Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי.

הרכב לא נראה חדש, אך הבעלים מתעקש לתקן רק במוסך מורשה, האם אני חייבת לשלם סכום של מוסך יקר במיוחד?

בגלל לא הרגשתי שום דבר, לא בטוחה אם לא מפילים עליי...

בכל מקרה, הוא טוען שאמרו לו שהתיקון עולה אלף שקל

לא נתן לי הצעה כתובה אמר שזה בע"פ...

ממה אתם אומרים

כמה זה צריך לעלות?

מצב תמונה

עריכה אחרונה על ידי נטליש
מנסה לצרף תמונה ולא מצליחה
פורסם

אלף ש"ח על זה?.. אפשר נראלי להוריד את זה גם בפוליש או ממש למזער את הנזק עם פוליש

בכל מקרה הוא מגזים זה לא תיקון של אלף שקל

אפשר ללכת איתו למוסך שאת בוחרת ולקבל הצעת מחיר מסודרת

או לקחת שמאי שיקבע את עלות הנזק

פורסם

נראה שזה לא מציאותי המחיר ביחס לנזק. האם יש לך מוסך שאת מכירה ותכלי להראות לו את התמונה לפני שאת מתאמת להביא את הרכב וכו'?

אני חושב שעם כמה תמונות תקריב יהיה אפשר להעריך. אם המחיר יהיה דומה למה שהבחור אמר לך בע"פ אז כבר תעשי שיקול

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תלכי לאוטודיפו תקני פוליש עדין, קחי מגבת, תשימי קצת פוליש על המגבת ותתחילי לשפשף כמה שניות את הלבן, הכל יירד ולא ישאר כלום. ואז שיהיה בהצלחה לבעל הסמארט עם ה1000 שקל שלו, צודק בזה שהוא לא צריך לספוג נזק שלך אבל סכום סימלי לפיצוי אחרי הפוליש זה מעל ומעבר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...