Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו לוולוו 940 96'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

או שהחיפוש לא עובד לי או שלא מצאתי כלום,

בכל מקרה אני לפני רכישה וולוו 940 שנתון 96 עם 196 אלף ק"מ טורבו, והייתי רוצה לעשות לרכב יישור קו לפני שאני רץ לעלות לו את ההספק.

שמעתי פעמים רבות יישור קו או באנגלית stage 0.

מה היישור קו כולל בעבודה? מה מחליפים? מפרקים את המנוע? כל מוסך עושה את זה או שיש לכם מישהו מומלץ לרכבי וולוו ספציפית?

מה המחירים של העבודה שאני אדע אם רוצים ממני יותר מהרגיל.

תודה לכולם!

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

יישור קו זה אומר בעצם לאפס את כל הרכב ולהביא אותו למצב האופטימלי שלו.

זה אומר להחליף שמנים [ הגה כח, ברקס, מנוע וגיר ]

להחליף פילטרים [ אויר, מנוע, מזגן וגיר ]

להחליף נוזל קירור

פלאגים אם צריך.

ברקסים וצמיגים אם צריך.

לעבור על הצנרת וגומיות לראות שהכל שלם ולא נוזל\סדוק.

לבדוק מערכת היגוי - תפוחים משולשים ציריות וכו'...

ובאופן כללי לעבור על על כל האוטו ולהביא אותו למצב הכי אופטימלי שאפשר.

כמובן שיש לשים דגש על חלפים ועבודה איכותית, אחרת לא עשית בזה כלום.

פורסם

למה לשפר וולבו? יש לך בשוק רכבים אחרים שיהיה לק קל וזול יותר להעלות הספק, !

לא מצליח להבין, בכל מקרה זה אחלה רכב שתיין לא קטן, אבל הוח בטרוף חווית נסיעה. וחלקים יקרים מאוד ( המקוריים).

פורסם

איפה תמצא רכב טורבו הנעה אחורית אמין אם אפשרות להסבה לידני? כל הוואגיות לא עושה לי את זה.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...