Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיקול צד ג' - אשמח לכל יעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעתיק לפה הודעה שאישתי רשמה בפורום הוצאה לפועל ופשיטות רגל באתר תפוז:

"שלום,

אני ובעלי נקלענו למצב הבא ואיננו יודעים איך לצאת מהמצב הזה...

התחתנו לפני שנה באולם אירועים. כשבועיים לפני החתונה הגיעו אלינו ולהורינו צווי עיקול על הכספים שאנו צריכים לשלם לאולם. פנינו לעורכי דין שונים שנתנו עצות מנוגדות ופנינו לאולם. האולם אמר לנו לא לדאוג ושהם יסדרו את זה. שלחנו את הצווים המפרטים את הכספים שאנו נצטרך לתת לאולם, בחזרה להוצאה לפועל.

כל הזמן התקשרנו לאולם ושאלנו מה קורה עם זה והם אמרו שהעו"ד שלהם מטפל בזה. נהיינו בני ערובה מכל הצדדים. תוך שבועיים לא יכולנו למצוא מקום אחר....

יומיים לפני החתונה התקשרו אלינו מהאולם וביקשו להגיע. הודיעו לנו שהם שינו את החברה שלהם ושנחתום על חוזה חדש עם החברה החדשה. אמרו שאם לא נחתום הם לא יערכו לנו את החתונה. בלית ברירה ומכל הלחץ שהיינו נתונים בו יומיים לפני החתונה חתמנו על החוזה החדש וביטלנו את הקודם. כמו כן, שילמנו לאולם.

היום הגיע אלינו "מימוש עיקול צד ג'".... והעו"ד של התובע אף התקשר ללחוץ עלינו שאנו חייבים להעביר אליהם את הכסף.

אנו אובדי עצות ולא מבינים איך נקלענו בכלל למצב כזה שאנו לא עשינו שום דבר רע ובכל זאת אנו אלה שסובלים מכל הכיוונים. הברירות שלנו היו לבטל את החתונה בלא עוול בכפינו או עכשיו להיקלע למצב שההוצל"פ דורשים מאיתנו את הכסף שכבר שילמנו לאולם ששינה את שם החברה.

נשמח לכל עיצה.

כמו כן נשמח להמלצות על עורכי דין טובים מאיזור חיפה והקריות שמתמחים בהוצל"פ.

תודה רבה מראש על כל עזרה."

כמובן שהיינו מאוד תמימים בכך שהאמנו לאולם ושהכל יסתדר.

אשמח לכל עצה/עזרה אין ניתן לצאת מהמצב המביש הזה. אנו זוג צעיר והסכום שדורשים מאיתנו (35K) הוא סכום מאוד משמעותי בשבילנו. כל המצב הזה נראה לי הזוי, בכך ששמים אותנו באמצע במקום לטפל במי שצריך לטפל, ובכך שזה חוקי. אני ממש מתבייש בכך שנותנים יד לדבר כזה לקרות כאן.

תודה רבה, ומצטער על החפירה.

פורסם

אולג היקר,

אתה נשמע בנאדם טוב וממש צר לי לשמוע על הסבל הזה.

לא הבנתי,

מי עוד פרט לאולם דורש כספים?וכמה?

ולא הבנתי גם מדוע לפני החתונה קיבלתם עיקול כספים : אתה,הוריך ואישתך שהייתה אז חברתך?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

נשמע מוזר עד בלתי סביר שהאולם יספיק לפנות להוצאה לפועל ולקבל צו עיקול עוד בטרם החתונה התבצעה, שלא לדבר על כך שהאינטרס שלו כאן לא ברור.

משהו בסיפור לא הגיוני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שוגי,

גם אני לא הבנתי אם הוא התכוון שהאולם עשה לו עוקץ? כלומר יותר נכון הבנתי את זה ככה אבל לא הייתי בטוח

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

האולם היה חייב למישהו כסף. פתחו נגד האולם תיק הוצאה לפועל. בדרך כלשהי נודע לבעל החוב כי יש חוזה מול האולם, ובעל החוב הוציא צו עיקול לכספים שבידי המתחתנים שהיו אמורים לעבור לאולם. זה מה שאני הבנתי.

תיאורתית אני מניח שיכול לקרות מצב כזה, אבל זה נשמע לי הזוי. כיצד ידע בעל החוב למי יש חוזה מול האולם?

מעבר לכך נשמע לי הזוי שניתן היה להוציא צו עיקול על הכספים האלה בטרם חל האירוע, שכן הם לא שייכים לאולם אלא לאחר קבלת התמורה, לכן לא ברור לי כיצד הסכימו להוציא עיקול על הכספים.

לא היה עורך דין בתמונה מיד כשהתקבל צו העיקול? הוא לא פנה להוצאה לפועל בטענה שאין ברשותכם כספים של אותה חברה?

פורסם

לא נראה לי שהבנתם כ"כ את השתלשלות העניינים.

אנסה להסביר.

כמה שבועות לפני החתונה קיבלנו מכתב מעו"ד התובע (אחד הספקים של האולם כנראה), שאומר שהאולם החובות ושאסור לנו לשלם לו.

צילום המסמך כאן, מצטער על האיכות. http://pasteboard.co/aWIrBGn.jpg

כמו שנכתב ע"י אישתי, האולם סיפק תירוצים ו"אילץ" אותנו לחתום על חוזה חדש על שם חברה חדשה יומיים לפני החתונה, ולבטל את הקודם. אם לא היינו עושים כך, הוא לא היה מעביר את החתונה.

היום קיבלנו מכתב מהוצל"פ שאומר שאנחנו חייבים להעביר להם את הכסף, ובנוסף התקשר אליי העו"ד של התובע לומר לי זאת.

מכאן אנחנו אובדי עצות ולא יודעים איך לפעול.

בנוסף בעל האולם בזמנו הביא לי צ'ק על הסכום שאנו חייבים לו (על שם איזושהיא חברה, אמר חברה בבעלותו). מאז האולם גם הודיע לנו שהכל בסדר והם סידרו את העניין. עברה יותר משנה מאז והצק ברשותי, אך אני בספק שהוא תקף, ולא יודע אפילו מה קשר החברה שרשומה עליו.

אולג

פורסם

נמסיס צודק. העיקול היה בזמנו על הכספים שאנו צריכים לשלם לאולם הארועים, ז"א לאחר שיתקיים הארוע.

האולם החליף מאז שם/חברה והודיע לנו שעושה איתנו חוזה על החברה החדשה, כך שהעיקול לא קשור אליה. כמובן שהיינו תמימים.

פורסם (נערך)

הנה המכתב מהיום: http://pasteboard.co/aXR4pMh.jpg

היינו ממש המומים לקבל מכתב כזה 3 שבועות לפני החתונה, כמובן שאישתי נכנסה להיסטריה (האמת שגם אני קצת), וזה ממש הרס לנו את השבועות לפני החתונה, כשצריך לרוץ בין עורכי דין ולחפש מה אפשר לעשות. חשבנו שהכל הסתדר ואפילו התבדחתי עם אישתי בעניין לפני כמה ימים.

כמה שטעינו...

נ.ב.

אני לא יודע איך השיגו את הפרטים שלנו שלנו (שלי, אישתי, הוריי והורי אישתי), אך אני חושד שזה הגיע מהרבנות.

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם

האם החוזה הראשון היה מול חברה בע"מ?

האם החוזה השני היה מול חברה בע"מ חדשה?

תיק ההוצאה לפועל הוא על נכסי החייב אדם פרטי, ולא חברה בע"מ, לכן אם ההסכם היה מול חברה בע"מ העיקול לא צריך לחול עליכם בכלל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הפכתי היום את כל הבית אך לא הצלחתי למצוא בינתיים את החוזה שמבוטל (עם חותמת מבוטל וחתימה) והחוזה החדש.

אני בטוח ב 99.9 אחוז שהחוזה הראשון הוא על חברה בע"מ (וזה מופיע כך גם במכתב שקיבלנו), ודי בטוח שגם השני היה על חברה בע"מ (עד כמה שאני זוכר הם רק הוסיפו\שינו אות אחת בשם).

אגב, האם יש בעיה שאפרסם את שם האולם? אני רוצה להזהיר באיזושהי דרך את הזוגות שהולכים לעשות שם ארוע, לפי מה שידוע לי המקום עדיין פועל!

אגב ישה, איך הסקת שהתיק הוא נגד אדם פרטי ולא חברה בע"מ? בצווים שקיבלנו רשום חברה בע"מ.

פורסם

בטופס הראשון שצירפת בחלק התחתון תראה את שם החייב עם מספר תעודת הזהות שלו שזהה לתעודת הזהות שלו גם בחלק האמצעי/עליון שם מחקת את שמו

לחברה יש מספר אחר "זיהוי" אחר המתחיל בספרה 5

לא מן הנמנע שקיבלתם אולי גם עוד טופס דומה לעיקול נכסיה של החברה.

כי בתיק יכולים להיות שני חייבים החברה כחייב מספר 1 והאדם הפרטי חייב מספר 2, תראה שם בחלק התחתון.

לדעתי בשלב בו קיבלת את העיקול לא היית חייב להם כלום, כי הרי לא סופקה לך הסחורה ( ביצוע האירוע ) לכן לא החזקת נכס מנכסי החייב, אלא אם בהסכם כתוב נכתב משהו אחר.

רק לאחר ביצוע האירוע הפכת להיות חייב של אותו גוף משפטי

אבל מי שביצע לך את האירוע היא חברה שניה חדשה שכנגדה אין עיקול.

עיון בטופס השני שקיבלת , שם מחקת שם שייתכן הוא של החברה בע"מ הישנה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה אתה צודק, אכן קיבלנו 2 צווים כל אחד, אחד על שם החברה ואחד על שם האדם הפרטי. בצו על שם האדם הפרטי הצהרנו שאין ולא יהיו לנו נכסים שלו, אך על שם החברה הצהרנו על הסכום שנהיה חייבים להם במידה ונקיים שם את הארוע. הצו שקיבלנו היום מתייחס לחברה עליה קיבלנו את הצו לפני שנה, ז"א החברה "הישנה".

אמנם האולם שינה חברה\שם, אך באחד מאתרי היעוץ מישהו רשם: "שינוי שם חברה הינה בבחינת ניסיון לחמוק מהחוב אשר בגינה ניתן לבצע הרמת מסך בהתאם להוראות סעיף 6 לחוק החברות".

כמובן שהאולם הציג זאת אחרת. האם זה משנה משהו ממה שרשמת קודם?

אגב, אשמח גם להמלצה על עורך דין שמתמחה בדברים אלה, במידה ויש לכם.

תודה רבה

פורסם (נערך)

הרמת מסך לא קשורה אליכם בכלל

כאמור לא קיים לכם חוב כלפי החברה הישנה כי את החתונה ערכה חברה אחרת.

זו לפחות הבנתי המשפטית. מקווה שזו תהיה גם דעתו של העו"ד שהמלצתי לך

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...