Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה לאוקראינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח לחלוטין, הסתובבתי שם ביום שני והכל היה בסדר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל בטוח וטוב. הייתי חודשיים ואולי עוד אחזור.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ערב טוב. אני נמצא כרגע בפולטבה עוד 3 ימים אהיה בקייב. לא מרגישים מתח בכלל באוויר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אשמח להמלצות לניצול 5 שעות בקייב.

תפוס מונית למרכז קייב (איפה שהפרלמנט) ותסתובב שם, חצי שעה נסיעה ערך אז נשאר לך בערך 4 שעות להסתובב,

תסתובב שם קצת תראה איזה מקום יפה, תשתה בירה בכמה שקלים ותחזור.

אם אתה מתעקש על קניון, הייתי ב4 ביומיים והכי טוב שם- DREAM TOWN עצום.

היום:

בעבר:

פורסם

ערב טוב,

נסעתי לשם עם ציפיות נמוכות וסימון וי על הבקשה של בת זוג שלי לבקר את המשפחה וסבא וסבתא שלה שכבר מבוגרים.

הגענו לקייב ומשם נסיעה של 4 שעות באוטובוס מגעיל לפולטבה, העיר בו גדלה ושם נמצאת המשפחה שלה.

חטפתי שוק בהתחלה- כאילו עיר אירופאית שנתקעה אי שם לפני 60 שנה ומאז לא התפתחה כמעט,

עיר זולה ברמות מטורפות, יפיפה, ירוקה ואנשים מאוד נחמדים.

בילינו שם את ה5-6 ימים שלנו שמתוכם יום אחד העברנו בכפר בו היא גדלה (כפר שאי אפשר בכלל להסביר במילים את ההגדרה שלו, ממש כפר מלפני 100 שנה עם נהר שעובר בו, ואגם מים שפתאום "צץ" בשנה האחרונה).

יום אחד בילינו בחרכוב (מגבילה לירושלים שלנו, עיר עתיקה, מפותחת, יפיפה עם פארקים מדהימים. שעתיים נסיעה מפולטבה)

ועוד יום וחצי (חצי מרביעי, כל חמישי ושישי בבוקר טסנו חזרה) בקייב - מדהימה, מטרו מאוד יעיל וזול (בערך 10 אגורות לנסיעה), הרבה מה לראות ומעט זמן הספקנו דיי הרבה.

שורה תחתונה- נהנתי מאוד, ההוצאה היית מאוד נמוכה כי הכל זול שם. לא הרגשתי לרגע חוסר בטחון או אנטישמיות, להפך, כששאלו מאיפה אנחנו מאוד התלהבו לשמוע שאנחנו מישראל ואפילו באחד מהימים בפולטבה נפלנו על יום האוקראינה אז התלבשנו בתלבושות המסורתיות והלכנו ברחובות והתלהבו להצטלם איתנו, בעיקר איתי שהצבע שלי מאוד בולט שם וצועק שאני תייר.

ממליץ מאוד רק למי שיש מישהו שהוא דובר רוסית\אוקראינית לטוס איתו.

מצרף תמונות מקייב- הפסל של אמא אוקראינה, ותמונת נוף של קייב.

5606ec68bb8a3.jpg

5606ec68d72e8.jpg

היום:

בעבר:

פורסם

מצרף תמונות מקייב- הפסל של אמא אוקראינה,

5606ec68d72e8.jpg

זה אחד הפסלים הגבוהים בעולם, 100 ומשהו מטר גובה כולל. יש בפנים מעלית לצרכי תחזוקה. נדמה לי שאני אפילו זוכר כשפתחו את זה, למרות שהייתי ילד קטן. היו כל מיני סיפורים - הפסל התעקם, הפסל עומד ליפול וכו'.

אחרי זה הפסל קיבל כינוי עירוני "באבה". (כמו באבה לובה) [emoji3]

הנה תמונה שצילמתי במצלמת פילים ישנה ופיתחתי בעצמי בחדר אמבטיה עם מנורה אדומה, בשנת 198X.

2012-06-08_17.jpg

פורסם

פילם, בוקי. פילם. פילים יש בקנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רשמתי בהתחלה פילם. אחרי זה שיניתי לפילים כי זו צורת הגייה מקובלת יותר, כמו מיצובושי ומשז' [emoji3]

פורסם

הפסל ענק ובטיילת לידו יש מוצגים צבאיים שלהם; טנקים, מסוקים, מטוסים, טילים בליסטים, ספינות טילים ועוד...

היום:

בעבר:

פורסם

משעשע איך לפעמים באיזורים הכי נחשלים יש מונומנטים ענקיים כאלה, ע"ע ישו מעל ריו דה-ז'נרו.

מזכיר קצת את הארמונות ש"אנשי עסקים" נוהגים לבנות בפאתי שכונות המצוקה בהן גדלו.

פורסם

זה אכן היה פרוייקט מאוד יקר ומורכב מבחינה הנדסית.

לפי הרעיון הראשוני רצו לצפות את כל הפסל בזהב.

אבל פה מישהו בכל זאת חשב קצת על קופת המדינה וציפוי זהב לא יצא לפועל, הסתפקו בנירוסטה.

פורסם

אני חושב שעם כל הדחייה מרוסיה, הייתי נוסע לשם (מוסקווה או סנט פטרסבורג) לפני שהייתי נוסע לקייב. מקייב מאוד לא התרשמתי. במוסקווה לא הייתי אבל שמעתי הרבה טובות, ובסנט פטרסבורג הייתי לא מזמן ונהנתי (אם כי גם שם מומלץ מאוד לנסוע עם דובר\ת רוסית. חברה שלי קצת רמאית - טוענת שהיא יודעת רוסית אבל בפועל חוזרת לאנגלית אחרי שלושה משפטים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...