Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני בסביבות ב100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני ממש קרוב לסגור עסקה על פולקסוואגן פולו ידנית חדשה, על פניו זה נראה האוטו שאני מחפש אבל אני חושש שאני נעול מידי עליה ולא שוקל מספיק מכוניות אחרות.

דברים שאהבתי בפולו,

תיבה ידנית

מנוע חזק שניתן לשפר בקלות לעוד יותר חזק

שלוש שנים אחריות

אוטו סחיר

יחסית מאובזר (קונפורטליין)

תא נוסעים איכותי מאוד.

הייתי בנסיעת מבחן על ב208, בלי להיות ניזון משמועות מיותרות, אני כרגע חי עם צרפתיה (c4) וחיפשתי למכור הדבר התברר כבלתי אפשרי. ואני לא רוצה שזה יקרה עם האוטו הבא.

דברים שאני מחפש באוטו שלי,

סחירות

מנוע חזק

תיבה ידנית (לא חובה)

אבזור

זה לא קל למצוא מועמדת טובה כשרוב הסופר מיני הידניות נמכרות עם מנוע של מכונית מיני ואבזור דל.

על פניו נראה שהפולו היא היחידה שמתאימה לקריטריונים.

התקציב נע בסביבות ה100K, אם אני ימצא משהו ששווה התגמשות אני ילך עליו.

תודה רבה.

פורסם (נערך)

אני אישית הייתי הולך על היאריס 2015 עם מחיר כזה עושה בערך 1 ל 15 בעירוני .. (היברידית)

שוב אני לא מבין גדול במחירי טיפול וכו אבל בהנחה בסיסית אני חושב ש הפוסווגן תעלה לך יותר בטיפולים ותקלות , בכל אופן תיבה ידנית 100 כ"ס . זה מה שאני הייתי לוקח

עריכה אחרונה על ידי Ilya Melihov
פורסם

אני במקומך הייתי הולך על סיאט לאון 3 דלתות מנוע 1.4 ידני, עםלה עוד 30K אבל תקבל יותר אוטו, מנוע חזק יותר (עוד משהו כמו 30 כ"ס ו-4 קג"מ, וגם לו פוטנטנציאל שיפורים לא מבוטל), תיבה ידנית עם 6 הילוכים (5 בפולו), אבזור עד הגג (קסנוטן, בלותוס, גג פנורמי, קסנון, ג'אנטים 18, מולטימדיה ועוד). הסחירות צפויה להיות טובה- היום הליאון נמכרת טוב, בעיקר עקב מחיר זול ומנועים טובים. אם ישד אופציה כזו, הייתי משלם 105K בהתחלה (אם התקציב לחוץ לך), ולוקח מימון לתקופה קצרה, שבה אפשר להחזיר את ה-20K באופו נוח. אני הייתי לוקח אותו על הפולו.

פורסם

אם אני יקח לאון יש אותה גם 110k עם מנוע ה1200 אבל זה מנוע עם אמינות מוטלת בספק ו2 שנות אחריות.

טויוה יאריס אופציה משעממת מידי אני עדיין רווק בן 24 לא חושב שזה המכונית שאני מחפש, צריכת דלק פחות משנה לי כי האוטו לא יסע הרבה, בסביבות ה10k בשנה.

עוד הצעות? :roll:

פורסם

זה לא אותו מנוע הוא הוחלף, זה אותו הפח אבל מנוע אחר.

חוץ מזה 3 שנות אחריות בפולו סוגרות לי את הפינה.

אני מתחיל לשקול מזדה 2, אני מנסה לקבוע נסיעת מבחן אבל לא מצליח, כנראה מזדה לא רוצים למכור.

פורסם

הייתי במאזדה בשישי, לא ידעתי שיש להם גרסא ידנית.

הרכב נראה מעולה, חורג לך מהתקציב בערך ב-10K. לטעמי תמחור גבוה מאוד ביחס לתמורה הכללית מהרכב.

• תוכן חדש...