Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה בעיות ברכב שלי ( יונדאי אקסנט 2010 GL )

1. במהירות גבוהה (מעל 110 קמ"ש) רציפת הרכב מתחילה לרעוד ומעט ההגה רועד..(בנוסף גם דוושת הגז רועדת)

עשיתי איזון גלגלים ובדיקת גנטים וכיוון פרונט,לא נפתרה הבעיה מה הפתרון לכך?

2. בלחיצה על דוושת הברקס , נשמעים רעשי חריקה.. מה הפתרון?

3.מצבר חדש,בעיה לא קבועה..מידי פעם שמתנעים את האוטו הוא לא מתניע בלי עזרת לחיצה על הגז,מה הפתרון?

תודה לעונים ולעוזרים !!

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה , הרכב רועד לך גם שאתה בעצירה על D ?

לגבי הבעיה השניה , מתי הוחלפו רפידות פעם אחרונה ?

לגבי הבעיה שלישית , יכול להיות שצריך ניקוי בית מצערת

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
לגבי הבעיה הראשונה , הרכב רועד לך גם שאתה בעצירה על D ?

לגבי הבעיה השניה , מתי הוחלפו רפידות פעם אחרונה ?

לגבי הבעיה שלישית , יכול להיות שצריך ניקוי בית מצערת

בעיה ראשונה,לא..

בעיה שנייה,לא זכור לי אצטרך לבדוק את זה..כל כמה זמן זה אמור לעבוד החלפה?

בעיה שלישית,הבעיה הכי הגיונית?

פורסם

1. אם הרכב רועד כשאתה על דוושת הגז ומפסיק לרעוד שאתה עוזב את הגז הבעייה בציריות. אם זה ממשיך לרעוד בכל מצב בלי קשר ללחיצה על הגז גש לבצע איזון צמיגים במקום אחר ושייבדקו טוב את מצב הצמיגים שלך והגאנטים.

2. ייתכן והבלמים שלך נחוצים החלפה. טפל בזה ללא דיחוי.

3. האם לאחר הנעה שהמנוע קר ישנה נפילה כל שהיא בסלד? האם נחוץ להחזיק את דוושת הגז לחוצה כדי שהרכב לא ייכבה או שברגע ההנעה הוא עובד סדיר לחלוטין?

פורסם
לגבי הבעיה הראשונה , אם אתה נוסע על 100 קמ"ש ולוחץ על הגז הרכב רועד, במידה ואתה עוזב אותו לשניה , הרעידות מפסיקות?

אם אני עוזב אותו אני לא יכול להרגיש אם רועד או לא

פורסם
1. אם הרכב רועד כשאתה על דוושת הגז ומפסיק לרעוד שאתה עוזב את הגז הבעייה בציריות. אם זה ממשיך לרעוד בכל מצב בלי קשר ללחיצה על הגז גש לבצע איזון צמיגים במקום אחר ושייבדקו טוב את מצב הצמיגים שלך והגאנטים.

2. ייתכן והבלמים שלך נחוצים החלפה. טפל בזה ללא דיחוי.

3. האם לאחר הנעה שהמנוע קר ישנה נפילה כל שהיא בסלד? האם נחוץ להחזיק את דוושת הגז לחוצה כדי שהרכב לא ייכבה או שברגע ההנעה הוא עובד סדיר לחלוטין?

2.ממש דחוף?גם זה רעש שלא קורה תמיד?

3.רק נותן גז לשנייה רואה שהרכב לא מתכבה וזהו..

• תוכן חדש...