Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי אופנוע חדש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו... לאחר התלבטויות והמון בעיות...

נקנה אופנוע חדש! CR 125! שנת 96, המחיר 11,000 שקל...

סתם רציתי לשתף אתכם...:)

ועם כבר פתחתי נושא.. אז כל היודע על תחזוקה והכל שיגיד לי...

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

אפשר תמונות... אבל לא של האופנוע, שלך :mm_tongue סתם...

שים כמה תמונות... שנזיל ריר... (של האופנוע, לא שלך! :| )

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

בזהירות.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

נתחיל מזה ששילמת הרבה, אבל לא נורא, דבר שני, איך אתה יודע שהוא מודל 96???????

ומזל טוב.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

המחירון 11,900... ככה שלדעתי יצאתי בזול.. לאחר שראיתי כלים שנמכרים ב13 ו12 אלף..

ואני שמח עם הקנייה שלי.. האופנוע נקנה מבחור שעבד אצל דן-טל האגדי..

יש לי ביטחון מלא בבן אדם שקניתי ממנו כי הוא היה כל כך נחמד והיה כנה וידע להגיד גם מה לא בסדר באופנוע.. אני מקווה שלא אטעה.. אעדכן בפרטים אלו..

אמממ תמונות? בקרוב..! שאבא יספיק לצלם..!!

ואיך אני יודע שהוא מודל 96? לא עשו אותי באצבע... לפי מספר שלדה...:)

פורסם

חבר זה אולי אופנוע חדש בשבילך אבל בשבילנו בפורום הוא משומש-הכותרת שלך מטעה...

תהנה ותזהר בכביש.

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תודה רבה לכולם...!

אנצל הזדמנות זו.. לספר לכולם שהיום היה הסיבוב היכרות שלי עם האופנוע..

לבדוק ביצועים והכל...

בהתחלה התאכזבתי מכוח המנוע.. היה לו תגובות של חמישים סמ"ק בערך.. אבל איך שאתה עולה לסל"ד גבוה.. ונכנס לרצועת הכוח שלו.. הוא יורה אותך כמו רקטה... ומשם.. הכוח פשוט מדהים, בכל סיבוב הוא מנסה להשתולל ולזרוק את הזנב לקיבינימט.. ווילי בהילוך שלישי ב60 קמ"ש? משחק ילדים... קצת גז משיכה קטנה בכידון ואתה כמעט כבר נופל אחורה..

פשוט מדהים.

פורסם

מממ

אחרי שהיה לאחי CR 250

ורכבתי עליו וגם עלCR 125

אומנם ההפרש הגדול אבל בסל"ד גבוהה האופנוע פשוט מבקש תן ליי זה משו מדהים

בהצלחה עם הכלי החדש ואגב לזה שאמר תזהר בכביש

CR זה אופנוע מוטוקרוס (אלא אם כן יש CR לכביש חוקי חחח) אז לכביש זה לא ממש אפקטיבי

בכל מקרה בהצלחה ואני מאוד מקנא בך.. :)

• תוכן חדש...