Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

IMG_20150812_205425.jpg

אני מתעתד להתקין את הדיבורית שבנדון במוטורולה.

על מנת שאבוא מוכן להתקנה ושלא אפול על חאפר יש לי שאלה קטנה.

ראיתי שברכב ישנו איזה כבל שאמור לשמש את הדיבורית ושהותקן ע"י יצרן הרכב/יבואן.

על מה מדובר?

האם המתקין אמור להשתמש בכבל הנ"ל?

האם יש דרך שאשמע את הדיבורית דרך הרמקולים?

תודה מראש,

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

על מנת להכין אותך להתקנה שלא תיפול על חאפר אני ממליץ לך לחפש מתקין נורמלי באזור מגוריך. ניראה לי שאתה מחפש התקנה קצת יותר איכותית מפס יצור.

לגבי שאר השאלות:

ברכב עשו הכנה לאביזרים על מנת שלא "יחפרו" בחשמל הרכב המתקין אמור להתחבר לשם, אבל הרכב שלך הוא שנת 2009 ואולי עבר קצת התקנות (השערה בלבד) השאלה היא האם הצמה עדיין שם...?

בגדול יש אפשרות לשמוע את הדיבורית ברמקולים (תלוי בדיבורית ואם אין לדיבורית אופציה כזאת ניתן להוסיף).

פורסם

תודה על תשובתך.

ברכב לא עשו התקנות והצמה עדיין במקומה נכון להיום בערב.

אם אני מבין נכון, מוח הדיבורית מחובר למיקרופון ורמקול כאשר החיבור לחשמל יתבצע דרך מתאם לצמה.

הצמה מחוברת לחשמל הרכב ונותנת למתקין אפשרות חיבור לחשמל ללא אילתורים.

פשוט מעלון שמאזדה סיפקה משתמע שהצמה לא מחוברת לשום מקור משני צדדיה.

פורסם

הכוונה שלה הייתה האם הכבל מיצדון האחד מחובר למערכת החשמל ברכב?

מהעלון שיש לי ביד משתמע כאילו שהכבל נועד להעביר חשמל מנקודה לנקודה ולא מחובר לשום מקום.

קצה אחד ו "צד נגדי"

• תוכן חדש...