Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

 

בטח כשמדובר על כותרת ראשית ב YNET, תירוץ מצויין לפוליטיקאים שלא מבינים כלום לצאת בהצהרות פופוליסטיות זולות ולחוקק חוקים מפגרים. בישראל כמו בישראל, אידיוט אחד יגרום לאיסור התחום בארץ, או להגבלות כל כך טפשיות שהתחום ידעך ללא איסור מפורש.

 

זה לא שאני מזלזל בחומרת האירוע, הבנאדם שהטיס את זה צריך להכנס לכלא - חד וחלק, אני פשוט משאר שזה יפגע בכל חובבי התחום.

 

חבל, דווקא רציתי להתלבש על מישהו בעתיד הלא רחוק ולהביא PHANTOM 3 מארה"ב :-(.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בשדות גדולם בעולם יש ארועים כאלה על בסיס יום יומי, אשר מעוררים חשש כבד מתאונות. יש להניח שהרשייות הישראליות יישרו קו עם ה-FAA או הרשויות האירופיות. הבעיה, כמובן, תהיה הבעיה רגילה בישראל: אכיפה. אבל כנראה שתחום זה פרו בכל העולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

רחפנים זה תחום פרוץ לגמרי, כמו אופניים חשמליים מעופפים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לא זו הבעיה. הבעיה היא אם רחפן כזה פוגע נשאב לתוך מנוע של המטוס וגורם לו נזק, או אם פוגע בשמשות (בעקר של תא הטייסים). הרפן לא צריך להיות כבד במיוחד כדי לגרום נזק שישבית את המטוס לצורך תיקון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)

הלינק שלך לא תקין, מדובר ב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4690053,00.html

או

http://news.walla.co.il/item/2881221

 

1_wa.jpg

הנקודה שמתייחסים אליה בדיווח, REBDO, יוצאת מעל מכון וולקני לחקלאות בבית דגן, ונקודת התקרית עצמה פחות או יותר מעל צריפין.

מניח שנקודת המטיס היתה איפשהו במזרח ראשל"צ.

 

נכון שזו ישראל, אבל עוד מוקדם קצת להספיד את התחום. מה שכן בהחלט נדרשת איזו רגולציה בנושא (וכמובן שזו בעיה כלל עולמית).

 

אגב:

[video=youtube;nYTDDD-yUwA]

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

רגולציה כן, אכיפה כן, אבל אתם יודעים - בסוף יעשו לזה מה שעשו ל"ספורט המוטורי בישראל".

 

להטיס רחפן ליד מסלול נחיתה - האידיוטיזם של אנשים מפתיע כל פעם מחדש.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

LOL

שיהיה להם בהצלחה. רחפנים עשויים ממספר קטן מאוד של חלקים "ג'נריים", כלומר- מוטות, חתיכת פלסטיק, סוללה, ובקר משולב או בקר מהירות+ג'יירו+מקלט. עד שזה לא בצורת רחפן אין שום אינדיקציה שמדובר בחלקים לרחפן ולא למשהו אחר.

בנוסף, זה דבילי ברמות לטעון שרחפן זה הדבר הכי מסוכן, בזמן שבארץ כבר שנים יש טיסנים בגדלים של פי 2 ו 3 מכל DJI פאנטום, ומסוקים עתירי ביצועים ובגודל מכובד.

 

בקיצור, לא מציאותי אפילו לחשוב על רישוי.

×
×
  • תוכן חדש...