Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי לכמה חברות ביטוח וקיבלתי הצעות מוגזמות,

הרכב הוא סיאט איביזה 1.2 שנת 2013

אני נחשב נהג צעיר לעוד חודשיים [יש כבר 6 שנים לרישיון]

ועבר ביטוחי במשפחה של בערך 10 חודשים

תמיד נהגתי אם זה בעבודה [אל על] או ברכבים כאלה ואחרים, פשוט אין לי אפשרות לתת להם "קבלות" על זה.

בגלל הסיבות האלו קיבלתי הצעות סביב ה8000-9000 שקל, חוץ מWobi שנתנו לי הצעה של 17,500 בלי לגחח אפילו.

האם זה הגיוני שהביטוח יהיה כלכך גבוה?

בסוף אני בתור בנאדם שעבד וחסך כל שקל כדי לקנות אוטו צריך לשלם יותר מ10% מהמחיר של האוטו על הביטוח?

יש המלצה לחברת ביטוח עם מחירים שפויים?

אשמח לעזרה.

Seat Ibiza FR

פורסם

אם יש לך עבר ביטוחי נוסף במשפחה,3 שנים נקי,אתה יכול להוריד את המחיר עוד יותר.

אני משלם על איביזה 1.4 שנת 2013 באזור ה-7,300 (מחיר די גבוה,אבל קח בחשבון שעל הכביש אני נהג חדש עדיין,נשאר לי שנה,(בחברת ביטוח אני כבר לא נחשב נהג חדש) + עדיין נהג צעיר + תביעת רכוש על תאונה בשנה האחרונה,בן 20 אם זה משנה).

חובה אני משלם 2,700 שקל.

מקיף אני משלם 4,600 שקל.

מה שיעלה לך את המחיר (לפי הפרטים שנתת פה),זה רק העבר ביטוחי (שאין לך 3 שנים נקי).

אל תתייחס לWOBI,לרוב המחירים שהם נותנים אלה מחירים בשמיים (גם ב-9 מיליון/ביטוח ישיר,ביררתי לפני שנה על איביזה ספורט 2010 הם רצו 18 אלף שקל חובה + מקיף,לא ידעתי אם לצחוק או לבכות).

לא יודע אם מותר לפרסם פה שמות של חברות/סוכני ביטוח (אני עשיתי דרך סוכנת),אבל אני יכול לשלוח לך בפרטי אם תרצה.

בית"ר נורדיה ירושלים !

• תוכן חדש...