Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה נתקלתי ברטיבות מתחת לשטיחון של הנוסע. ניסיתי לייבש את האזור כמה פעמים אך הרטיבות חוזרת שוב.

חשבתי שאולי מקור הנזילה הוא מהדשבורד, אך לא ראיתי משם סימן לרטיבות.

אודה לעזרתכם ברעיונות לאיתור המקור הסורר....

הרכב- פוקוס 2008 מצ"ב תמונות של המקום.

נתן20150810_164115.jpg20150810_164100.jpg

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

אולי, ניקוז סתום של המזגן. לאחר כמה דקות טובות של נסיעה שיחסית לח בחוץ. תעמיד האוטו בחנייה עם מזגן עובד לכמה דקות. תזיז האוטו קצת ותסתכל באזור שאיפה האוטו היה קודם, איפה שעמד חלק הקדמי - האם יש שלולית מי עיבוי של המזגן?. אם אין אז סביר שזה מהמזגן. סביר שהתיקון קל ומהיר בתקווה לצינור ניקוז סתום וזהו.

לחלופין איבוד נוזל קירור דרך הרדיאטור הפנימי ולכן כדאי בהקדם ולפני הנסיעה הבאה לבדוק שהרכב לא מאבד נוזל קירור ושאין חוסר.

נ.ב.: צודק, אחלה אוטו אבל אין כוח.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר שבדקתי בזמני הפנוי גיליתי כי:

1. המזגן כן מטיל את מימיו החוצה.

2. גילית שחסר לי משהו כמו חצי ליטר נוזל קירור.

3. המים שנאספו מתחת לשטיחון לא מסריחים, נראים כמו טיפות מים רגילות.

לפי הממצאים שלעיל מדובר כנראה ברדיאטור החימום? כמה זה צפוי לעלות לי? מכירים מוסך מומחה באזור ר"ג, ת"א או אפילו ב"ב

אני בכל מקרה מתכוון להחליף את המוסך המורשה שהרכב טופל בו עד כה, כיוון שאין סיבה לדעתי לשלם כ"כ הרבה על רכב בן 7.

אודה לתגובתכם,

נתן

פורסם

יש לך 2 אפשרויות.

1. להחליף את רדיאטור החימום, אין לי מושג עד כמה מורכב להחליף אותו בפוקוס, או מה המחיר. אבל אם זה יקר לך מידי או אם אתה רוצה לדחות את התיקון, אתה יכול לבחור באפשרות 2.

2. לעקוף את רדיאטור החימום. זה אתה יכול לעשות אפילו בעצמך, לזהות את הצינור הנכנס והיוצא בתא המנוע, לקנות צינור ובאנדים , ולחבר בין היציאה והכניסה. 10 דקות עבודה.

פורסם

עדכון נוסף,

לאחר בדיקה עם המוסך, מקור התקלה הינו צינור ניקוז סתום של המזגן.

ניתן לראות לאחר פתיחת הניקוז שהמים מטפטפים מהאזור האמצעי של הרכב ולא מקדמתו - לטובת אבחון עתידי של מי מכם!

כנראה שהסתכלתי במקום הלא נכון ויש לי נזילה מאחד הצינורות בקדמת הרכב, מה שיסודר בטיפול הקרוב!

תודה למוסך מורשה פורד נע אור בבני ברק שאיתר את התקלה ואף לא גבה ממני תשלום!

• תוכן חדש...