Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני אוהב נקניקיות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשרות זו המצאה של עסקנים. שחיפשו דרך לעשות כסף.

הם מוכרים שרות שמירה על איכות. שמעשית הם ממש לא שומרים ולא מפקחים.

כמו שאומרים. כשר אבל מסריח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשרות זו המצאה של עסקנים. שחיפשו דרך לעשות כסף.

הם מוכרים שרות שמירה על איכות. שמעשית הם ממש לא שומרים ולא מפקחים.

כמו שאומרים. כשר אבל מסריח.

לא לגמרי נכון.

פעם כשרות הייתה הדרך היחידה להבטיח את איכות האוכל.

היום יש מנגנונים יעילים יותר, והכשרות (לפחות הרשמית) הפכה להיות כלי של עסקנים שמחפשים איך לגזור עוד קופון.

אגב, גם בסופר הלא כשר שאני קונה בשר בו, טוחנים את הבשר לעיני הלקוחות (יש מטחנת בשר ליד המקרר).

בשר טחון תעשייתי זה כבר סיפור אחר, ושם אין באמת אפשרות לדעת מה תמצא בתוך הבשר (הלא טעים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשר סוס נחשב כאן נחות או מרתיע אבל יש נקניקים איכותיים כמו הרץ או סיביו

שבהם בשר סוס הוא רכיב מכובד. היה פעם איזה סיפור שבטורקיז הגישו בשר סוס,

אבל לא בקטע של רמאות - יש פשוט מוצרים טובים [ויקרים] שמכילים בשר סוס.

להבדיל,

בקטע של רמאות נתפסו בארץ לא מעט מסעדות [כשרות ושאינן]

שמוכרות בשר שחור, ללא פיקוח או הובלה או אכסון נאות, בעיקר בשר חמור.

The first one to get angry loses

פורסם
בניסוי DNA של בשר טחון ב 48 מקומות שונים בארה"ב גילו שבשר סוס ובשר סנאים הוא די פופולארי.

והם אומרים שבאירופה המצב הרבה יותר קשה.

אז פעם הבאה שאתם אוכלים בשר טחון לא כשר תחשבו על זה.

נו, אבל אם זה טעים אז איפה כאן הבעיה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כדי לדייק קראתי עוד קצת על מוצרים [מודרניים] שמכילים בשר סוס,

יש ערך נכבד בויקיפדיה [מפנה ישר לאירופה מתוך הערך]

ומסתבר שזה עסק משגשג למדי [בכל העולם].

ספציפית לגבי נקניק 'סיביו' שהזכרתי לעיל YNET כותב ש

"

הסיביו...עשוי מבשר חזיר או סוס, כשהמהדרין הולכים על חצי-חצי...יכולים להשיג סיביו מעוף, אבל בלי הסוס הוא לא דוהר".

ייתכן שיש כמה נקניקים שנקראים סיביו ורק אחד שזה שם המותג שלו ? כך או אחרת לא סגור על זה,

כי יש 'סיביו' ללא סוס, אז שלא אטעה.

לגבי סלמי הונגרי, ויקיפדיה כותב "

In Hungary, horse meat is only used in salami and sausages, usually mixed with pork. These products are sold in most supermarkets"

ספציפית למותג הרץ לאחר שבדקתי כיום אין בו סוס וכנראה שהדעה היא עקב היותו 'סלמי הונגרי' והעובדה שפעם היה עטוף במעי סוס.

תוך כדי מצאתי נקניקי סוס הונגריים למינהם כולל אחד עם סוסים מבסוטים על העטיפה

[באמצע משחק פולו ?]

שששzaשzzze1111.jpg

The first one to get angry loses

פורסם

בזכות השרשור רכשתי לסופ"ש בשר מאלזס (אלן טלמור שפורסם בשרשור הישן).

רכשנו 3 סוגים :

בראטוורסט ( נקניקיה גרמנית) - אישית לא נפלתי, היה טעים, אבל לא יותר מזה. גיסי אמר שזה הכי מתקרב לנקניקיה גרמנית אמיתית אבל זה לא זה.

טולוז - לדעתי הנקניקיה הכי טעימה מהשלושה, כשנופלים על חתיכה עם הגבינה זה פשוט גן עדן, לצערי הגבינה היא נדירה בנקניקיה והיו מספר חתיכות כאלו מוגבלות.

צ'יפולטה (לבני המשפחה שלא אוכלים חזיר) - נקניקה דקה מדי, לא בשרנית במיוחד, סבירה בלבד.

רציתי להזמין מהלגהוורסט אבל הבחור כנראה בחופש והטלפון לא היה זמין, מקווה שהוא עדיין עובד ויש סיכוי לקבל נקניקיה גרמנית אמיתית.

פורסם

סיביו בימינו לא עשוי מסוס ... זו בדיחה רומנית ישנה שהיתה נכונה אולי בימי הקומוניזם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מבית

הלגהוורסט הוזמנו

חואניטה והפולניה.

שניהן טוגנו, החואניטה הייתה קצת יבשה לטעמי אך פקנטית כמובטח, הפולניה הייתה עסיסית מצויינת.

בכמה רמות כמובן יותר טובות מנקנקיות תעשיתיות, אך בטיב טעם לדוגמא ניתן להשיג גם כן נקנקיות טובות במחיר יותר טוב.

על הפולניה אני יכול להמליץ בלב שקט, על החואניטה לא הייתי ממליץ.

פורסם
אני לא אוכל בשר טחון במקומות מסחריים לא דווקא בגלל עניין הכשרות (אני שומר כשרות) אלא בגלל שראיתי את מה טוחנים במפעלים.

בשר טחון אנחנו קונים מחנות שהקצב שטוחן מול הלקוח.

אמא שלי יותר מחמירה ממה שציינת.

היא לא קונה בשר טחון, גם אם טוחנים אותו במקום, כי היא טוענת שלא מנקים את המטחנה בסופר כמו שצריך.

היא קונה נתח טרי, וטוחנת אותו בבית עם תוספות שלה (שורשים של תבלינים).

היא גם ככה עושה את כל הטחינה פעמיים בשנה, כי היא מכינה מפרום וסיגרים לכל השנה ושמה במקפיא (תמיד היא תכין כמות מראש השנה ועד פסח, ואחרי פסח תכין עוד כמות עד ראש השנה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...