Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לילד ב6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלנובו ענתיקה, והוא מחודש ככה שהחלקים כבר לא במיטבם. אפשר להשיג אינטל בקצת יותר כסף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל מחשב core 2 duo עם 2 גיגה זיכרון (ddr2) ומעלה יעשה את העבודה, ולדעתי אפילו יותר ממה שהוא באמת צריך.

2 מחשבים כאלה שמצאתי זרוקים ברחוב משמשים היום את הבת שלי בת ה 5, ואת אבא שלי בן ה 70.

אם לא זורקים אצלכם דברים כאלה, בטוח תמצא ביד 2 בכמה גרושים.

פורסם
היום שימוש במחשב זה כישורי חיים בסיסיים, בניגוד לדור שלנו, היום (לדעתי) זה חשוב שהילד יידע להשתמש במחשב לא פחות משידע לקרוא ולכתוב.

מחשב לילד זה חשוב מאוד וחלק לא מבוטל מהעולם החברתי שלהם נמצא (לצערי) היום במרחב הדיגיטלי, יחד עם זאת, גם שחיה או כל דבר שהילד יעשה ויפעיל את הגוף שלו חשוב מאוד, וצריך לאזן בין הדברים, זה לא "או זה-או-זה".

ועד כאן חינוך ילדים מבנאדם שבחיים לא היו לו ילדים, ואם יהיה לו משהו להגיד בעניין, גם לא יהיו לו.

נהפוך הוא: לילדים היום יש כישורי תפעול מחשב אבל חסרים להם כישורים בסיסיים ככתיבה או אריתמטיקה.

איני מזלזל בחשיבות הכרת המחשב, אבל לא פחות חשוב שהילד ירדוף אחרי כדור וילמד לקרוא, לכתוב ולחשב חישובים בסיסיים בלי עזרת המכשיר האלקרוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה מחשב הוא משהו נחוץ היום כבר מכיתה א', להכנת עבודות, סיכומים וכו', וככל שמתבגרים הוא נעשה כלי יותר חשוב ללימודים, בתיכון חלק מהלימודים שלי היו דרך המחשב (שיעורי מתמטיקה ושיעורי בית במחשבים, כולל פרויקט בגרות), ועד עכשיו כמי שעומל על קבלה לאוניברסיטה בשנה הבאה.

אבל אכן נראה שלילדים היו אין את הכישורים שהיו לי אפילו בתור יליד תחילת שנות ה-90.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דור, קבל מחמאה - נראה לי שאתה לא הילד הממוצע.

שים לב שממש לא פסלתי את הצורך בשליטה בשימוש במחשב - אני, כבן דור קודם, סובל, למשל, מכישורי הקלדה לקויים, בעוד שהבנים שלי מקלידים כאילו נולדו עם מקלדת ועכבר ביד. כמובן שנושא הגשת עבודות מוקלדות מוכר וידוע וכמובן שעבודה מודפסת הרבה יותר קלה לקריאה (סיבה טובה לכך שמורים ידרשו הגשה בדרך זו), אבל לא פותר לאף אחד את הבעיה כאשר צריך להגיש מבחן בספרות בכתב יד. וכמובן שמשחק פיפ"א אינו מהווה תחליף למשחק כדורגל בשכונה - לא מבחינת הכישורים המוטוריים, לא מחבינת הכישורים החברתיים ולא מבחינת הוצאת אנרגיה.

לגבי פות"ש - אני מבין את רצונו להעניק לבנו את האפשרות להשתמש במחשב, אפילו למשחקים בלבד. לדעתי רכישת מחשב עם טכנולוגיה מלפי 8 שנים היא בזבוז כסף, ושרשור חוזר יופיע בפורום יחסית מהר. המחשב ידרש ללימודים רק בעוד כמה שנים ועד אז יש להתיחס אליו כאל כל צעצוע אחר, גם מבחינת יחס עלות תועלת, אבל גם מבחינת התחזית לצורך לחדשו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין שמחשב למשחקים לא קונים ב1000-1500₪, לא תמצא שום דבר מתאים בתקציב הזה.

(אלא אם כן מדובר במשחקים בפייסבוק ואז זה יספיק בהחלט)

מצד שני גם לזרוק את הילדים בחוץ זה לא פתרון. מהמחשב אפשר גם להפיק תועלת לימודית וללמוד דברים.

פורסם (נערך)

כל עוד לא מדובר במשחקים כמו GTA V או פיפא 2015/2016, אז גם מחשב בסיסי ב1000-1200₪ יספיק.

זה למשל לא רע:

lrg15601.jpg

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Pentium G3260 3.3Ghz - IR1 - ללא צורב

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 4GB DDR3 1333Mhz CL9 1

כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio

ציוד רשתות: On Board 10/100/1000

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 400W BP400PX 1

מארזים: מארז ללא ספק Knight-18 MIDI ATX Black

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 1310 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

בעתיד אם רוצים אפשר להוסיף כרטיס מסך.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

• תוכן חדש...