Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גטה 2009 עם ג'נטים מגנזיום מקוריים. אחד מהג'נטים התעקם ולא כ"כ פשוט להשיג ג'נט זהה.

אני יכול להשיג שני ג'נטים לא זהים אבל מתאימים במידות.

האם מבחינה בטיחותית ומבחינת שמירה על הרכב אפשר להרכיב ג'נטים לא זהים על הרכב, כאשר 2 הקדמיים יהיו זהים ושני האחוריים יהיו זהים?

תודה

פורסם

פותח הנושא,גש לפנצ'ריה שעושה יישור לג'נטים מגנזיום. זה אולי מעט יקר אבל עדיף לטעמי על כל פתרון אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכל אפשר. זה לא חוקי.

ברשיון הרכב שלך מצויינת המידה של הג׳אנט והצמיג.

נסיעה עם מידות שונות אינה חוקית, וחס וחלילה בתאונה חברת הביטוח תתנער מאחריות.

עריכה לאחר קריאה נוספת: אם אין שינוי במידות לא אמורה להיות בעיה טכנית וחוקית.

(יש רכבים רבים בהם גלגל הספייר עם ג׳אנט שונה, ובאותה מידה).

עדיין כדאי להתאמץ שארבעת החישוקים יהיו זהים (כמובן גם ללא שינוי מידה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אישית לא הייתי שם שניים שונים מאחור ושניים שונים מלפנים,

אלא לוקח את שני הזהים ושם בצד שמאל של הרכב ואת השניים החדשים בצד ימין של הרכב.

זה יראה יותר נורמלי, גם ככה אף אחד לא רואה את הרכב משני צדדיו בו זמנית...

:wink:

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים.

אנסה למקד את השיקולים שלי.

למיטב הבנתי, משרשורים אחרים בפורום, מבחינה בטיחותית יישור ג'נט אינו מומלץ שכן, הוא אינו חוזר למצבו הראשוני באופן מלא.

אסטטיקה אינה מהווה מבחינתי שיקול מרכזי, שכן מטרת הרכב הזה הוא להביא את אשתי והילדים בביטחה ממקום למקום. ואני חושש שהרכבה של שניים זהים בכל צד, עשויה לגרום לרכב להיות לא מאוזן (כי ניתן להניח שהמשקל של שני הגנטים לא זהה באופן מלא).

היתרון המרכזי של הרכבת שני זוגות שונים (אבל זהים מבחינת הנתונים), הוא שבמידה ושוב ידפק ג'נט יהיה לי חלופי.

ולכן חשבתי שהפתרון הכי טוב הוא ג'נטים קדמיים זהים ואחוריים זהים (כאשר הנתונים של כל הארבעה זהים).

אשמח להערות והארות נוספות. ואם מישהו יודע לומר אם תהיה בעיה לעבור טסט.

תודה

• תוכן חדש...