Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לדודה שלי יש רנו סניק2 מודל 2006. הלוח שעונים דיגטלי נשרף והלך, לתקן אותו כאן בישראל עולה כ 1500 לא כולל מע"מ. להחליף לחד עולה כ 5000 ש"ח. מחירים מטורפים לכל הדעות.

בדקתי באיביי לרכוש את החלק אבל לא הצלחתי למצוא, אשמח לעזרכתם במציאת החלק בצורה דחופה, כי היא נוסעת ללא לוח מכוונים ואין לה מושג מה המהירות ומה קורה עם הרכב.

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר ששולח לישראל את החלק בכדי שאוכל להחליף ה אותו בחדש.

Renault Scenic 2 מס' החלק p8200 461 294 h

תזכו למצוות.

פורסם

1.חיפוש לפי מס' החלק באיביי, הביא את התוצאה היחידה הזאת:

http://www.ebay.de/itm/P8200461294H-Renault-Megane-Scenic-2-Tacho-neu-aufbereitet-Kombiinstrument-/291468334019?clk_rvr_id=887968808589&rmvSB=true

2. אני לא מבין גרמנית, כך שאין לי מושג מה רשום בתיאור המוצר.

תוודא שבאמת מדובר בחלק הזה קומפלט ותקין.

אם אני לא טועה מדובר בחלק מחודש.

מחיר כולל משלוח= 1310 ש"ח.

בארץ כנראה תצטרך לשלם הוצאות נוספות.

3. תבדוק גם שלא צריך להמציא אישורים למשרד התחבורה לגבי החלק הזה.

פורסם

אין מה לעשות, זו אחת מהמחלות הידועות של הדגם הזה. אני תיקנתי באיוו ספידומטרים וזה עלה 1200 + מע"מ אם אני זוכר נכון, כך שאפשר לחסוך כמה גרושים, אבל זה עדיין יקר. אופציה נוספת היא לנסות לתקן לבד (היה כאן בפורום מדריך מלא לזה), אבל האופציה הזו טובה רק למישהו עם הרבה ידע באלקטרוניקה, ומבחינתי זה לא היה שווה את הסיכון.

בליבא חדש מחו"ל יש כמה בעיות עיקריות:

1. מצאי (נראה אותך מוצא לוח חדש כזה שמתאים ב-ד-י-ו-ק לדגם שלך)

2. זמן

3. עלות - לא תהיה נמוכה משמעותית מתיקון בארץ.

בליבא משומש מחו"ל אין שום יתרון לעומת לתקן בארץ.

• תוכן חדש...