Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rav4 נורות check abs+vsc system

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

ברשותי ראב4 2007 ונידלקים לי שתי נורות האזהרה האלה

במוסך טויוטה אמרו שהמחשב לא מראה שום תקלה ועשו לי ריענון במחשב

הנורות כבו ונידלקו למחרת.. הם נידלקות לסירוגין

מישהו מכיר או יכול להמליץ לי מה לעשות?

פורסם

לפעמים קומבינציה של נורות אזהרה יכול להעיד על תקלה במכלול מסויים או על בעייה חשמלית כמו מצבר עייף.

נשמע לי מוזר מאוד שהמוסך לא ידע לומר לך מה זה, מצד שני זה גם לא באמת מפתיע :???:

כדאי לעשות חיפוש בגוגל עם תיאור התקלה, אני בטוח שתמצא תשובה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברמת העיקרון מצבר יחסית חדש

בוצע חיפוש לגבי תיאור התקפה בגוגל ולא מצאתי ממש כיוון

לגבי הegr אני תכף יחפש את הנושא הזה כי אני לא ממש יודע מה זה

תןדה לכם

פורסם

לפעמים קומבינציית נורות כזו מצביעה על תקלה במכלול שלא קשור לנורות שנדלקו.

אגב, הסתכלת בנושאים דומים בתחתית העמוד? יש עוד אחד עם RAV4 שדיווח על תקלה דומה עד זהה לשלך. אני מתקשה להאמין שמוסך מורשה לא נתקל בזה בעבר, אולי צריך לגשת למוסך אחר בתקווה שיהיה קצת יותר מקצועי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באיזה מוסך היית?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...