Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיקה יפה מאוד, יפה מדי.

מי הבעלים הנוכחי של הרכב? בדקת מה רשום ברשיון? מי ביצע את הבדיקה?

רובן המכריע של האקסנטים מהשנים האלה הלך לליסינג והשכרה. למצוא רכב עם נתונים יפים כאלה מקביל למציאת מחט בערימת שחת.

הייתי בודק יותר לעומק את משמעות התאונה שהרכב עבר והאם דף הבדיקה בכלל מספר את כל האמת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכנית הבדיקה טובה אבל ... הרכב קיבל מכה מקדימה שבה הוחלפה שמשה , מכסה מנוע , טמבון, פח חזית מה שאומר שזאת לא מכה קלה ... בכל מקרה אם במחיר אתה יורד בעקבות המכה אז זה בסדר.

פורסם

הבדיקה נעשתה בנתניה, קומפיו קאר.. מישהו מכיר? זה שהחליפו שמשה פלוס טמבון קדמי פלוס מכסה מנוע זה ממש צריך להרתיע?

פורסם

יכול להיות שגם דרסו מישהו (ברצינות, מתאים מאוד לתיאור הנזק).

נתניה היא בירת המגרשים. הרכב מפרטי או סוחר? הלכת למכון שאתה בחרת?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

הלכתי למכון בנתניה (מוכרת הרכב משם) מכון קומפיו-קאר באזור תעשייה שם.

הרכב נקנה בלינסינג מימוני עם 0 ק"מ (לפי מה שאמרו לי).

יכול להיות שהמכון לא מקצועי מספיק?

עריכה אחרונה על ידי sh182
פורסם

א. עלייך לבדוק כי הרכב אכן היה בליסינג מימוני. יש לבקש לראות קבלה על עסקת הליסינג שרשומה על שם המוכר.

ב. כבדהו וחשדהו. יש המון נוכלים בשוק, גם במסווה של מוכרת תמימה. התאונה המתוארת כאן לא נשמעת קשה במיוחד אבל הייתי נותן לעוד מישהו להציץ על הרכב לפני הקנייה, מישהו שניתן לסמוך על המילה שלו. פגוש קדמי, אחורי, מכסה מנוע ושמשה קדמית נשמעים לי כמו עדות לתאונה קצת יותר רצינית מזו המפורטת בדו"ח הבדיקה. החלפיו פח קדמי שמחובר בברגים, יש לבדוק שאין נזק לשלדה שאליה הוא מחובר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...