Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי הצעה על סיטוראן c5 2011 1.6 טורבו 64000 וקורא שיש המון תגובות שליליות בעיקר חשמליות, בנסיעת מבחן הרכב אכן נוח מאוד אבל אין לי זמן לבזבז על אוטו על יותר מיום טיפול אחד בשנה. בדיוק כמו הגטס 2007 שאני מבצע טרריד אין עליו שהוא אמין בטירוף!!!

יש לי 60 אלף + עלות טרריד אין על הגטס 11000 ויכול להתגמש עוד טיפה.

שאלה שנייה , האם הסיטרואן עדיפה מבחינת אמינות שהיא ערך עליון עליון

צריכת דלק לפה או לשם לא משמעותי לא להיות במוסך ולא לקחת ימי חופש היא ערך עליון לכן האם עדיף על

טויוטה אונסיס 2011 עלות 72000

או יונדאי i35 2011 עלות 70000

או סוברו b4 2011 עלות 73000

עוד נתונים:

הרכב בעיקר לאישתי , כאשר יש לנו 3 ילדים קטנים. רוצים לעבור ממכונית קטנה למרווחת.

תודה מראש על העזרה

עריכה אחרונה על ידי Punylich
פורסם

ממליץ על הונדה אינסייט : אתמול נהגתי עליו מרווח צאד, חסכוני מאד, למרות המנטע הקטן 1.35 ורק 87 כ״ס הרכב לא מרגיש חלש

פורסם

מהאפשרויות שאתה מעלה כאן,הייתי הולך על אוונסיס 2011- אמינה,מרווחת,חסכונית מאוד גם ביחס למשפחתיות קטנות יותר.

פורסם

המחיר ל-I35 גבוה מאוד, זה מחיר לרכב מ-2012 מליסינג.

מהאופציות שציינת הסובארו מאוד מרווחת ונוחה אבל העיצוב החיצוני בעייתי קצת לדעתי והגיר הרציף לא מבריק.

הטויוטה מרגישה צפופה יחסית ואפורה, תא הנוסעים קצת פלסטיקי ובאופן כללי דיי משעמם איתה.

מהסיטרואן עם מנוע ה-1.6 הייתי מתרחק. חיפוש קצר בפורום אודות המנוע יביא אותך למסקנות דומות.

מה אתה חושב של שברולט מאליבו? היא מאוד מרווחת ונוחה, אני לא מכיר בעיות אמינות מיוחדות.

• תוכן חדש...