Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה לאוקראינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה באמת משווה את הפשע שם לכאן?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אני לא משווה אבל משתמע שבארץ אין פשע.

בכל אופן, הויכוח כאן חסר טעם כי כמו שטענתי בעבר, אי אפשר "להבין" מדינה בלי להתגורר בה. הרבה מהמגיבים כאן מסתמכים על תקשורת ודעות קדומות או לפי מה שהיה לפני 20 שנה. אני מתגורר כאן כבר 5 שנים ורוב הדברים פשוט לא נכונים.

* הנשים כאן סוכר :-)

עריכה אחרונה על ידי Wiking

Veni Vidi Vici

פורסם

אוסיף רק שאני מתגורר בארץ אבל בשנים האחרונות עשיתי 3-4 טיולים לאוקראינה ולרוסיה, נהנתי מאוד בכולם.

כן, יש רמת פשיעה יותר גבוהה מבארץ ועוד אינספור בעיות אחרות אבל אני חושב שזה קצת מוגזם להמנע מטויל לשם לפחות בתקופת שקטות כמו שהיו עד לפני שנה-שנתיים.

פורסם

הכרטיס הוזמן דרך חבר פורום (סוכן נסיעות) בשם אילן סלע - שירות מעל ומעבר.

הזמנו דרך אלעל אפ 250 דולר בערך לבנאדם.

ת"א - קייב ב17.9 (חמישי) עד יום שישי של שבוע אחרי (8 ימים)

מה לא נעשה כדי שהבת זוג תיהיה מבסוטה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

~

אשמח אם תעדכן ברשמים אח"כ. רוב המגיבים פה קשורים לאזור בצורה זו או אחרת (רוסים בקבע או במיל') ויהיה מעניין לשמוע איך המקום נראה בעיני ישראלי מצוי.

טיסה נעימה.

פורסם

עד כדי נטישה של כפרים שלמים באיזורים מסויימים ומעבר אוכלוסיה לאיזורים עירוניים.

זה כי אם תישאר בכפר, תהפוך לאלכוהוליסט עד גיל 25 גג.

גם אם אתה חכם, חרוץ, ובעל רצון לעבוד ולהצליח, אם אתה נמצא בסביבה לא טובה, הסביבה תמשוך אותך למטה, לכן הצעירים מחפשים לברוח לעיר, איפה שלדעתם יהיה להם יותר הזדמנויות.

לצערי אפשר להוציא את הבחורה מהכפר, אבל אי אפשר להוציא את הכפר מהבחורה, לכן לרוב אותם כפריים רואים את ההצלחה בכך שהם יתחתנו עם מישהי או מישהו עירוני/ת, ויעברו לגור בדירה של ההורים בעיר, או, אם יזכו בג'ק פוט, ההורים של החתן/כלה יהיו עשירים ומסודרים מספיק כדי לקנות לזוג הצעיר דירה ולסדר לבעל עבודה בחברה של אבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני ואישתי טסנו לשם לפני שכל הבלגן התחיל (לפני שנתיים) לחמותי, בחברת ukraine international airlines.

נדמה לי שהם החברה היחידה שטסה באופן סדיר חוץ מאל-על, אך הם זוועה-הטיסה הלוך התעכבה ב4 שעות, כנ"ל גם טיסת interconnection בתוך אוקראינה עצמה. גם המזוודות שלנו הלכו לאיבוד ונאלצנו לנסוע למחרת לבן גוריון על מנת לקבל אותן (עזוב שכל הדברים שהיו שם התקלקלו/נשברו).

יש טיסות של חברות תעופה אחרות כגון טורקיש וכו'. החסרון שלהן למרות המחיר הזול-אתה עושה קונקשן דרך טורקיה וזה מאריך את הטיסה בלמעלה מחצי יום.

לגבי חברת התעופה הלאומית - היא בסדר גמור ולדעתי יותר טובה מאל על ליעדים קצרים.

לקחת טורקיש עם קונקשן זה סיוט ( עשיתי זאת פעם אחת) ותכל'ס אני נגד סיבסוד משהו תורכי.

טיסה- טסתי דרך חברת התעופה שלהם שזה מאו לדעתי , אתה נוחת בבוריספול, שדה תעופה קטן וחמוד, בלי הרבה שאלות של המאבטחים. לא היה שום איבוד של מזוודות כמו שנרשם פה.

לא הגבתי בזמן אמת, אבל אני מצטרף למרגיעים- טסתי עם אוקרניאן בקונקשן למינכן לפני שנה- המושב המרווח ביותר שיצא לי לטוס בו.

יכול להיות שאעשה קונקשן איתם גם במהלך החגים הקרובים.

השדה- תעופה באמת קטן אבל, לתשומת לב כל המעשנים בפורום (סיגריות- סיגריות, שום דבר אחר), הסיגריות בדיוטי פרי המקומי זולות יותר פי 2 מאשר בדיוטי פרי שלנו (אני לא מעשן).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בעוד שבוע הטיסה,

אני מתלבט לגבי סכום הכסף שאני לוקח.

מצד אחד יש לי כרטיס אשראי בינלאומי של ויזה, האם זה יתפוס?

מצד שני אולי כדי להביא הכל במזומן? בכל מקרה אנחנו מגיעים לקייב וישר נוסעים לפולטבה לבית של בת זוג שלי (שם גרים הסבא וסבתא שלה) ונוכל לאחסן שם את כספנו.

מה ההמלצות ?

היום:

בעבר:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תמיד מושך שם בכספומטים ״כסף כיס״ וכל השאר משלם באשראי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בעזרת ויזה בינלאומית?

עם כמה גריבנות אתה ממליץ לטוס עלי? שיהיה לכמה שעות עד שנגיע לפולטבה.

נגיד קפה כמה עולה? שיהיה לי פרספקטיבה של מחירים.

היום:

בעבר:

פורסם

קפה עולה בערך 20 גריבנה. סביב 1 דולר. תלוי איפה כמובן.

ביקרתי שם לפני איזה שנה מטעם העבודה. המקום לא עשה עלי רושם חיובי במיוחד. לא נקי, אנשים לא נעימים, כולם מנסים לעבוד עליך, נוהגים כמו משוגעים, לא מבינים אנגלית, חונים על המדרכה, עיר לא יפה במיוחד או נוחה במיוחד לתיירים. עם המצב הנוכחי שם - בכלל לא רואה סיבה להתקרב.

הבחורות בהחלט מרשימות מאוד, אבל א. זה ככה בכל מדינות הסביבה. ב. בגלל שאין להן שקל על התחת צריך מאוד להיזהר מהן. ג. אבל אחלה תחת :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מקפיץ!

אמא שלי רוצה לטוס ליעד באוקראינה והוא אפשרי רק עם קונקשן בקייב (שש וחצי שעות המתנה בבורסיפול),עד כמה בטוח לצאת להסתובב בעיר בתקופה הזו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...