Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשי רכב בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני חובב מושבע של מכוניות לפני כמה ימים עברה לידי 458 בכביש 6 והשגתי תמונה בתוך האוטו רציתי לדעת אם יש איזשהו קבוצה קבועה של מפגשים אירועי רכב וכאלה שאפשר להיות בקשר בווטאסאפ וכאלה אשמח לתשובה תודה רבה. :-)

פורסם

איתי אתה יכול להיות בקשר אבל מה שיש לי להראות הפוקוס של אשתי :)

אתה מכיר מישהו עם 458 שיזמין אנשים פשוטים כמונו לראות את הרכב? הוא בטח חונה לו באיזה מרתף בבית גדול במרכז הארץ

A3

A4

פורסם
איתי אתה יכול להיות בקשר אבל מה שיש לי להראות הפוקוס של אשתי :)

אתה מכיר מישהו עם 458 שיזמין אנשים פשוטים כמונו לראות את הרכב? הוא בטח חונה לו באיזה מרתף בבית גדול במרכז הארץ

צודק חחח פשוט שמעתי שיש מפגשים כאלה לפעמים בתל אביב אז חשבתי לעצמי שיש איזה קבוצה או משהו שאפשר להתעדכן שם על כל מיני מפגשים

פורסם

ימי שישי במרכז המסחרי בשכונת צהלה בצפון ת"א.

תוכל ללכת ולראות פרארי 458 ואת הבעלים שלה ועוד כמה רכבים מעניינים :-)

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...