Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לילד ב6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן הגדול שלי עולה לכיתה א . היות והוא מתעסק במחשב הנייד שלי , הוא עושה מדי פעם נזק לחומרה במחשב. מוחק לי דברים

חשבתי לקנות לו את המחשב הזהhttp://www.buy2.co.il/o/892bbf46-a1ba-4155-815c-218b040f6dda?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_CELLULAR_OUTLET_12_08_2015#_at=0.2.2515091,0.38396293.3a3jwxjfaua8cs82

מסך יש לי חדש

האם המחשב יספיק לילד למשחקים קלים ובמיוחד ליוטיוב ?

פורסם

מה זה משחקים קלים? משחקי רשת כאלו כמו אנגרי בירדס? כן זה יריץ. גם יוטיוב אני מאמין שיהיה בסדר.

קח בחשבון שזה יהיה מחשב איטי מאוד בהשוואה למחשבים נורמליים. מן הסתם שאתה מבין את זה לפי התקציב.

בכל מקרה המתן למומחים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד פעם המנטרה של מערכת הפעלה לא נתמכת (סליחה, לא משהו אישי, פשוט אני נתקל בזה יותר מדי לאחרונה).

מתי בפעם האחרונה השתמשת בתמיכה של מיקרוסופט?

לענינינו, המחשב הזה היה מוחלש כשהוא היה חדש (הוא החליף את ה DUALCORE אך עם אותו כוח עיבוד, מחשב נורמלי היה אז E5000)

הוא לפחות בן 6-7 שנים וכנראה שתוכל למצוא כזה ביד2 ב 100-200 שקל.

משחקי אינטרנט ויוטיוב כנראה שיספיק אך יהיה איטי.

פורסם

PHP,

הכוונה ב"לא נתמכת" היא שלא יוצאים יותר עדכוני אבטחה ותאימות. הצי האמריקני משלם למיקרוסופט 9 מיליון דולר בשנה כדי להמשיך לתמוך במערכת כדי שלא תהפוך לסיכון בטחוני, וכדי לא להתמודד עם השדרוג למערכת אחרת.

פות"ש אני ממליץ להתארגן על מחשב יד שניה, מקווה שתמצא מישהו שמספיק שפוי בשביל למכור במחיר שחומרה כזאת שווה היום, ולא בכמה שהוא שילם לפני 6 שנים.

אמא שלי מחליפה את המחשב בקרוב. זה E7300 ואני יכול להוסיף לו גם כרטיס מסך ולהיפרד ממנו תמורת כמה מאות שקלים. כמוני יש כנראה עוד, ואולי גם באזור שלך.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בניגוד לעמיתי, אני דווקא אמליץ בחום להגדיל את התקציב לאזור ה 900-1000 שקל,

ולרכוש מחשב קומפלט ב IVORY\KSP חדש, עם אחריות (כלשהי) והכי חשוב - חומרה מהעשור הנוכחי.

בהצלחה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

מהפח אל הפחת.

תשקיע עוד כמה מאות שקלים, ותקנה לו מחשב חדש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ואולי אין לו "עוד כמה מאות שקלים"? ואולי לא ממש בא לו להשקיע עכשיו במחשב חדש לילד בן 6 שעד שהוא יגיע לגיל 8, המחשב יהרס בגלל שימוש רגיל של ילד בן 6.

לא כל דבר צריך לקנות "חדש מהאריזה", לזרוק כסף שאולי דרוש במקום אחר על מוצר שלא ממש צריכים זה מהות הצרכנות המערבית, וזה, לדעתי הצנועה, מקור הרבה מהרעות החולות של החברה המערבית.

ולעניין עצמו:

המחשב הראשון הוא באמת גרוטאה, המחשב בקישור השני הוא ממש סבבה לילד בן 6 (כל עוד הוא תקין, תביא איתך מישהו שמבין ע"מ לבדוק את מצבו הפיזי, כולל פתיחת ספק הכוח).

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

+1 למגיב מעלי

המחשב בקישור השני נשמע סבבה

אבל, אני עדיין חושב שביד2 תוכל למצוא ביותר זול

ואכן, בהתחשב במחיר של 700 שח הפער מתחיל להצטמצם בין מחשב שהוא 5 דורות אחורה לבין מחשב חדש מוחלש (ברשתות כמו אייבורי) שכנראה יהיה טוב גם עוד שנתיים.

פורסם

במקום לבזבז כסף על מחשב, תרשום אותו לחוגים, קראטה, גודו , שחיה , כדורסל,

מה שלא יהיה רק שלא יתבזבז מול המחשב,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

היום שימוש במחשב זה כישורי חיים בסיסיים, בניגוד לדור שלנו, היום (לדעתי) זה חשוב שהילד יידע להשתמש במחשב לא פחות משידע לקרוא ולכתוב.

מחשב לילד זה חשוב מאוד וחלק לא מבוטל מהעולם החברתי שלהם נמצא (לצערי) היום במרחב הדיגיטלי, יחד עם זאת, גם שחיה או כל דבר שהילד יעשה ויפעיל את הגוף שלו חשוב מאוד, וצריך לאזן בין הדברים, זה לא "או זה-או-זה".

ועד כאן חינוך ילדים מבנאדם שבחיים לא היו לו ילדים, ואם יהיה לו משהו להגיד בעניין, גם לא יהיו לו.

פורסם
במקום לבזבז כסף על מחשב, תרשום אותו לחוגים, קראטה, גודו , שחיה , כדורסל,

מה שלא יהיה רק שלא יתבזבז מול המחשב,

הלוואי והוריי היו קונים לי מחשב כשהייתי בגיל 6.

למעשה, הם לא קנו לי מחשב מעולם...

היום, כשהמחשבים עולים גרושים (יחסית) וחיבור לאינטרנט כמעט בחינם, בעיני זה אחד הדברים הבסיסיים שההורה יכול לספק לילדיו.

פורסם

הנה משהו זול מKSP:

lrg16015.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD

מעבד AMD: מעבד AMD Sempron 3850 Quad Core 1.3GHz Radeon HD 8280 AM1 - Box 1

לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Gigabyte GA-AM1M-S2H AM1, DDR3 1600, PCI-E, VGA, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 2GB DDR3 1333Mhz CL9 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III 1

מארזים: מארז עם ספק כח Generic Micro ATX Black 1

הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 895 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...