Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז יש לי בעסק ניסן לארגו שנת 2002 עם 200,000 ק"מ, הרכב בבעלותי כבר 12 שנים בערך,

הרכב זולל דלק ברמה של 1:7 בערך, הוא ננהג לרוב באזור עירוני, הרכב הושקע המון בשלוש שנים האחרונות כגון :

2 בולמים חדשים, מצבר, פעמיים הלך האלטרנטור, כל הצינורות מים הוחלפו, שיפוץ משאבת הגה , שיפוץ מסרק הגה

(פעמיים כאשר הרכב בבעלותי), כמובן שצמיגים חדשים, טיימינג, משאבת מים, משאבת סולר ועוד ועוד...

בשנתיים האחרונות הושקעה ברכב מעל 15 אלף שח, כל פעם שנכנסים לטסט הסיפור נגמר מעל 5000 ש"ח (בשנתיים האחרונות וזה רק בטסט, תמיד יש עוד כניסות למוסך באמצע השנה ),

דבר ראשון אני כבר לא צריך רכב כזה גדול, אני יכול להסתדר בקלות עם טנדרון (דוגמא קנגו , פרטנר ועוד...),

אבל הדילמה היא שעכשיו אני אקנה רכב יותר מודרני (התקציב הוא 30,000 ש"ח) ושוב פעם יהיה לי בעיות שאצטרך להתמודד איתם כגון נזילות מים, אלטרנטור, רדיאטור , בולמים ועוד...

וכמובן שהטנדרון יהיה הרבה יותר חסכוני בדלק, הבנתי שבעירוני הצריכת דלק תהיה בסביבות 1:12,

והדבר שאני הכי מפחד בטנדרונים זה הטורבו, שמעתי שיש הרבה בעיות עם זה.

האם יש טנדר מודרני בלי טורבו ?

מה אתם הייתם עושים ? מחליפים ? אם כן לאיזה רכב ?

תודה ויום טוב.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תבדוק אולי אפשרות להכנס לעסקת מימון כלשהי, אמנם זה יעלה הרבה יותר מ30 אלף ש"ח, אבל תוכל לקנות רכב חדש,

במקרה שלך לפי איך שאתה מתאר את ההוצאות, אולי באמת שווה לך לשקול רכב חדש ולשלם יותר במעמד הקניה אבל לא לעשות כלום חוץ מטיפולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השקעתבשנתיים האחרונות מעל 15K ש"ח = החזר הלוואה של 700 ש"ח בערך בחודש,

לך על דובלו שנת 2009+ חפש אחת שמורה ותרוויח טנדרון מרווח מאוד חסכוני להפליא ואמין, בכל מקרה הוצאות האחזקה אמורות לרדת משמעותית.

פורסם

אני לא מעוניין לקנות רכב חדש, רק הפחת יעלה לי 10 אלף שח בשנה והמקיף יעלה עוד כמה אלפים בשנה, לא שווה לי את זה,

אין לי בעיה לקנות עכשיו רכב גם בלי אפשרות מימון, רק אני לא רוצה לשלם פחת כולכך הרבה, בגלל זה הקצבתי לעצמי 30 אלף שח כי ראיתי שאפשר לקנות טנדרונים בני6 - 7 , ואולי במצב נורמלי...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

טנדרון דיזל יכול לתת צריכה של 1:12 בעיר, וגם יותר טובה.

הייתה לי פיורינו דיזל במשך שנתיים, שעשתה 1:17 בממוצע. גם ברלינגו טורבו דיזל מהדור הקודם (צורה ישנה) נתן צריכת דלק יפה מאוד.

רומסטר 1.4 = בנזין, משהו אחר.

הבעיה שטנדרון דיזל שתמצא ב30 אלף ש"ח יהיה לא מציאה, בלשון המעטה. לרוב אלה רכבי עבודה שטוחנים המון קילומטרז', ובתקציב הזה קשה מאוד למצוא רכב עם פחות מ 200,000 ק"מ.

פורסם

האם יש לך אפשרות להסתפק ברכב סטיישן, כגון יונדאי i30cw או פוקוס סטיישן (מהדור הקודם)?

אם כן - אז במקרה הזה אפשר בסכום המדובר (עם מתיחה קלה) לקבל רכב יותר חדש, הרבה יותר אמין, לגבי צריכת דלק - היא תהיה פחות טובה מצריכה של טנדרון דיזל.

• תוכן חדש...