בו רפליקות איכותיות ?

הכוונה כמובן היא לא לעליאקספרס.

אשמח אם הנושא לא יתפתח להאם יש סיבה בכלל לקנות רפליקה. לא מעניין אותי אם שוויצרי בן 70 הרכיב לי ידנית את השעון או סיני רעב בן 20. אני נטו מעוניין בשעון שייראה דומה מאוד לדגם שכתבתי למעלה.

תודה :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש את פורום RWI, יש להם באחד התתי-פורומים רשימה של אתרים מומלצים, כמו גם חוות דעת מקצועיות על רפליקות. שים לב רק שמחיר של רפליקה טובה יכול להגיע גם ל1500 שקל...

פורסם

מכיוון שאני די בור בעניין, הרפליקה מהווה העתק של השעון כולל המנגנון או שהיא נבנית במטרה רק להראות בדיוק כמו המקור מבחוץ?

פורסם

אני רוצה לשאול שאלה, והיא באמת שאלה ולא התרסה, כי אני לא מבין.

נניח שקניתם רפליקה של רולקס שנורא רציתם. רק אתם בעולם יודעים שזו רפליקה. כולם בטוחים שזה אמיתי.

אני יודע שאני הייתי מתבאס בכל מבט בשעון כשאני יודע שהוא לא אמיתי. אתם לא מתבאסים? באמת תסבירו לי כי ביני לבין עצמי היתה לי התחושה של התהדרות בנוצות טווס כשאני בעצם רק תרנגול הודו. (זה סימבולי. אני שוב חוזר ואומר שאני לא מתריס אלא מבקש להבין.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש את אלה שיתבאסו ויש את אלה שירגישו נעלים כי דפקו את המערכת ועבדו על כולם. שתי הגישות לגיטימיות לחלוטין.

אישית כשאני קונה דבר כמו שנון אם הוא מוצא חן בעיניי והמחיר מתאים לי אני קונה ללא תלות בשם שרשום עליו. לא מןפש להרשים אף אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא, בהנחה ורוב הכסף הולך למיתוג ושיווק ורווחי החברה אני לא רואה סיבה למה אני צריך להתבאס.

השקפת העולם שלי:

1. להפך אני אפילו יכול להרגיש ש״דפקתי את רולקס״ (בהמשך לסימבוליות שלך) כי קניתי שעון שלהם בעשירית מהמחיר שהם מוכרים.

2. אני יכול להרשות לעצמי קניית רולקס אמיתי אבל אני בוחר שלא, מהסיבה שאני יכול לקנות אחד בזול וברמת חיקוי גבוהה. גם ככה כולם חושבים שבן אדם שעונד רולקס הוא ככל הנראה עונד אחד מזוייף, אז מה הטעם ?

נניח שקניתם רפליקה של רולקס שנורא רציתם. רק אתם בעולם יודעים שזו רפליקה. כולם בטוחים שזה אמיתי.

אני יודע שאני הייתי מתבאס בכל מבט בשעון כשאני יודע שהוא לא אמיתי. אתם לא מתבאסים? באמת תסבירו לי כי ביני לבין עצמי היתה לי התחושה של התהדרות בנוצות טווס כשאני בעצם רק תרנגול הודו. (זה סימבולי. אני שוב חוזר ואומר שאני לא מתריס אלא מבקש להבין.)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לי יש רפליקה של AP, מודה באשמה. אבל, לא קניתי אותו כדי להיות ראוותן ולהשוויץ בו, הרי מי בכלל מכיר את החברה הזו? מתערב ש-99% מכם עשו גוגל כדי להבין על איזו חברה אני מדבר, שאם לעשות השוואה היא כמו או לא יותר מרולקס, הובלוט, פטק פיליפ וכן הלאה.

יש לי את השעון הזה כי אני פשוט אוהב איך שהוא נראה, החברה הזאת מייצרת שעונים בעיצוב ייחודי שלא ניתן למצוא עיצובים כאלה בשעונים אחרים.

בגלל חוסר המודעות לחברה הזו אני מרגיש שאני הולך עם שעון מן השורה, אך למעשה, אחד אמיתי כזה עולה 20K - בדולרים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני לא עונד אותו. רכשתי אותו לפני כמה שנים, סתם בשביל להתלהב קצת.

כיום אני עונד ראדו אמיתי, אמנם לא עולה 20K דולר, אך גם שעון שעולה לא מעט.

פורסם

יש לי את השעון הזה כי אני פשוט אוהב איך שהוא נראה, החברה הזאת מייצרת שעונים בעיצוב ייחודי שלא ניתן למצוא עיצובים כאלה בשעונים אחרים.

ג'רלד ג'נטה השפיע על כ"כ הרבה עיצובים שלקרוא ל-AP ייחודי זה מצחיק. אבל עזוב, גם לכתוב Hublot עם ט' בסוף זה מצחיק.

היית קונה גולף רגילה עם סמל של GTI?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

העולם המערבי ה"נאור" נסחף לכיוון של צריכה לשם צריכה. היצרנים מנסים למתג את התוצר שלהם כדי שיוכלו להרויח עוד. לא תמיד זה היה כך. הנרי פורד התחיל את עידן הרכב ביצור המוני עם הפורד מודל T, ובמשך שנים רבות טרח ליעל את היצור ובמקביל להוריד את המחיר כל פעם. הוא רצה (והצליח) למשוך עוד לקוחות על ידי שיפור הרכב והוזלתו, ולא על ידי מיתוג הרכב.

אנחנו קונים את קונספט המיתוג ולמשל שותים קוקה קולה למרות שטוענים ש RC cola זהה בטעם , במבחן טעימה מכוסות לא מסומנות, או קונים טי-שירט עם לוגו מודפס עליה, במחיר שהוא פי כמה מטי שירט זהה אבל לא כולל הלוגו.

מאחר שאנו יצורים חברתים אי אפשר להימנע מהתופעה הזו אבל מה רע בלעקוף את המערכת הזו, כמו בחיקוי של שעון יד? אין לי שעון כזה, אבל אם היה לי, היתי מרגיש שהכל בסדר.

יהודה

• תוכן חדש...