Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ואמין ב25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טמבל לומד שלא תגידו שלא.

האוטו הראשון שקניתי (לפני חצי שנה) - סופר לנסר ב 30K חודש אחרי שילמתי שכירות למוסך כל שניה בעיה בייחוד בגיר שלבסוף קרס- לפני הקנייה בדקתי בדינמומטר!

עכשיו אני חוקר (למדתי לקח) על מכונית ב 25K חסכונית קטנה, אפילו 3 דלתות, אוט' 95 ומעלה קראתי הרבה והבנתי ששרייד, 121, 106 XS ופיאסטה הן המועמדות הטובות. אני לא מצליח להסגר על איזו מהן המטרה העיקרית היא נסיעות בעיר (י-ם) ואחת לחודש לת"א.

עזרה מישהו? זה דחוף! תודה

*הודעתך נערכה. קרא את כללי הפורום. אם תכתוב שוב כותרת \ הודעה בצורה כזוווווווווו!!!!!!! היא תימחק*

פורסם

הפיאסטה וה106 מומלצות מאוד - בגיר ידני בלבד. אני לא בטוח ש121 אוטו' נכנסת לתקציב, בדוק במחירון, במידה וכן היא אופציה טובה. השרייד היא אופציה נוספת, הסויפט עדיפה עליה.

גיא

פורסם

השרייד אכן אמינה גם בגיר אוטומט וכך גם הסויפט [שוב תלוי בצורת נהיגה של הבעלים הקודמים מימים עברו של הרכב ואופן הטיפול שניתבצע ברכב במהלך השנים..] הן זריזות ביותר לשרייד יש למשל 76 כ"ס ל1.3 ליטר אוטומט הגיר שלה מגיב טוב בעל יחסי העברה נכונים.וסויפט מבחינת חלפים ועלויות חלפים יותר זולה פיאסטה אוטומט לא יודע לא הייתי נוגע ..בכל מקרה לגבי חסכוניות..ממש לא אמנם מנוע צנוע בנפח של 1.3 ליטר אבל כך בחשבון שהוא בעל 3 הילוכים ומתאמץ יותר בהתחלת נסיעה ובמצבים שונים ביגלל 3 הילוכים ונפח יחסית קטן ככה שהצריכת דלק במצב כזה עולה וסויפט תעשה לך בערך 13 קמ לליטר מחוץ לעיר ו10 קמ לליטר בעיר..שזה לא ניקרא חסכוני בכל אופן ..אם תרוצה חסכוני ואמין יותר לאחזקה וטיפול זה הגיר הידני בכל מקרה בסכום שכזה אתה יכול למצוא מכוניות שמורות ..רק תחפש בסבלנות..בכל מקרה לגבי השרייד רובן מטופלות היטב ולא קשה כולכך בסכום שכזה למצוא אחת שעברה חיים קלים במצב מצויין מנוע ה4 צילינדרים שקט יחסית וחזק ומשתלב מצויין עם תיבת ההילוכים האוטומטית כך שהביצועים בהחלט טובים בייחוד בסל"ד גבוה השרייד די נוחה לנסיעה שזה דבר די נדיר אצל יפניות קטנות בשנים כאילו אין הגה כוח אך כלל לא קשה לסובב אותו ככה שבסופו של דבר זוהי מכונית עירונית מומלצת..שגם יכולה לצאת מחוץ לעיר בלי ריגשי נחיתות רק על תצפה ממנה לביצועים עוצרי נשימה או להתנהגות כביש ספורטיבית השרייד תרים גבה בפליאה ותוריד ראשה בהכנעה ותבצע את המוטל עליה מבלי להנעיף עפעף אבל כמו פולניה היא תבהיר לך שהיא ממש לא נהנת ותדאג שגם אתה לא ..חשוב שתקנה אחת כזו עם היסטוריית טיפולים מסודרת כי היא אמינה אך דורשת לשם כך טיפולים בזמן..הדבר הראשון שיפגע יהיה גומיות השסתומים במנוע הסימנים לכך יהיו אכילת שמן מוגברת ועשן כחלחל מהאגזוז כמו כן אם בפנים שלה מוזנח מלוכלך פלסטיקים שבורים וכדומה הדבר מעיד על הזנחה .-אל תקנה!!! כמו כן לבולמי זעזועים אורך חיים מוגבל בדוק תעניין וידיות הפתיחה בדלתות מגלות סימני נשירה..סהכ" אוטו מצויין..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה משפר מאוד את הסיכוי לאמינות העתידית!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...